reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A i mamy drugiego ząbka :-):-):-)

Gratulacje!!!!

Hey mamusie.

Wczoraj mój M miał ostateczną rozmowę z dyrektorem tej firmy , w której ma pracować w Pradze.
Dzisiaj dostaliśmy odpowiedź , że wypadł bardzo dobrze i zapraszają go do pracy od 1 września.
Bardzo się cieszymy i nie możemy doczekać.
M jedzie pierwszy i po ok . 2 miesiącach zabiera Nas i psy do Czech :-)
A w tym czasie ja z dzieckiem będe mieszkać w Starachowicach u teściów.

Ponieważ wyprowadzamy się z Wawy w przyszłym tygodniu to dzisiaj pojechaliśmy nad zalew na Nieporęt i Pysia budowała zamki, taplała się w wodzie i raczkowała po plaży aha i krzyczała do łabędzi ale co to tylko ona wie.
To był Nasz taki pierwszy wyjazd na plażę z niemowlakiem i było super!!!

Wszystkiego Najlepszego dla Solenizantów:-):-):-)

Super Marzycielko trzymamy kciuki żeby wszystko udało się:tak::tak::tak:
Pisz do nas koniecznie!!!!

Ja poczytalam, ogladam Sopot na TVP2 i zaraz zmykam spac, bo jutro jedziemyna weekend nad jeziorko wiec odezwe sie dopiero w niedzielkę wieczorem, bądźcie grzeczne i oszczędzcie nieobecne z produkcja:-D:-D:-D

reklama
Ze druga:szok::szok:????
Marzycielko,trzymamy kciuki,za te czechy,pepiczkow i zeby wszystko sie poukladalo,a Twoj maz zrobil oszalamiajaca kariere;-):-):-)!!!!
Wstawac spiochy jedne:-D:-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i co ,sama tu jestem:szok::szok:??
Chiba:zawstydzona/y::zawstydzona/y:...
Chcialam tylko powiedziec ze mezowy,jak zwykle pracuje,ale my nie bedziemy siedziec w domu,ruszamy w poszukiwaniu krzeselka:tak::tak:
Bo to na ktore sie napalilam nie wypalilo,zamieszczalam Wam linke kiedys..
A nie wypalilo,bo oprocz tego ze mocno designerskie,pasuje mi do kuchni oraz duzego rowniez(;-):-D:-D)to jakies takie chwiejne..
Wiec pakuje kole 10 mala w fotelik,wozek,torbe pakujemy tez i ruszamy "w swiat"..:-D
Ale chcialabym jeszcze raz przypomniec Agatkas,tudziez inne Pyciole,fryzury:ninja2::ninja2:Czekam;-):-D:-D

reklama
Do góry