reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
no Beciak przydało sie,przydało:-)
on o tej 2 poprostu budzil sie z przyzwyczajenia chyba:confused:
fakt ze wczoraj podjadl na noc + jeszcze dalam mu na 2 sniadako kache zamiast mleka...nie ma szamania w nocy,mama to wytepi...:-D
tatus jedynie dzisiaj mowil ze nie da rady do niego wstawac jak bedzie plakal za jedzonkiem...:-D ja sie poswiece,ja powstaje...ale mleka nie bedzie:-D

no Beciak przydało sie,przydało:-)
on o tej 2 poprostu budzil sie z przyzwyczajenia chyba:confused:
fakt ze wczoraj podjadl na noc + jeszcze dalam mu na 2 sniadako kache zamiast mleka...nie ma szamania w nocy,mama to wytepi...:-D
tatus jedynie dzisiaj mowil ze nie da rady do niego wstawac jak bedzie plakal za jedzonkiem...:-D ja sie poswiece,ja powstaje...ale mleka nie bedzie:-D

:-Dhihi, będzie dobrze, zobaczysz:tak:trzymam kciukasy

witam

padam na twarz:-D:-D, nie moge doczekać się kiedy te górne jedynki wyjdą:-(, mała potrafi się budzić co godzine w nocy a potem o 7 rano już wyspana, kioedy to się wreszcie skończy:-(.

Agatkas fryzurka super;-)

Marzycielko trzymam kciukasy żeby wszystko było dobrze:tak:

witam

padam na twarz:-D:-D, nie moge doczekać się kiedy te górne jedynki wyjdą:-(, mała potrafi się budzić co godzine w nocy a potem o 7 rano już wyspana, kioedy to się wreszcie skończy:-(.

Agatkas fryzurka super;-)

Marzycielko trzymam kciukasy żeby wszystko było dobrze:tak:

kochana minie uwierz ....
ja przez 8 miechow nie przespalam ani jednej nocki...dzisiaj w miare byla,nie przez wzglad na budzenia a na jedzenie..tzn niejedzenie:-D
ja juz chyba przyzwyczajona:zawstydzona/y:
ale zobaczysz wyjda kielki i bedzie gites...tak jak u kokusi,wyszly i juz jest spoko:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny.

Jestem właśnie u rodziców w Kielcach, ale niestety internet działa tu w żółwim tempie. Nie mam szans na bieżące czytanie tego, co napisałyście. Obawiam się, że tak będzie jeszcze dłuuuugi czas, no chyba że poprawi się transfer danych i w końcu strony zaczną się otwierać normalnie.

Pozdrawiam Was wszystkie mocno i ściskam...

A i mamy drugiego ząbka :-):-):-)
Gratulujemy ząbka:-)

Hey mamusie.

Wczoraj mój M miał ostateczną rozmowę z dyrektorem tej firmy , w której ma pracować w Pradze.
Dzisiaj dostaliśmy odpowiedź , że wypadł bardzo dobrze i zapraszają go do pracy od 1 września.
Bardzo się cieszymy i nie możemy doczekać.
M jedzie pierwszy i po ok . 2 miesiącach zabiera Nas i psy do Czech :-)
A w tym czasie ja z dzieckiem będe mieszkać w Starachowicach u teściów.

Ponieważ wyprowadzamy się z Wawy w przyszłym tygodniu to dzisiaj pojechaliśmy nad zalew na Nieporęt i Pysia budowała zamki, taplała się w wodzie i raczkowała po plaży aha i krzyczała do łabędzi ale co to tylko ona wie.
To był Nasz taki pierwszy wyjazd na plażę z niemowlakiem i było super!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)

Bardzo się ciesze marzycielko, że w końcu i u Was wyszlo slonko:tak: Teraz już może być tylko lepiej;-)

Kurczę dziewczyny a mi okres się spóźnia:-( Już 36 dzie cylku i nadal nic. Fakt, że mam cykle nieregularne, bo w odstęapch 28-35 dni. Dzisiaj już taką schizę miałam, że 2 testy robiłam. Tak byłam poddenerwowana, że pierwszy źle zrobiłam, a drugi wyszedł negatywny. I w sumie ciąża jest praktycznie nierealna, bo kochaliśym się w tym miesiący 3 razy tylko. W 6 dniu cyklu, 22 dniu i 3 dni temu, oczywiście z zabezpieczeniem:tak: Tylko kurczę dlazego dalej tego okresu nie mam:angry:
Dziś przed testem to już nawet sobie wyobrażałam co to bedzie, ryczałam ja durna, mówię mojemu boże teraz nie, zaczynamy budowę i absolutnie to nie czas na kolejne dziecko i jeszcze Filip jest taki malutki. Dziś zdecydowanie mam doła:-(

Ostatnia edycja:
Do góry