no to trzymam kciukasy za lepsze:-):-):-)Hey
W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)
Sto Lat dla Jubilatów!!!:-):-)
reklama
M
marzycielka
Gość
Hey
W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)
Sto Lat dla Jubilatów!!!:-):-)
A gdzie wyjeżdżacie jeśli można wiedziec?
No wlasnie...;-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Marzycielko trzymam za Was kciuki.W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-):-):-)
Ostatnia edycja:
M
marzycielka
Gość
To nie tajemnica:-)
Będziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)
M dostał pracę w firmie międzynarodowej.
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
No to superowoBędziemy mieszkać w Czechach w Pradze:-)

No i super!!bardzo sie cieszymy,ja i adhd MarianTo nie tajemnica:-)

tygrysek82
Fanka BB :)
hejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocy
budzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia

teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????

dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!

i jakos dal rade do 4 pospac sam po 4 juz z nami
fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(
tesknie za calymi przespanymi nockami:-
-
-(
a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac

randka z mezem udana hihhh

Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi

Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki

kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocy

tesknie za calymi przespanymi nockami:-
a u nas tak ktoras miala wczoraj kupna szarlotke ?? ktora to bo nie wiem gdzie sie wpraszac

Agatkas ekspres super!!!!!!!! teraz to juz napewno bede wpadac na ta kawe hihihi

Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki

Moja tez ostatnie trzy noce sie budzzi co chwile,z placzem...hejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocybudzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia
teraz skojarzylam ze te nasze problemy senne pojawily sie w momencie zmiany mieszkania???? czy to mozliwe ze on sie jeszcze nie potrafi przestawic na nowe miejsce?????
dzis byl postep uparlam sie ze ok niech sie budzi co 3 godziny ale od naszego lozka wara!!!!!!!!!
fakt zje i zaraz usnie obudzi sie na jakies 30 minut przed 7 powyglupia sie na lozku i pada i tak spi do 8 :-(
tesknie za calymi przespanymi nockami:--
-(
Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki![]()
Ale czuwaczka czuje ze to trzeci zab bedzie,na gorze

reklama
ja mam kupną szarlotkę ale wpadaj szybko, szybko bo włąśnie mam chrapkę na tą koncówkę co zostałą. Na dwie jeszcze podzielęhejjjjjjjjjj
kurcze ja nie moge moje dziecie ma problemy ze spaniem w nocybudzi sie co 3 godziny a czasem ( tzn bardzo czesto:-() jak sie obudzi zje mleczko to nie usnie w lozeczku wierci sie steka ryczy , jak go przeniesiemy do siebie to migiem zasypia
tesknie za calymi przespanymi nockami:--
-(
Marzycielko trzymamy z Filipkiem kcuki![]()

A z tym spaniem Filipka to nie wiem, bo Kubuń naprawde ma tak samo a mieszkania nie zmienialiśmy (szkoda) i sama zastanawiam sie czemu. a odkąd ograniczamy cycusia popołudniami to stał sie jeszcze taki jakiś zaborczy. trzyma mnie kurczowo przy karmieniu a jak zaśnie i próbuje go odłożyć to sie wybudza i szuka buźką i płacz. także widzisz nie tylko kłopot ze spaniem mamy ale i z cycacaniem.