reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
dodatkowwo dziec moj bawi sie ze mna w ganianego:no: wie ze nie moze wychodzic na korytarz gdyz tam zimne plytki a on non stop tam lezie i jak widzi czy slyszy jak go wolam to takiego spida dostaje i z okrzykiem radosci tam zapitala , albo siada sobie przed progiem czeka zebym sie spojrzala i wtedy jak juz jest pewien ze widze rusza na plytki normalnie nie moge juzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

:-D:-D:-Dnie no ja to jestem fanka Filipka, świetny jest, ja bym tak Wikiego mojego w akcji chciała zobaczyć:tak:

Mama mówi tylko jak płacze:)

:-Dsię dobrali, mój Wiki jak się żali to zaraz mamamamma:tak:
Ja kiedys chciałam iść do wróżki ale nie mam odwagi :zawstydzona/y:

a mnie to teraz nie potrzebne do niczego, co ma być to będzie, ale wiadomo jak się jest młodym to takie rzeczy kuszą...a najśmieszniejsze, że do tej pory pamiętam, jak mi powiedziała, że mój mąż to chyba będzie lekarzem, bo ona biały fartuch widzi:-Dno i rzeczywiście biały fartuch widziała, ale nie pomyślała, że to może oznaczać szefa kuchni, no i co..jest i szef kuchni mężem:-D

Dziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?

ja też myślę, że najbardziej pasują jasne kolorki, a najbardziej podobają mi się takie pastelowe,
Bliźniaczku wejdź do galerii brzuszków, tam są zdjęcia moje z wesela, i jedno z moją siostrą świadkową w takiej pomarańczowej kiecce z białym bolerkiem, strasznie mi się moja niunia w tym podobała

Moze nie ze nie chce, ale byłam u niego na początku lipca poprosic zeby zapowiedzi wyszły, bo zawsze 3 miesiace przed wychodzą, a on mi powiedział, ze mamy z K przyjsc na początku sierpnia w niedziele to sie z nami umówi, a ja mówie do niego, ze moze przyjdziemy po prostu w srode ( w srode ma biuro parafialne otwarte i takie sprawy załatwia), a o nie ze mamy przyjsc w niedziele sie umówic i on nam powie kiedy bedzie miał dla nas czas i spiszemy protokół i potem dopiero zapowiedzi wyjdą. No wiec poszlismy do niego w tą niedziele po mszy, czekamy za nim, a o do nas ze mamy przyjsc w nastepna, to ja znowu do niedo, że w środe przyjdziemy i już od razu spiszemy ten protokół, a on ze nie bo on musi miec duzo czasu, zeby nas popytac, sprawdzic i ze mamy przyjść w niedziele to się z nami umówi.
Boję się, że jak się dowie ze mamy małego to nam nie da slubu. Podobno jest taki problemowy, duzo kasy chce za slub i wiecznie jakies problemy.
Zminili nam teraz księdza. Mielismy takiego fajnego.. otwarty dla ludzi, zawsze miał czas a pieniadze dla niego nie musiały istnieć. Tyle zrobił w kościele i był z nami 8 lat i nagle przyszło pisno ze musi się przenies a najlepsze jest to ze juz był proboszczem tutaj. Ja tutaj węsze łapy innego księdza, przyczynił się do przeniesienia tego naszego, bo nie podobało mu sie ze daje sluby wszystkim i chrzci dzieci nieślubne i nie chce pieniedzy za to. Zawsze był zdania ze dziecko nie jest winne ze rodzice zgrzeszyli.
Trochę zakreciłam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie.

no niestety na wasze nieszczęście tacy się zdarzają, ale mnie się wydaje, że on bardziej chce was zestresować i podroczyć się a potem wszystko będzie ok.
A jeśli o dzieci chodzi to zawsze możecie mu przygadać, że teraz to za ślub trzeba płacić niestety, a wy nie mieliście kasy dlatego teraz....ja byłam wtedy w ciąży i słowa o tym nie powiedziałam, nie jego sprawa

Jak cos wpadnie w lapencje to zbieramy linki dla Blizniaczka:tak::-)

:tak::tak::tak:

oj mnie sie bardzo nie podoba:no::no::no:nie cierpię długich,
młode jesteśmy, a moim zdaniem takie długie kiece postarzają bardzo i się jak ciotka wygląda...sorki...ale szczera jestem:sorry2:

Apropos sukienek,to ja wlasnie doszlam do tego ze ja nie lubie takiej typowej,przepychowej elegancji,typu cekiny,falbany,rekawiczki:szok::szok:
Ta kiecka,co mialam na weselu,to juz chyba maks...:-D:-D
Zadnych bolerek,bombek..:sorry2:ozdobnych zamkow,koronek,atlasow...brrrr:oo:...
A ze o gustach sie nie dyskutuje....to mam nadzieje ze nie podpadlam;-):-D:-D

reklama
oj mnie sie bardzo nie podoba:no::no::no:nie cierpię długich,
młode jesteśmy, a moim zdaniem takie długie kiece postarzają bardzo i się jak ciotka wygląda...sorki...ale szczera jestem:sorry2:
Ale jak się ma krzywe nogi tak jak ja, to raczej tylko długie zostają

WYPRZEDAŻ EKSKLUZYWNY KOMPLET HIT LATA (700514387) - Aukcje internetowe Allegro

no ta akurat nie na taką okazję ale jak zobaczyłam zakochałam się:tak:
Tego to bym raczej nie załozyła, bo jakoś brzydko mi sie kojarzy:zawstydzona/y:

Do góry