reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie, Jucia spi wiec mam chwilke:-D:-D:-Dbo inaczej nie odstepuje mnie na krok :-:)-:)-( czy to skonczy sie czy tak juz bedzie do 18 lat:-D:-D:-D:-D

Przede wszystkim mega buziaczki dla dziś świetujących!!!!!

Zgodnie z obietnica zapraszam :ninja2::ninja2::ninja2:

Agus głowa do góry, Ty nasza iskiereczko!!!!

Ojej bliźniaczku nie pisz tak, moze ten humor spowodowany jest własnie przyjście @. Pisz z nami, widzę, że jest ciężko i chyba potzrebujesz takie rozmowy.

Aguś kochana nie mów tak, czasem każdy ma zły dzień tak to juz bywa w zyciu, ale nie załamuj się, pamietaj że ty jesteś naszym forumowym słoneczkien;-)

podpisuje sie pod tymi slowami!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:

Ja też tęsknie za moim Bliźniaczkiem kochanym......wracaj :-:)-:)-( plose....

Agus głowa do góry, Ty nasza iskiereczko!!!!

Dziewczyny dziekuję Wam serdecznie za wszystko co piszecie, jesteście naprawdę KOCHANE i WIELKIE. Dobrze że kiedys tu trafiłam, i ze moge na Was liczyc.

Agaciu, mam nadzieję ze to na @, bo nawet nie chce myśleć jak nie nadejdzie.

Zjadłam z chłopakami obiad, teraz czekam aż Madi wstanie i moze pójdziemy na spacer albo przejadę sie nad morze, bo taki upał, ze wytrzymać nie można

Witam!!

Dzięki za życzonka!!!!!!! A ja bym zapomniała - teraz dopiero zmiarkowałam - że moja mała dziś świętuje :-D:-D:-D Wytodna matka ze mnie:no:

Wszystkiego najlepszego dla Victorii!!!!!!!!!!!!

Bliźniaki zaglądaj do nas częściej to ci będzie weselej bo laski tak nieraz szaleją że sikać po nogach można a może byś tak do gina po tabletki na wywołanie się wybrała to napewno smótki miną a no i jak chłopa nie ma to zrób se dobrze to ci ulży- posłuchaj doświadczonej baby hi hi hi a tak na poważnie to będzie dobrze tylko trochę cierpliwości i smile plis

Zozakoza, Ty zboku jeden:-D:-D:-D, juz mi nie w głowie te rzeczy chce tylko szybko dostac @, bo jakos nie uśmiecha mi sie rodzeństwo dla dzieciaków:zawstydzona/y:.
A ze z dziewczyn można sikac po nogach to wiem, a już stresznie Pyciołka są the best

reklama
Do góry