reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A gdzie ty się wybierasz ? WRACAJ !!!!
Ale Marysia malutka jest tzn króciutka. Ale za to łądnie waży. Mój Mateusz miesiąc temu ważył 6900 g :-( i mierzył 69 cm.

a my tydzień temu 8,800 i 74cm

no a co ze mną w końcu?nie chcecie mnie w klubie?

acha i poprawka Bliźniaczku to był leżaczek nie łóżko a Wiki w locie złapany...no i aż dwie noce to chyba nie były:-Dmoże jedna

no to jak nic na was nie działa to ja wam powiem co mnie kwalifikuje...
Wiki leży na puzzlach, bawi się grzecznie torebką foliową...a ja?
gotuje zupę dla nas...UWAGA...z Wikusiowego mięska z zamrażalnika, bo dla nas zapomniałam kupić:zawstydzona/y::tak::-Dno to teraz to ja juz na pewno wyrodna jestem...dziecku mięso kradnę:-D

Tylko nie zaszalejcie tam za bardzo bo może was wrócic trójka;-):-D:-D:-D:-D:-D
Obiecuję kokusiu, że będziemy bardzooo grzeczni:tak:

nooo...właśnie cos podejrzewam, że na mnie tez tak zaczęły działać do niedawna wulkan, a teraz to ja nie wiem co się ze mną dzieje:szok:tzn...jak tak mąż wyjdzie z inicjatywą to ok.zachce się:-Dale żeby tak sama...to bym się zmuszać musiała...jakoś tak mi dziwnie ostatnio..tylko ja sie te zboje tych bolesnym miesiączek po spirali czy to prawda że tak jest?
Ja kiedy brałam tabletki seks mógł dla mnie nie istnieć:no: Zmuszałam się dla mojego, ale co to była dla niego za przyjemność skoro widział, że w ogóle nie mam ochoty.
A dzięki spirali miesiączki są ponoć bezbolesne i bardzo skąpe. Jedyne co to przez pierwsze 3 miesiące po założeniu mogą występować plamienia. Przynajmniej tak tłumaczył mi mój gin. Jedynie koszt założenia spirali jest dość duży, bo to ok 900zł, ale jakby przeliczyć tabletki przez 5 lat to i tak wychodzi taniej no i nie ma ryzyka, że np Ci się zapomni. Na coś muszę się zdecydować.Tabletek nie chcę, a prezerwatywy to dla mnie zbyt ryzykowna forma antykoncepcji:tak:

bylismy u lekarza,wazymy 8 kg i 68 wzrostu:-):-)
a teraz dalej idziemy na lofry i wieczorkiem bede Was nadrabiac:tak:
miejcie litosc dla samotnej matki:-D:-D
No ładnie przybieracie na wadze:tak: Ale rzeczywiście króciutki Marianek, pewnie nadrobi w późniejszym czasie.

Jezu jak mnie głowa dzisiaj boli. Co ja mówię? Łeb mi rozsadza, to lepsze określenie dla mojego dzisiajszego samopoczucia:-( Dają mi się we znaki nocki mojego syna:-( Filip zasnął, więc chyba położę się z nim, może godzinka drzemki postawi mnie na nogi:tak:

kwalifikujesz sie na 100%!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Noooo ... a jak .... hihi ....
ja nie mogę pranie miałam zrobić :-ooo znikam za 5 min będę
No to chyba ci przypomniałam o tym praniu :-D
no to jak nic na was nie działa to ja wam powiem co mnie kwalifikuje...
Wiki leży na puzzlach, bawi się grzecznie torebką foliową...a ja?
gotuje zupę dla nas...UWAGA...z Wikusiowego mięska z zamrażalnika, bo dla nas zapomniałam kupić:zawstydzona/y::tak::-Dno to teraz to ja juz na pewno wyrodna jestem...dziecku mięso kradnę:-D
Dobra bierzemy ją .... jeszcze się douczy .... :-D:-D:-D

reklama
Do góry