kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja też się bardzo cieszęKokusia, ciesze sie ze Natalcia w końcu spokojniejsza

BRAWO dla MateuszkaDzisiaj Mateuszek sam usiadłi przymierza się od wczoraj do raczkowania
.

Moja Martyna pierwsze co mówiła to "tata" potem "baba" a dopiero na końcu "mama" a i tak ma siostręWczoraj dowiedziałam sie pewna ciekawostkę. Podobno jak dziecko powie piersze "tata" to bedzie miał braciszka a jak powie "mama" to siostrzyczke
. Mati mówi "tatatatatata" oczywiście to nie jest jeszcze tata ale słowo mama go nie interesuje
. Mojej siostry syn powiedział pierwsze słowo "mama" i teraz ma siostre a drugiej siostry syn tylko " tata" i ma brata
. Śmieszne to - taki kolejny zabobon ale dla humoru wam napisałam
. Chociaz nie powiem ze od wczoraj bardzo intensywnie Mateuszka ucze mówić " mama"
.

BRAWO dla kolejnego zdolniachyWitajcie po przerwie;
wakacje nam się udały, choć były stanowczo zbyt krótkie.
Młody podpatrzył starszego kolegę i raczkuje ile się da! No i próbuje na nogi wstawać.

wstawac spiochy,usypiac dzieciaki,robic kawencje,kroic ciacho i zasiadac przed kompa...
wylazic...![]()
A bo widzisz to trzeba tyle krzyku narobic co Pyciolek;-)teraz to wyłazić tak, a wczoraj ja się doprosić nie mogłam krzycze i krzyczę, a wy głuche![]()

A potem rano przeczytałam wiadomośc od Kokusi, i jak poszłam na drzemkę to śniło mi się spotkanie z Kokusią i Mamusią
tylko za szybko się obudziłam, i niestety wszystkiego nie pamiętam, ale kojarzę, że Kokusia mieszka w fajnym domku i bardzo niedaleko ma cudnu lasek
tak jest?czy to tylko mój sen?![]()
Dom jak dom. Kiedys jak przyjeżdżałam do niego w gości to mi się bardzo podobał teraz im dłużej w nim mieszkam to coraz mniejoj kokusiu teraz musisz jej napisac ze masz ten cudny lasek bo inaczej nici z Waszego spotkania![]()

No to chyba Aleksior też się naprawiłmoje dziecko wczoraj wrabalo kaszke o 20.00,padlo,przebudzilo sie o 2.00 zeby go wyciagnac z kąta lozeczka(zasnal na brzuchu w poprzek w dole lozeczka,i tak kimal 6 h)
o 4.00 butla...pospal by dluzej tylko moj chlop chrapie jak słoń
zjadl w lozeczku i sam zasnal
i kima do 7.20![]()