Myszqa
Fanka BB :)
a mój był chrzczony w rajtuzach, bez butów
Moja siostra by tego nie przeżyła

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mój był chrzczony w rajtuzach, bez butów
ale ja na tym watku pisałam, ze na basen idę!Nic w tym złego, ale nie ten wątek
No moze wystarczy jak nas ładnie poprosisz, jakaś kawka i dobre ciacho do tego![]()
zgadzam sieSwoją drogą to jest jakaś masakra, żeby przed ważnym dniem takim jak ślub, chrzest czy pogrzeb trzeba było przechodzić jakieś formalne katusze![]()
Ciebie nie przyjmujemy, bo Ty sie na wyrodniuchę nie nadajesz, jak Wiki sie uderzył czy spadł z łóżka ro 2 dni nie moglaś spaca ja?a ja? butki mój Wiki ma, ale mnie Tatuś ganił, i mu zdejmował bo mu się stopki pocą, hehe, no to sobie dałam spokój, i sama tez nie zakładam, jak w domciu to tylko skarpetki, albo czasem rajtopki jak chłodniej, a jak gorąco i na spacerek idziemy to nawet i boso...więc też do wyrodnych się zaliczam?![]()
PRZYJĘTA!!!!!!!!!!!Ciacho mam: kruszonka z morelą, pychota,zapraszam. A kawusia zaraz się zrobi.
Hurrrrrrraaaaa!PRZYJĘTA!!!!!!!!!!!
Kokusię tez biezremy, bo ona też z tych nie przejmujących się
dzieki, nawet nie zauważyłambliźniaki masz 2000 postów brawooooooooo
a ja to w końcu przyjęta ?????????????
No, wyciągnij, juz wyciagnij, niech sie nie męczy biedaczekHurrrrrrraaaaa!
Ale mogę dziecia już spod wersalki wyciągnąć, bo trochę mi się go zrobiło szkoda. Wlazł parę minut temu i nie umie wyjść. Troszkę już wyć zaczyna. Oki . Tylko ten raz!
ale ja na tym watku pisałam, ze na basen idę!
Ciacho mam: kruszonka z morelą, pychota,zapraszam. A kawusia zaraz się zrobi.
mnie przekupila tym ciastem hhihhiNo moze wystarczy jak nas ładnie poprosisz, jakaś kawka i dobre ciacho do tego![]()
to ile my juzmamy tych czlonkiń?Z?????????? jakas liste musimy stworzyćCiebie nie przyjmujemy, bo Ty sie na wyrodniuchę nie nadajesz, jak Wiki sie uderzył czy spadł z łóżka ro 2 dni nie moglaś spac
PRZYJĘTA!!!!!!!!!!!
Kokusię tez biezremy, bo ona też z tych nie przejmujących się
Hurrrrrrraaaaa!
Ale mogę dziecia już spod wersalki wyciągnąć, bo trochę mi się go zrobiło szkoda. Wlazł parę minut temu i nie umie wyjść. Troszkę już wyć zaczyna. Oki . Tylko ten raz!
Moja była chrzczona 15 lutego i w kościele było strasznie zimno więc musiała miec buciki. Ja tam nie uznaje butów u dziecka które jeszcze nie chodzia mój był chrzczony w rajtuzach, bez butów
Ciebie nie przyjmujemy, bo Ty sie na wyrodniuchę nie nadajesz, jak Wiki sie uderzył czy spadł z łóżka ro 2 dni nie moglaś spac![]()
Dziękuję baaaaaardzoKokusię tez biezremy, bo ona też z tych nie przejmujących się
O i tu się muszę zgodzic;-)biedbny dzieć pod wersalką trzymany to już zanosi się na znęcanie