blizniaki2000
Fanka BB :)
za pisanie o baseniea o co ten ochran miałby być?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za pisanie o baseniea o co ten ochran miałby być?
Napisz podanie, to moze z Tygryskiem, jako szefowe tego klubu Cię przyjmiemy, zastanowimy sięto tak jak ja. Mój dzieć też w skarpetkach albo na bosaka o co strasze panie często mi suszą głowę więc myśle ze do tego klubu jak najbardziej pasuję ajko wyrodna matka co nie zakłada dziecku nawet skarpet.
czesc dziewczyny :-)
Agacia kurcze co za palant z tego ksiedza,jak mnie wpierniczaja takie osobniki
normalnie od razu cisnienie mi sie podnosi
a później sie dziwia że młodzi ludzie odsuwaja sie od kościoła, a co sie dziwić jak takie debile, nastawieni tylko na kasie i wiecznie problemowi rzadza w parafiach
nie dajcie mu sie, łaski wam nie robi ze da wam slub, powinien sie cieszyc ze chcecie wszystko uregulowac i wychowywac dziecko w "swietym zwiazku małżeńskim", a co do kasy za chrzciny, sluby, pogrzeby to tez mam zawsze cisnienie
jak ja brałam ślub to dałam 100 zł a babka która siedzi i obsługuje cała ta kancelari do nas że za mało, ze za sluby to sie daje minimum 400 zł
to ja jej na to ze cennika na scianie nie widze i daje co łaska, a jak cos jej nie pasuje to owszem dam jej te 400 zł jak wystawi mi fakture, babka zbladła i juz ze mna nie dyskutowała więcej, wzieła te stówe i siedziała cicho...
QUOTE]
Sawka ty jestes taka sama agentka jak ten mój K. Identycznie tak samo powiedział, że jak będzie mu za mało to powie ze cennika nie widzi i chce fakture
.
A tak na poważnie to się tak bardzo stresuje tym spoktaniem, Boże ... co on może nas pytac ? Matko boska !
za pisanie o basenie![]()
a ładna prośba nie wystarczy???Napisz podanie, to moze z Tygryskiem, jako szefowe tego klubu Cię przyjmiemy, zastanowimy się![]()
CYPRYSIOWA SYNUŚ -MAŁY MODEL ALE PAN POLICJANT -CIACHOczesc dziewczyny :-)
Agacia kurcze co za palant z tego ksiedza,jak mnie wpierniczaja takie osobniki
normalnie od razu cisnienie mi sie podnosi
a później sie dziwia że młodzi ludzie odsuwaja sie od kościoła, a co sie dziwić jak takie debile, nastawieni tylko na kasie i wiecznie problemowi rzadza w parafiach
nie dajcie mu sie, łaski wam nie robi ze da wam slub, powinien sie cieszyc ze chcecie wszystko uregulowac i wychowywac dziecko w "swietym zwiazku małżeńskim", a co do kasy za chrzciny, sluby, pogrzeby to tez mam zawsze cisnienie
jak ja brałam ślub to dałam 100 zł a babka która siedzi i obsługuje cała ta kancelari do nas że za mało, ze za sluby to sie daje minimum 400 zł
to ja jej na to ze cennika na scianie nie widze i daje co łaska, a jak cos jej nie pasuje to owszem dam jej te 400 zł jak wystawi mi fakture, babka zbladła i juz ze mna nie dyskutowała więcej, wzieła te stówe i siedziała cicho...
QUOTE]
Sawka ty jestes taka sama agentka jak ten mój K. Identycznie tak samo powiedział, że jak będzie mu za mało to powie ze cennika nie widzi i chce fakture
.
A tak na poważnie to się tak bardzo stresuje tym spoktaniem, Boże ... co on może nas pytac ? Matko boska !
BLIŹNIAKI JA TEŻ NIE MAM BUTÓW DLA JAROSŁAWA I PISZĘ PODANIE:
"PROSZĘ O PRZYJĘCIE MNIE ZOZAKOZA DO STOWARZYSZENIA WYRODNYCH MATEK"
UPS ZAPOMNIAŁAM SIĘ PRZYWITAĆ
DZIEŃ DOBRY:-)
MAM PROŚBE KTOŚ NIEDAWNO BYŁ W PORONINIE W TAKIM FAJNYM PENSJONACIE (CHYBA PYTIA) PROSZĘ O NAMIARY
hihihhiih i wreszcie bede w czyms szefowacNapisz podanie, to moze z Tygryskiem, jako szefowe tego klubu Cię przyjmiemy, zastanowimy się![]()
Beciaczku, jak tam przytulanki?
Agaciu pewnie Mateuszek był stęskniony po całym dniu jak nie widział taty za nimMy z Filipkiem zawsze ok 17 idziemy do kuchni wsadzam go do leżaczka i sobie spokojnie gotuje obiadek a Filipek sie grzecznie bawi ale jak tylko moj A. wchodzi do mieszkania i Filip go zauwaza to A nie jest w stanie nawet sie umyc i przebrac
![]()
W końcu rano nawiedził mnie @:-) Po 39 dniach. Także na razie nie będzie kolejnego dzidziolka, z czego bardzo się cieszę, bo to zdecydowanie nie czas![]()
W czwartek lecimy na tydzień do Tunezji. Z jednej strony bardzo się cieszę, że odpocznę od wszystkiego ale z drugiej strony nie wiem jak wytrzymam bez mojej marudy tydzień:-(