ooo! Super. Chciałam iść na pampersa jak był ale było zimno i dzidziuś za mały to sobie pójdiemy na bobovitę.Mamuski wybieracie w tym roku na Akademię zdrowego rozwoju???
My bierzemy Jule i idziemy
BoboVita w Akademii Zdrowego Rozwoju
Odwiedź Kuchnię Malucha, poznaj ekspertów żywienia dziecka.
BoboVita jako partner tegorocznej edycji Akademii Zdrowego Rozwoju Pampers zaprasza rodziców do wspólnego odkrywania smaków bezpiecznych dań.
Maluch stale się rozwija, obserwuje świat i chce wyrażać swoją samodzielność. W Kuchni Malucha rodzice sami sprawdzą i doświadczą, jak trudno jest jeść samemu, jak ciężkie i nieporęczne wydają się łyżeczka czy kubeczek. Dowiedzą się też, po co zachęcać dziecko do zdobywania nowych umiejętności, do samodzielnego jedzenia i doświadczania radości z odkrywania bogactwa świata smaków. Dopingowanie dziecka podczas karmienia i zabawy pomaga rozwijać jego poczucie pewności siebie.
Ekspert żywienia BoboVita poradzi też, jak wybrać bezpieczne i pochodzące z pewnego źródła składniki dań. Jak zaspokoić inne niż dorosłych potrzeby kilkumiesięcznego czy rocznego dziecka? Jak zapewnić najlepszą możliwą dietę dziecku przez pierwsze 3 lata życia i jednocześnie zadbać o jego zdrowie w przyszłości? Na te wszystkie pytania, a także na inne, dotyczące diety dziecka każdy rodzic uzyska odpowiedź eksperta. Maluchy i rodzice będą mogli też spróbować pysznych, stworzonych z myślą o potrzebach i bezpieczeństwie najmłodszych dań BoboVita.
Akademia Zdrowego Rozwoju odwiedzi w tym roku 15 największych miast Polski:
7. – 9. sierpnia – Warszawa, Park Agrykola
11. – 12. sierpnia – Łódź, Park „Na Zdrowiu” im. Marszałka J. Piłsudskiego
14. – 16. sierpnia – Kraków, Błonie Krakowskie
17. – 18. sierpnia – Chorzów, Park Chorzowski
19. – 20. sierpnia – Gliwice, Plac Krakowski![]()
22. – 23. sierpnia – Wrocław, Wyspa Bielarska
26. – 27. sierpnia – Poznań, Park Cytadela
29. – 30. sierpnia – Szczecin, Park Kasprowicza
1. – 2. września – Bydgoszcz, Rybi Targ
4. – 5. września – Gdynia, Skwer Arki
6. – 7. września – Gdańsk, Nadmorski Park Reagana
9. – 10. września – Białystok, Plac Miejski
12. – 14. września – Kielce, Park Staszica
16. – 17. września – Lublin, Plac Zamkowy
19. – 20. września – Bielsko Biała (dokładna lokalizacja już wkrótce)
Zapraszamy każdego dnia w godzinach od 11.00 do 18.00!
A ja też wczoraj zmieniłam fryzurę i nawe na trochę mi się humor poprawił ale dziś znów jest bleee. i co mam teraz z sobą zrobić???
A w ogóle to witam wszystkie serdecznie. Dziś mi się nie chciało ćwiczyć rano i nawet netu nie włączałam i mam zaległości, bo czytać też mi się nie chciało i musiałam już parę rzeczy załatwić a zaraz jak Kuba wsatanie to muszę iść do lekarza z tą moją alergia bo w niedzielę zostanę chrzesną i będą zdjęcia a ja wyglądam jak królik z czerwonymi oczami. i jeszcze mi się kjakieś pryszcze wysypały