reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziendobrowo koffane!!!!
Nadrabiam Was,nadrabiam,co jakis czas po troche a Wy ciagle drukujecie jak oszalale:-D:-D
Musze szybko od nowa "wychowac" moje dziecko,bo po tej polsce jest rozbestwiona jak nie powiem kto:angry::angry:babcie,ciocie ja nosily,non stop...to i sie dziec przyzwyczail:baffled:i teraz mam takie tango,corke wyjeta zywcem z programu super niania...:-(
Ale ona mi wroci do siebie mam nadzieje...:sorry2:
Witaj witaj :tak:

Nadrabiaj nadrabiaj , a co myslałas ze my Cie bedziemy oszczędzać ?:-D

No moje dziecko tez się zepsuło a ja już chce wakacje od niego choć na jeden dzien :sorry2:

reklama
Ja wpadlam tylko na chwileczke przywitac sie dzis to na bank nie bede miala czasu posiedziec na bb bo jeszcze nic nie przygotowane na wyjazd :-D waliza ppusta stoiiiii :tak: dzis sie biore za robote dosc gadania:-D odpoczniecie sobie odemnie...
K.A.J.A kofannaaaaaaa ciesze sie ze juz powrocilas strasznie mi ciebie brakowalo :tak: niech ci dziewczyny powiedza jak i m d... trulam gdzie ta kaja,kajuska moja :-D a co do dziecia przestawi sie moj tez tak mial jak moja siora wyjechala no i na bank bede miala takie chece jak wrocimy do domku bo tam to ciocia,wujek a moja sora nie moze jak maly placze zaraz go na rece bierze ( mowi ze jej zal malego a co ze mna pozniej:szok:)no i napewno mi dziecko rozbestwi...
milego dzionka wszytkim zycze
spadammmmmmmmmm tadammmmmmmm :-D:-D

Dziendobrowo koffane!!!!
Nadrabiam Was,nadrabiam,co jakis czas po troche a Wy ciagle drukujecie jak oszalale:-D:-D
Musze szybko od nowa "wychowac" moje dziecko,bo po tej polsce jest rozbestwiona jak nie powiem kto:angry::angry:babcie,ciocie ja nosily,non stop...to i sie dziec przyzwyczail:baffled:i teraz mam takie tango,corke wyjeta zywcem z programu super niania...:-(
Ale ona mi wroci do siebie mam nadzieje...:sorry2:
witaj Kaja! Opopwiadaj, opowiadaj................

Hey

W weekend opuszczamy Warszawę a koło listopada Polskę mój M już wcześniej bo za 3 tygodnie.
Teraz wszystko się zmieni i mamy nadzieję, że na lepsze!:-)

Sto Lat dla Jubilatów!!!:-):-)

reklama
Do góry