reklama
witajcie mamuśki:-)
widze że nie tylko Nuśka na takie zapędy "terroryzowania" mamusi ze spaniemmoje dziecie tak sie wycwaniło że nie chce spac w łóżeczku tylko z mamusia
a ja głupia oczywiście zamiast być twardą i nie barć jej do łóżka to miekne i ostatnimi czasy Mała spi ze mną
Marzycielko życzę powodzenia![]()
powiem szczerze że ja tez ostatnio zastanawiam sie nad tym zeby zjechać do mojego M. Męczy mnie takie zycie na odległość, on w Dani my tu w Polsce... traci bardzo duzo z zycia naszej kruszynki... sytuacja dokładnie wyklaruje sie dopiero pod koniec tego roku a do tego czasu musi byc tak jak jest:-(
miłego dnia
no nie wiem Agaciu czy to przejdziez tym polizaćTo juz zawsze coś
Albo mam pomysł ale ciiiiiii ... tygrysowi damy tylko polizać![]()

A co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję
Agacia82
Mami :)
Własnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słysząA co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję

To moze jakis zagubiony blizniak MarianaWłasnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słyszą![]()

U nas identyko

mia_
Fanka BB :)
byc może to juz ten etapno nie wiem Agaciu czy to przejdziez tym polizać
A co do tego spania naszych pociech to czy to przypadkiem nie jest ten etap o odczuwaniu separacji czy coś. Tak mi się kojarzy z tymi czarnymi tygodniami albo za mało kawy piję

kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
U mnie prawie identycznie jedynie w nocy jest spokój bo śpi z namiWłasnie o tym samym pomyślałam ... mój mały spi kiepsko w nocy nie chce zebym go odkładała do łózeczka (zresztą w dzien idetycznie ), jak mnie nie widzi to płacz, a jak nie daj Boże przejde obok niego i go nie wezmę, to krzyk taki ze sąsiedzi słyszą![]()
tygrysek82
Fanka BB :)
Jeeeezuuuuu Lilac a dasz rade podzielić na trzy?
Agacia ty sie nie wpiierdzielaj do tej szarlotki lepeiej co!!!!!!To juz zawsze coś
Albo mam pomysł ale ciiiiiii ... tygrysowi damy tylko polizać![]()

i tak bede pierwsza u lilac hihihihihih

a i przyszlo nam krzeselko hhhihih jest super tylko jaK SKRECALAM I TA RURKE SIE WKLADA ZEBY ZAMOCOWAC SIEDZICKO TA NA ZAKONCZENIE TEJ RURKI JEST NAPISANE ZEBY NALOZYC JAKAS GWIAZDKE I POTEM JAKAS OSLONKE A JA MIALAM TYLKO W ZESTAWIE TAKIE KOLECZKO CZERWONE I TYLKO TO NALOZYLAM TEZ TAK MACIE?????????
Agacia82
I jak ty z tym żyjesz ?To moze jakis zagubiony blizniak Mariana??
U nas identyko![]()

Bo ja juz czasami rycze razem z nim

Agacia82
E tam zaraz pierwszaAgacia ty sie nie wpiierdzielaj do tej szarlotki lepeiej co!!!!!!ja wszysto slyszalam te spiskowanie za moimi plecami
a i przyszlo nam krzeselko hhhihih jest super tylko jaK SKRECALAM I TA RURKE SIE WKLADA ZEBY ZAMOCOWAC SIEDZICKO TA NA ZAKONCZENIE TEJ RURKI JEST NAPISANE ZEBY NALOZYC JAKAS GWIAZDKE I POTEM JAKAS OSLONKE A JA MIALAM TYLKO W ZESTAWIE TAKIE KOLECZKO CZERWONE I TYLKO TO NALOZYLAM TEZ TAK MACIE?????????

A co do krzesełka to skomplikowane

reklama
ja mam inne krzesełko, retro drewniane. Sama miałam takie jak byłam mała a teraz mój tata znalazł takie dla Kubunia więc w temacie gwiazdek i czrwonych kółek nie pomoge.Agacia ty sie nie wpiierdzielaj do tej szarlotki lepeiej co!!!!!!ja wszysto slyszalam te spiskowanie za moimi plecami