reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Przypomniało mi sie:shocked2:
Agaciu, jak z tym twoim urlopem, jedziesz nad to jezioro?
Mieliśmy jechać w tym tygodniu, ale jedziemy w przyszły , bo K nie mógł teraz wziąć wolnego. Weżmie cały tydzien nastepny i ja sobie polatam po suknie, a od srody albo od czwartku pojedziemy nad jeziorku ... taki mam plan :sorry2:

Wydaje mi się, że nie ma okreslonego kolorku sukni, ale na pewno najlepiej jakby to był jakis jasny kolor, oprócz białego, bo wydaje mi się, że ten kolor należy do panny młodej. :tak:Ale moze jakis wrzos, albo błękit?

Tak właśnie myślę ze chciałabym coś jaśniutko błękitnego, bo uwielbiam wszystko co niebieskie, nawet pazurki muszą miec akcent niebieski:zawstydzona/y:

Jak to w przyszłym tygodniu nad jeziorko, jak przyszły tydzień masz przyjechac do mnie:no:

Tak właśnie myślę ze chciałabym coś jaśniutko błękitnego, bo uwielbiam wszystko co niebieskie, nawet pazurki muszą miec akcent niebieski:zawstydzona/y:

Jak to w przyszłym tygodniu nad jeziorko, jak przyszły tydzień masz przyjechac do mnie:no:
Ja tez uwielbiam niebieski kolor :tak:

No widzisz blizniaczku tak wyszło :blink:. Ja juz sie wszystkim stresuje, jeszcze mamy problemy z ksiedzem :zawstydzona/y:, a jak nie bedzie nam chciał dac slubu to co ja zrobie? zaproszenia juz są drukowane, i jak bede musiała zmienic miejsce slubu to sie załamie, kupowac zaproszenia jeszcze raz :no:

Dziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?

Proszę o jakies rady i sugestie, moze macie jakieś fajne linki z czyms co by pasowało ubrac
Juz mnie przeraza zakup czegos, bo nienawidzę mierzenia, latania po sklepach, ale chyba trzeba będzie bo czasu mam coraz mniej:baffled:

Mi się zawsze podobało jak świadkowa miała brązową albo czarną suknię z jakimiś dodatkami. Nie przyćmiewa panny młodej i jakoś to wszystko gra ze sobą.

Dziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?

Proszę o jakies rady i sugestie, moze macie jakieś fajne linki z czyms co by pasowało ubrac
Juz mnie przeraza zakup czegos, bo nienawidzę mierzenia, latania po sklepach, ale chyba trzeba będzie bo czasu mam coraz mniej:baffled:
nie ma jakiegoś konkretnego koloru, wiadomo nie powinno się ubierac sukienki w kolorze biały, bo to kolor pani mlodej

No widzisz blizniaczku tak wyszło :blink:. Ja juz sie wszystkim stresuje, jeszcze mamy problemy z ksiedzem :zawstydzona/y:, a jak nie bedzie nam chciał dac slubu to co ja zrobie? zaproszenia juz są drukowane, i jak bede musiała zmienic miejsce slubu to sie załamie, kupowac zaproszenia jeszcze raz :no:
a dlaczego ksiądz ma wam nie dac slubu:confused:

:-D:-D:-D Lenka tak samo, na poczaku tylko maammamamamama:tak: mój M jak przyjezdzał to mówił ze specjalnie dzieck tylko mama ucze wiec przez ostatni miesiac uczyłam tata i efekt taki ze teraz tylko tatataatatata, czasem zdazy sie tez baba:-D

gratulujemy postepów:-D
w kuchni mam takiego fajnego kwiata i za kazdym razem kiedy przechodze z Nuśką obok niego to ta ciach i ciagnie, patrzy sie na moja reakcje i sie cieszy:-D ja oczywisci cały czas tłumacze ze nie wolno i jak tylko sie odwróce to ta znów szarpie za kwiatka i patrzy sie na mnie ze słodka minką :-D:-D:-D mała aparatka:-D
moj tez mowi do Filipka "Filipku powiedz tata to kupie ci rowerek" hihih normalnie rycze ze smiechu:-D
ooooo mamcia bo kwiatek to fajna zabawka jest:tak::tak::tak:

W y tak mówicie o raczkowaniu i siadaniu , a moje dziecko dopiero się na brzuszek zaczęło obracać i pełzać do tyłu....siedzi stabilnie w miarę ale oczywiście sama nie usiądzie:)
Za to moje dziecko już od bardzo dawna gaworzy po swojemy....baba, tata, dada, ejej, hehe, ołje itd....:) Ostatnio powiedziała: adabababum:)
:-D

Mama mówi tylko jak płacze:)

moje tez mialo taki etap ze mama mowilo jak tylko na raczki chcialo ale juz mu przeszlo i gada jak najety:-D:-D zawsze jak przechodzimy obok lustra w przedpokoju to mowimy do odbicia papapa i machamy temu "chlopczykowi " w lusterku i teraz Filipek caly czas podnosi reke do gory i mowi pa:-D:-D:-D

No to spryciarz mały, inteligentny po mamusi.
Śmieszne jak takie małe dzieciaczki starych w konia robią i jeszcze figlarnie patrzą w oczy co się będzie działo

no ba po kims inteligencje musial odziedziczyc przeciez nie po tatusiu:-D:-D:-D:-D

jeny a ja juz od wielu lat jestem zakochana w brązie poprostu kocham ten kolor:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: pozniej kremowy , zielony, pomaranczowy, bialy :-p:-p ostatnio podejmuje lekkie proby w czerni:-D:-D

dzień dobry :-)

sto latek dla świętujących dziś dzieciaczków :tak:

mój Bartuś od kilku dni tylko by stał i stał, już mu siedzenie nie wystarcza :sorry2: za to oduczanie przychodzenia do nas w połowie nocy jakoś nie wychodzi, zawsze między 1 a 3 się budzi i nie chce sam zasnąć w łóżeczku, jeśi go nie biorę to robi demolkę w łóżeczku, a później woła mnie :sorry2::sorry2:

reklama
Wtajcie, Jula dzisiaj kończy 8 miesięcy rany jak to zleciało...dziekujemy wszystkim mamuskom za zyczonka i my oczywiscie tez przesyłamy mega buziaki dla dziś świetujących!!!

My juz po spacerku, zakupach, odwiedzinach dziadków i przygotowaniu obiadku....dzisiaj bedziemy jedli sos z kureczek mniam mniam:tak::tak::tak:

My też kupujemy taki, Kaja jesteście zadowoleni???

A ja mam tyle prasowania, że juz nie mam gdzie upychac, ale oczywiscie zamiast parsowac siedze na bb :no:

I ja!!!!Kokusia dalej jesteś chetna przyjąć trochę prasowania???:-p:-p

Do góry