reklama
podpisuje sie pod tymi slowami!!!!!!!!!!!!!!!!ale tu dzis puściutko
Aguś kochana nie mów tak, czasem każdy ma zły dzień tak to juz bywa w zyciu, ale nie załamuj się, pamietaj że ty jesteś naszym forumowym słoneczkien;-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Ja też tęsknie za moim Bliźniaczkiem kochanym......wracaj :---( plose....
Witajcie, Jucia spi wiec mam chwilkebo inaczej nie odstepuje mnie na krok :---( czy to skonczy sie czy tak juz bedzie do 18 lat
Przede wszystkim mega buziaczki dla dziś świetujących!!!!!
Zgodnie z obietnica zapraszam
Agus głowa do góry, Ty nasza iskiereczko!!!!
Przede wszystkim mega buziaczki dla dziś świetujących!!!!!
Zgodnie z obietnica zapraszam
edee24
Mama Alanka :-)
A co tutaj tak pusto?
Pytia a Ty gdzie się podziewasz?
Tygrys, pyciol gdzie jestescie?
Pytia chyba jest zajęta przygotowywaniem tej szkółki do otwarcia, i może brak jej czasu :----(, tęsknimy Pati... wracaj do Nas, zresztą piszę to do całej nieobecnej reszty mamusiek :-(
blizniaki2000
Fanka BB :)
Ojej bliźniaczku nie pisz tak, moze ten humor spowodowany jest własnie przyjście @. Pisz z nami, widzę, że jest ciężko i chyba potzrebujesz takie rozmowy.
Aguś kochana nie mów tak, czasem każdy ma zły dzień tak to juz bywa w zyciu, ale nie załamuj się, pamietaj że ty jesteś naszym forumowym słoneczkien;-)
podpisuje sie pod tymi slowami!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja też tęsknie za moim Bliźniaczkiem kochanym......wracaj :---( plose....
Dziewczyny dziekuję Wam serdecznie za wszystko co piszecie, jesteście naprawdę KOCHANE i WIELKIE. Dobrze że kiedys tu trafiłam, i ze moge na Was liczyc.
Agaciu, mam nadzieję ze to na @, bo nawet nie chce myśleć jak nie nadejdzie.
Zjadłam z chłopakami obiad, teraz czekam aż Madi wstanie i moze pójdziemy na spacer albo przejadę sie nad morze, bo taki upał, ze wytrzymać nie można
Bliźniaki zaglądaj do nas częściej to ci będzie weselej bo laski tak nieraz szaleją że sikać po nogach można a może byś tak do gina po tabletki na wywołanie się wybrała to napewno smótki miną a no i jak chłopa nie ma to zrób se dobrze to ci ulży- posłuchaj doświadczonej baby hi hi hi a tak na poważnie to będzie dobrze tylko trochę cierpliwości i smile plis
blizniaki2000
Fanka BB :)
Zozakoza, Ty zboku jeden, juz mi nie w głowie te rzeczy chce tylko szybko dostac @, bo jakos nie uśmiecha mi sie rodzeństwo dla dzieciaków.
A ze z dziewczyn można sikac po nogach to wiem, a już stresznie Pyciołka są the best
A ze z dziewczyn można sikac po nogach to wiem, a już stresznie Pyciołka są the best
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Bliźniaczku moj kochany...moj mic mówi,ze jak masz ochote to od podjedzie do Ciebie.....hahahah no z Toba ewentualnie mogę sie pdozielić