reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a dlaczego ksiądz ma wam nie dac slubu:confused:
Moze nie ze nie chce, ale byłam u niego na początku lipca poprosic zeby zapowiedzi wyszły, bo zawsze 3 miesiace przed wychodzą, a on mi powiedział, ze mamy z K przyjsc na początku sierpnia w niedziele to sie z nami umówi, a ja mówie do niego, ze moze przyjdziemy po prostu w srode ( w srode ma biuro parafialne otwarte i takie sprawy załatwia), a o nie ze mamy przyjsc w niedziele sie umówic i on nam powie kiedy bedzie miał dla nas czas i spiszemy protokół i potem dopiero zapowiedzi wyjdą. No wiec poszlismy do niego w tą niedziele po mszy, czekamy za nim, a o do nas ze mamy przyjsc w nastepna, to ja znowu do niedo, że w środe przyjdziemy i już od razu spiszemy ten protokół, a on ze nie bo on musi miec duzo czasu, zeby nas popytac, sprawdzic i ze mamy przyjść w niedziele to się z nami umówi.
Boję się, że jak się dowie ze mamy małego to nam nie da slubu. Podobno jest taki problemowy, duzo kasy chce za slub i wiecznie jakies problemy.
Zminili nam teraz księdza. Mielismy takiego fajnego.. otwarty dla ludzi, zawsze miał czas a pieniadze dla niego nie musiały istnieć. Tyle zrobił w kościele i był z nami 8 lat i nagle przyszło pisno ze musi się przenies a najlepsze jest to ze juz był proboszczem tutaj. Ja tutaj węsze łapy innego księdza, przyczynił się do przeniesienia tego naszego, bo nie podobało mu sie ze daje sluby wszystkim i chrzci dzieci nieślubne i nie chce pieniedzy za to. Zawsze był zdania ze dziecko nie jest winne ze rodzice zgrzeszyli.
Trochę zakreciłam, ale mam nadzieje ze zrozumiecie.

reklama
Jasia wysypało i wygląda jak biedroneczka ale na szczęście już gorączka przeszła.

Mój mężowy poprasował wczoraj górę prasowania ja w tym czasie zrobiłam dla niego rosół (bo ja nie jadam) i sałatkę owocową. I grzecznie chowałam po szafkach to co on poprasował. :-D Ja tak nie znoszę prasować i wiedziałam, ze mnie to czeka ale Miś wiedział że się nanosiłam Jaśka przez trzy dni jak miał tą gorączkę to mi odpuścił :tak:Czasami ma ludzkie odruchy ten mój mąż :-D

No nie nie będę taka paskuda- jest naprawe kochany :-)

Kaja, Agatkas - a te foteliki to już są montowane przodem do kierunku jazdy?

I STO LAT dla naszych dzieciaczków Jarusia, Nikodemka, Juleczki i Lenki
Przodem,przodem:tak::tak:
Dziewczyny, czy jako świadkowa na weselu powinnam miec jakiś określony kolor sukienki?

Proszę o jakies rady i sugestie, moze macie jakieś fajne linki z czyms co by pasowało ubrac
Juz mnie przeraza zakup czegos, bo nienawidzę mierzenia, latania po sklepach, ale chyba trzeba będzie bo czasu mam coraz mniej:baffled:
Na tym weselu co bylam teraz swiadkowa miala czarno czerwona kiecke,czarno czerwone wlosy...i tak miedzy nami mowiac ni w zab ni w kij:szok::szok:
Mi sie tez wydaje ze cos jasnego,zeby sie ladnie komponowac;-)Bez,kawa z mlekiem,wrzos,blekit itddddddddd...Blagam,nie czern polaczona z czerwienia:-D:-D
Wtajcie, Jula dzisiaj kończy 8 miesięcy rany jak to zleciało...dziekujemy wszystkim mamuskom za zyczonka i my oczywiscie tez przesyłamy mega buziaki dla dziś świetujących!!!

My juz po spacerku, zakupach, odwiedzinach dziadków i przygotowaniu obiadku....dzisiaj bedziemy jedli sos z kureczek mniam mniam:tak::tak::tak:

My też kupujemy taki, Kaja jesteście zadowoleni???

I ja!!!!Kokusia dalej jesteś chetna przyjąć trochę prasowania???:-p:-p
Bardzo zadowoleni:tak:Tzn ja i Marian,bo u mnie w aucie jest zamontowany..Moj maz tez chyba dlatego ze foteli recaro uzywa sie w formule 1..:-D:-D:-DA u niego w aucie ciagle graco,do 15 kg..

Ja tez uwielbiam niebieski kolor :tak:

No widzisz blizniaczku tak wyszło :blink:. Ja juz sie wszystkim stresuje, jeszcze mamy problemy z ksiedzem :zawstydzona/y:, a jak nie bedzie nam chciał dac slubu to co ja zrobie? zaproszenia juz są drukowane, i jak bede musiała zmienic miejsce slubu to sie załamie, kupowac zaproszenia jeszcze raz :no:
Myslę że niepotrzebnie się stresujesz, najwyzej postraszysz go TVN czy inną tv :-D, co za dziwak jakis z tego księdza, specjalnie tak sie z Wami droczy, czasu nie ma, a co dzieci mu płaczą czy co

mój Bartuś od kilku dni tylko by stał i stał, już mu siedzenie nie wystarcza :sorry2: za to oduczanie przychodzenia do nas w połowie nocy jakoś nie wychodzi, zawsze między 1 a 3 się budzi i nie chce sam zasnąć w łóżeczku, jeśi go nie biorę to robi demolkę w łóżeczku, a później woła mnie :sorry2::sorry2:
No jak już zrobi demolkę to Cię woła, zeby sie pochwali, no i jeszcze żeby posprzątac, wygodnicki:-D:szok:

Na tym weselu co bylam teraz swiadkowa miala czarno czerwona kiecke,czarno czerwone wlosy...i tak miedzy nami mowiac ni w zab ni w kij:szok::szok:
Mi sie tez wydaje ze cos jasnego,zeby sie ladnie komponowac;-)Bez,kawa z mlekiem,wrzos,blekit itddddddddd...Blagam,nie czern polaczona z czerwienia:-D:-D
Czerń odpada, bo dziwnie bym się czuła jako świadkowa na ciemno ubrana, jak na pogrzeb, a czerwonego nie lubię, także spoko, pewnie wybiorę coś jasnego

Jakby cos fajnego wpadło Wam w oko to dawajcie linki

Czerń odpada, bo dziwnie bym się czuła jako świadkowa na ciemno ubrana, jak na pogrzeb, a czerwonego nie lubię, także spoko, pewnie wybiorę coś jasnego

Jakby cos fajnego wpadło Wam w oko to dawajcie linki
Blizniaczku,a polaczenie tego i tego od stop do glow...:baffled::baffled::baffled:
Jak cos wpadnie w lapencje to zbieramy linki dla Blizniaczka:tak::-)

reklama
Do góry