reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
czesc dziewczyny :-)
Agacia kurcze co za palant z tego ksiedza,:baffled: jak mnie wpierniczaja takie osobniki:angry: normalnie od razu cisnienie mi sie podnosi:wściekła/y: a później sie dziwia że młodzi ludzie odsuwaja sie od kościoła, a co sie dziwić jak takie debile, nastawieni tylko na kasie i wiecznie problemowi rzadza w parafiach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dajcie mu sie, łaski wam nie robi ze da wam slub, powinien sie cieszyc ze chcecie wszystko uregulowac i wychowywac dziecko w "swietym zwiazku małżeńskim", a co do kasy za chrzciny, sluby, pogrzeby to tez mam zawsze cisnienie:baffled: jak ja brałam ślub to dałam 100 zł a babka która siedzi i obsługuje cała ta kancelari do nas że za mało, ze za sluby to sie daje minimum 400 zł:angry::baffled: to ja jej na to ze cennika na scianie nie widze i daje co łaska, a jak cos jej nie pasuje to owszem dam jej te 400 zł jak wystawi mi fakture, babka zbladła i juz ze mna nie dyskutowała więcej, wzieła te stówe i siedziała cicho...

u nas znów nocka do d..y, Nusia budzi sie co chwile i pojekuje, niespałam prawie cała noc, chodziłam i tuliłam ja na raczkach... normalnie nie wiem co jest kaman:confused: , a do pracy trzeba chodzic...

to tak jak ja. Mój dzieć też w skarpetkach albo na bosaka o co strasze panie często mi suszą głowę więc myśle ze do tego klubu jak najbardziej pasuję ajko wyrodna matka co nie zakłada dziecku nawet skarpet.
Napisz podanie, to moze z Tygryskiem, jako szefowe tego klubu Cię przyjmiemy, zastanowimy się:nerd:

Asiulka, ale Ci zazdroszczę Tunezji, też mi sie marzy, ale teraz z trójką dzieci to chyba mam marne szanse. Zresztą ja jestem taka głupia, ze ja wszędzie ciągam dzieci ze sobą, nie umiem inaczej:zawstydzona/y:, wiec Tunezja i inne cudne kraje muszą poczekac do emerytury:szok:

Agacia kurcze co za palant z tego ksiedza,:baffled: jak mnie wpierniczaja takie osobniki:angry: normalnie od razu cisnienie mi sie podnosi:wściekła/y: a później sie dziwia że młodzi ludzie odsuwaja sie od kościoła, a co sie dziwić jak takie debile, nastawieni tylko na kasie i wiecznie problemowi rzadza w parafiach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie dajcie mu sie, łaski wam nie robi ze da wam slub, powinien sie cieszyc ze chcecie wszystko uregulowac i wychowywac dziecko w "swietym zwiazku małżeńskim", a co do kasy za chrzciny, sluby, pogrzeby to tez mam zawsze cisnienie:baffled: jak ja brałam ślub to dałam 100 zł a babka która siedzi i obsługuje cała ta kancelari do nas że za mało, ze za sluby to sie daje minimum 400 zł:angry::baffled: to ja jej na to ze cennika na scianie nie widze i daje co łaska, a jak cos jej nie pasuje to owszem dam jej te 400 zł jak wystawi mi fakture, babka zbladła i juz ze mna nie dyskutowała więcej, wzieła te stówe i siedziała cicho...

QUOTE]

Sawka ty jestes taka sama agentka jak ten mój K. Identycznie tak samo powiedział :-D, że jak będzie mu za mało to powie ze cennika nie widzi i chce fakture :-D.
A tak na poważnie to się tak bardzo stresuje tym spoktaniem, Boże ... co on może nas pytac ? Matko boska !

QUOTE]

Sawka ty jestes taka sama agentka jak ten mój K. Identycznie tak samo powiedział :-D, że jak będzie mu za mało to powie ze cennika nie widzi i chce fakture :-D.
A tak na poważnie to się tak bardzo stresuje tym spoktaniem, Boże ... co on może nas pytac ? Matko boska !
CYPRYSIOWA SYNUŚ -MAŁY MODEL ALE PAN POLICJANT -CIACHO

BLIŹNIAKI JA TEŻ NIE MAM BUTÓW DLA JAROSŁAWA I PISZĘ PODANIE:
"PROSZĘ O PRZYJĘCIE MNIE ZOZAKOZA DO STOWARZYSZENIA WYRODNYCH MATEK"

UPS ZAPOMNIAŁAM SIĘ PRZYWITAĆ
DZIEŃ DOBRY:-)
MAM PROŚBE KTOŚ NIEDAWNO BYŁ W PORONINIE W TAKIM FAJNYM PENSJONACIE (CHYBA PYTIA) PROSZĘ O NAMIARY

Dzień dobry,
ja juz po śniadanku, Wiki za chwilę kaszkę będzie jadł, i jeszcze nie wiemy co potem....hmmm...zupa pieczarkowa:-Ddla nas oczywiście, a popoludniu spacrek

Beciaczku, jak tam przytulanki?

:-D:-Dsuper, dziś rano @ przyjechała, więc wczoraj trzeba było z góry nadrobić zaległości na te najbliższe kilka dni:-D:tak:

Agaciu pewnie Mateuszek był stęskniony po całym dniu jak nie widział taty za nim:tak: My z Filipkiem zawsze ok 17 idziemy do kuchni wsadzam go do leżaczka i sobie spokojnie gotuje obiadek a Filipek sie grzecznie bawi ale jak tylko moj A. wchodzi do mieszkania i Filip go zauwaza to A nie jest w stanie nawet sie umyc i przebrac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p

dokładnie to samo, jak jest ze mna to grzeczny, a jak Tata przyjdzie to ryk niesamowity, zaraz go musi brać. Ostatnio zaczął robić awanturę jak tata do pracy wychodzi,:szok::tak: płacz niesamowity, a najlepsze jest w wózku ze mna nawet i 4godz siedzi grzecznie na spacerku, tylko E. z nami idzie po 30min ogląda sie do tyłu z jękiem:,,tata na rączki'' tata się śmieje, bo juz wie, że mały cwaniak, ale serducho miękknie i bierze go w końcu na rączki:-D:tak:

W końcu rano nawiedził mnie @:-) Po 39 dniach. Także na razie nie będzie kolejnego dzidziolka, z czego bardzo się cieszę, bo to zdecydowanie nie czas:tak:
W czwartek lecimy na tydzień do Tunezji. Z jednej strony bardzo się cieszę, że odpocznę od wszystkiego ale z drugiej strony nie wiem jak wytrzymam bez mojej marudy tydzień:-(

no widzisz, a tak sie martwiłaś, a Ty juz nie karmisz prawda?to może na jakies tabsy się zdecyduj, nie będziesz się martwić, ja biore i jak w zegarku...zawsze rano we wtorek po 28dniach...i niestety dziś nadszedł ten dzień:dry:

A mam takie pytanko dziewczyny czy wiecie cos na temat spiral?ja tak myślę czy by tabletek nie odstawić i w PL spirali sobie nie założyć, ale za dużo na ten temat nie wiem i boję się trochę, że lekarz może źle założyć albo coś i może boleć....no i chyba kontrolę trzeba mieć często?a nie wiem jak to będzie potem tu w UK

reklama
Do góry