blizniaki2000
Fanka BB :)
Przypomniało mi sie
Agaciu, jak z tym twoim urlopem, jedziesz nad to jezioro?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieliśmy jechać w tym tygodniu, ale jedziemy w przyszły , bo K nie mógł teraz wziąć wolnego. Weżmie cały tydzien nastepny i ja sobie polatam po suknie, a od srody albo od czwartku pojedziemy nad jeziorku ... taki mam planPrzypomniało mi sie
Ja tez uwielbiam niebieski kolorTak właśnie myślę ze chciałabym coś jaśniutko błękitnego, bo uwielbiam wszystko co niebieskie, nawet pazurki muszą miec akcent niebieski
Jak to w przyszłym tygodniu nad jeziorko, jak przyszły tydzień masz przyjechac do mnie![]()
Dziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?
Proszę o jakies rady i sugestie, moze macie jakieś fajne linki z czyms co by pasowało ubrac
Juz mnie przeraza zakup czegos, bo nienawidzę mierzenia, latania po sklepach, ale chyba trzeba będzie bo czasu mam coraz mniej![]()
nie ma jakiegoś konkretnego koloru, wiadomo nie powinno się ubierac sukienki w kolorze biały, bo to kolor pani mlodejDziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?
Proszę o jakies rady i sugestie, moze macie jakieś fajne linki z czyms co by pasowało ubrac
Juz mnie przeraza zakup czegos, bo nienawidzę mierzenia, latania po sklepach, ale chyba trzeba będzie bo czasu mam coraz mniej![]()
a dlaczego ksiądz ma wam nie dac slubuJa tez uwielbiam niebieski kolor
No widzisz blizniaczku tak wyszło. Ja juz sie wszystkim stresuje, jeszcze mamy problemy z ksiedzem
, a jak nie bedzie nam chciał dac slubu to co ja zrobie? zaproszenia juz są drukowane, i jak bede musiała zmienic miejsce slubu to sie załamie, kupowac zaproszenia jeszcze raz
![]()
moj tez mowi do Filipka "Filipku powiedz tata to kupie ci rowerek" hihih normalnie rycze ze smiechuLenka tak samo, na poczaku tylko maammamamamama
mój M jak przyjezdzał to mówił ze specjalnie dzieck tylko mama ucze wiec przez ostatni miesiac uczyłam tata i efekt taki ze teraz tylko tatataatatata, czasem zdazy sie tez baba
gratulujemy postepów
w kuchni mam takiego fajnego kwiata i za kazdym razem kiedy przechodze z Nuśką obok niego to ta ciach i ciagnie, patrzy sie na moja reakcje i sie cieszyja oczywisci cały czas tłumacze ze nie wolno i jak tylko sie odwróce to ta znów szarpie za kwiatka i patrzy sie na mnie ze słodka minką
mała aparatka
![]()
W y tak mówicie o raczkowaniu i siadaniu , a moje dziecko dopiero się na brzuszek zaczęło obracać i pełzać do tyłu....siedzi stabilnie w miarę ale oczywiście sama nie usiądzie
Za to moje dziecko już od bardzo dawna gaworzy po swojemy....baba, tata, dada, ejej, hehe, ołje itd....Ostatnio powiedziała: adabababum
Mama mówi tylko jak płacze![]()
No to spryciarz mały, inteligentny po mamusi.
Śmieszne jak takie małe dzieciaczki starych w konia robią i jeszcze figlarnie patrzą w oczy co się będzie działo
Ja tez uwielbiam niebieski kolor![]()
szczególnie jak ja mówie ze nie wolno a Nuska ciach i ciągnieooooo mamcia bo kwiatek to fajna zabawka jest![]()
Swietny fotelik Agatkas,b dobry jakosciowo:-)
RECARO YOUNG SPORT 9-36kg+WKŁ.AEROSLEEP W-wa (705250574) - Aukcje internetowe Allegro
my kupilismy ten!
A ja mam tyle prasowania, że juz nie mam gdzie upychac, ale oczywiscie zamiast parsowac siedze na bb![]()