reklama
jeden wielki horror z tego zrobili
idę kąpać Wikusia

L
landryneczka_1982
Gość
helloooooooooooooooooo
my nadal na wakacjach nie mam czasu do was zagladac i mama nadzieje ze jakas dziewczyna np.pyciolek zda mi relacje z tych dwoch tygodni

bawimy sie swietnie pogode mamy extra wiec korzystamy ile sie da
buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
my nadal na wakacjach nie mam czasu do was zagladac i mama nadzieje ze jakas dziewczyna np.pyciolek zda mi relacje z tych dwoch tygodni

pyciolek87
Mama Alexa:*
pyciolku jak u Tygrysa zabraknie ogórów to ja Ci podrzucę bo mam wiaderko małosolnych i drugie już ukwaszonych i nie żadne ze sklepu tylko takie swojskie od mamusi![]()
o rany...Tygrys to ty rozdaj swoje ogory

I ja też mam , tez mam, ale nie od mamusi tylko od siostruni, takie swojakie![]()
do Ciebie tez moge wpasc jak braknie u Kokusi

A gdzie Kana ?
Kana przeciez pisala wczoraj ze jedzie dzisiaj z miskiem i mala do babci do Sopotu...na molo...i martwila sie jak mala znesie podroz pociagiem.misiek ma urlop i dlatego sie szwedaja wszedzie...wczoraj pisala,tak czytacie posty...nie ladnie...
a potem sie dziwic ze nie ma komu streszczen pisac

helloooooooooooooooooo
my nadal na wakacjach nie mam czasu do was zagladac i mama nadzieje ze jakas dziewczyna np.pyciolek zda mi relacje z tych dwoch tygodnibawimy sie swietnie pogode mamy extra wiec korzystamy ile sie da
wczosuj Cukier , wczasuj

jasne a Wy tylko Pyciolek i Pyciolek

jasne a Wy tylko Pyciolek i Pyciolek![]()
no tak narzekałaś, że nikt Cie nie zauważa to teraz masz babo placek

Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ależ tu pustki.... a ja dopiero teraz mam troszkę czasu
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie

Buziaków tysiące i na buzkach uśmiechów promiennych jak słońce dla Inanki, Jasieńka i Zosi
No to nie zazdroszczę zamianyWitam wieczorkiem
Widze ze rtu nowe firmy powstają, wiersze układają, cuda na kiju i to pod moją nieobecność
Tak mnie głowa w pracy rozbolała tragicznie i jakaś taka roztrzęsiona się zrobiłam (chyba za dużo kawki wypiłam), ze jak wróćiłam do domku, to położyłąm sie z Młodą na drzemkę, raczej mi sie to nie zdarza, bo zawsze jest coś do roboty, ale co tam też mis ie cos od życia należy, tak więc śpie sobie w najlepsze, obudził mnie straszny bół brucha i tak latam do kibla juz od 2 godzin, zamieniłąm ból głowy na sraczkę![]()

ja mam zbiorową przypadłośc;-)A co wy wszystkie w ciąży, że wam się ogórasów zachciewa czy zbiorowa przypadłość - @??![]()

no tak ale ja Ją wczoraj widziałam na NK więc już chyba wróciliKana przeciez pisala wczoraj ze jedzie dzisiaj z miskiem i mala do babci do Sopotu...na molo...i martwila sie jak mala znesie podroz pociagiem.misiek ma urlop i dlatego sie szwedaja wszedzie...wczoraj pisala,tak czytacie posty...nie ladnie...
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:-
-
-(
reklama
Agacia82
Mami :)
Boże nawet nie chce sobie wyobrazić jak czuje sie Twoja siostra :-(. Moje kondolencja :-(.A ja od wczoraj nie mogę się pozbierac. Wczoraj po dwudziestej umarł mój szwagier(*). Miał tylko 35 lat. A najbardziej to szkoda mi teraz mojej siostry. Dopiero w pazdzierniku mija rok od ich ślubu a tu taka tragedia:--
-(
A mieli dzieci ?
My juz na nogach

No i oczywiście szaleństwa na punkcie taty ciąg dalszy. Wczoraj K wrócił z pracy jak mały juz spał, wiec sie nie widzieli. Około 22:00 sie przebudził i wołał smoka a ze K miał blizej to do niego pobiegł. No i jak mały zobaczył ze jest tata to oczy jak 5 zł. K go wziął na rece i zaczął lulać a mały ani myslał spać, tak się w tate wpatrywał, ze o spaniu nie myslał. Musiałam interweniować. Wziełam go a on mi się wygina i do taty. K wyszedł a ja do nie go ze śpimy, a on miwygina główke i patrzy na drzwi ale K juz nie było, połozyłam go do łózeczka no i zasnął, moze myslał ze tata mu się przysnił