pyciolek87
Mama Alexa:*
mi sie podoba

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dodatkowwo dziec moj bawi sie ze mna w ganianegowie ze nie moze wychodzic na korytarz gdyz tam zimne plytki a on non stop tam lezie i jak widzi czy slyszy jak go wolam to takiego spida dostaje i z okrzykiem radosci tam zapitala , albo siada sobie przed progiem czeka zebym sie spojrzala i wtedy jak juz jest pewien ze widze rusza na plytki normalnie nie moge juzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Mama mówi tylko jak płacze![]()
Ja kiedys chciałam iść do wróżki ale nie mam odwagi![]()
Dziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?
Moze nie ze nie chce, ale byłam u niego na początku lipca poprosic zeby zapowiedzi wyszły, bo zawsze 3 miesiace przed wychodzą, a on mi powiedział, ze mamy z K przyjsc na początku sierpnia w niedziele to sie z nami umówi, a ja mówie do niego, ze moze przyjdziemy po prostu w srode ( w srode ma biuro parafialne otwarte i takie sprawy załatwia), a o nie ze mamy przyjsc w niedziele sie umówic i on nam powie kiedy bedzie miał dla nas czas i spiszemy protokół i potem dopiero zapowiedzi wyjdą. No wiec poszlismy do niego w tą niedziele po mszy, czekamy za nim, a o do nas ze mamy przyjsc w nastepna, to ja znowu do niedo, że w środe przyjdziemy i już od razu spiszemy ten protokół, a on ze nie bo on musi miec duzo czasu, zeby nas popytac, sprawdzic i ze mamy przyjść w niedziele to się z nami umówi.
Boję się, że jak się dowie ze mamy małego to nam nie da slubu. Podobno jest taki problemowy, duzo kasy chce za slub i wiecznie jakies problemy.
Zminili nam teraz księdza. Mielismy takiego fajnego.. otwarty dla ludzi, zawsze miał czas a pieniadze dla niego nie musiały istnieć. Tyle zrobił w kościele i był z nami 8 lat i nagle przyszło pisno ze musi się przenies a najlepsze jest to ze juz był proboszczem tutaj. Ja tutaj węsze łapy innego księdza, przyczynił się do przeniesienia tego naszego, bo nie podobało mu sie ze daje sluby wszystkim i chrzci dzieci nieślubne i nie chce pieniedzy za to. Zawsze był zdania ze dziecko nie jest winne ze rodzice zgrzeszyli.
Trochę zakreciłam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie.
Jak cos wpadnie w lapencje to zbieramy linki dla Blizniaczka:-)
Ale jak się ma krzywe nogi tak jak ja, to raczej tylko długie zostająoj mnie sie bardzo nie podobanie cierpię długich,
młode jesteśmy, a moim zdaniem takie długie kiece postarzają bardzo i się jak ciotka wygląda...sorki...ale szczera jestem![]()
Tego to bym raczej nie załozyła, bo jakoś brzydko mi sie kojarzyWYPRZEDAŻ EKSKLUZYWNY KOMPLET HIT LATA (700514387) - Aukcje internetowe Allegro
no ta akurat nie na taką okazję ale jak zobaczyłam zakochałam się![]()