reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
no Beciak przydało sie,przydało:-)
on o tej 2 poprostu budzil sie z przyzwyczajenia chyba
fakt ze wczoraj podjadl na noc + jeszcze dalam mu na 2 sniadako kache zamiast mleka...nie ma szamania w nocy,mama to wytepi...
tatus jedynie dzisiaj mowil ze nie da rady do niego wstawac jak bedzie plakal za jedzonkiem...
ja sie poswiece,ja powstaje...ale mleka nie bedzie

fakt ze wczoraj podjadl na noc + jeszcze dalam mu na 2 sniadako kache zamiast mleka...nie ma szamania w nocy,mama to wytepi...

tatus jedynie dzisiaj mowil ze nie da rady do niego wstawac jak bedzie plakal za jedzonkiem...

no Beciak przydało sie,przydało:-)
tatus jedynie dzisiaj mowil ze nie da rady do niego wstawac jak bedzie plakal za jedzonkiem...ja sie poswiece,ja powstaje...ale mleka nie bedzie
![]()

renia200
mama Victorki :)
witam
padam na twarz
, nie moge doczekać się kiedy te górne jedynki wyjdą:-(, mała potrafi się budzić co godzine w nocy a potem o 7 rano już wyspana, kioedy to się wreszcie skończy:-(.
Agatkas fryzurka super;-)
Marzycielko trzymam kciukasy żeby wszystko było dobrze
padam na twarz

Marzycielko trzymam kciukasy żeby wszystko było dobrze

pyciolek87
Beciaczku napiszesz mi na opiece jak robisz krypniczek dla Wikusia...plosiem:-)

pyciolek87
witam
padam na twarz, nie moge doczekać się kiedy te górne jedynki wyjdą:-(, mała potrafi się budzić co godzine w nocy a potem o 7 rano już wyspana, kioedy to się wreszcie skończy:-(.
Marzycielko trzymam kciukasy żeby wszystko było dobrze![]()
kochana minie uwierz ....
ja przez 8 miechow nie przespalam ani jednej nocki...dzisiaj w miare byla,nie przez wzglad na budzenia a na jedzenie..tzn niejedzenie

ja juz chyba przyzwyczajona

ale zobaczysz wyjda kielki i bedzie gites...tak jak u kokusi,wyszly i juz jest spoko:-)
Ostatnia edycja:
renia200
nie moge się już doczekać
)))
renia200
Ale pustki
Hej wyłazić z krzaczorów

Hej wyłazić z krzaczorów

Beciaczku napiszesz mi na opiece jak robisz krypniczek dla Wikusia...plosiem:-)![]()
dopiero weszłam na bb, Pyciolku napisze tylko wieczorkiem, bo teraz zjemy mleczko i wychodzimy, oki?
reklama
asiulkaa
Fanka BB :)
Gratulujemy ząbka:-)Cześć dziewczyny.
Jestem właśnie u rodziców w Kielcach, ale niestety internet działa tu w żółwim tempie. Nie mam szans na bieżące czytanie tego, co napisałyście. Obawiam się, że tak będzie jeszcze dłuuuugi czas, no chyba że poprawi się transfer danych i w końcu strony zaczną się otwierać normalnie.
Pozdrawiam Was wszystkie mocno i ściskam...
A i mamy drugiego ząbka :-):-):-)
Hey mamusie.
Wczoraj mój M miał ostateczną rozmowę z dyrektorem tej firmy , w której ma pracować w Pradze.
Dzisiaj dostaliśmy odpowiedź , że wypadł bardzo dobrze i zapraszają go do pracy od 1 września.
Bardzo się cieszymy i nie możemy doczekać.
M jedzie pierwszy i po ok . 2 miesiącach zabiera Nas i psy do Czech :-)
A w tym czasie ja z dzieckiem będe mieszkać w Starachowicach u teściów.
Ponieważ wyprowadzamy się z Wawy w przyszłym tygodniu to dzisiaj pojechaliśmy nad zalew na Nieporęt i Pysia budowała zamki, taplała się w wodzie i raczkowała po plaży aha i krzyczała do łabędzi ale co to tylko ona wie.
To był Nasz taki pierwszy wyjazd na plażę z niemowlakiem i było super!!!
Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)
Bardzo się ciesze marzycielko, że w końcu i u Was wyszlo slonko

Kurczę dziewczyny a mi okres się spóźnia:-( Już 36 dzie cylku i nadal nic. Fakt, że mam cykle nieregularne, bo w odstęapch 28-35 dni. Dzisiaj już taką schizę miałam, że 2 testy robiłam. Tak byłam poddenerwowana, że pierwszy źle zrobiłam, a drugi wyszedł negatywny. I w sumie ciąża jest praktycznie nierealna, bo kochaliśym się w tym miesiący 3 razy tylko. W 6 dniu cyklu, 22 dniu i 3 dni temu, oczywiście z zabezpieczeniem

Dziś przed testem to już nawet sobie wyobrażałam co to bedzie, ryczałam ja durna, mówię mojemu boże teraz nie, zaczynamy budowę i absolutnie to nie czas na kolejne dziecko i jeszcze Filip jest taki malutki. Dziś zdecydowanie mam doła:-(
Ostatnia edycja: