reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
No to po pierwsze wytłumaczę się dslaczego mnie wczoraj nie było.... przyjechała do nas moja babcia...czyli prababcia Mari....:tak::tak::tak: i tal miło spedzałysmy razem dzien.....ze zleciał straszliwie szybko.....:zawstydzona/y:

Po drugie Mari dzisiaj w nocy znikneły biedronkowe kropeczki :tak: w końcu....

Po trzecie mam ogromna nadzieje Was jakos nadrobic....

No i ogromne zyczonka dla dzisijszej solenizantki Zuzieńki naszej przecudownie- przeuroczej....Buziaczków 1000-ce :*:*

dobry dzień! Chyba bede trzecia.

nie nie zadnej gryczanej mnie nie podoba sie nie ma tam witaminek za duzo poprostu jem duzo owocow i warzywek odrzucialam slodkosci:-D
ooo to ja też jem DUŻO Warzywek i owocków ale i słodyczy też:-D:-D
Hura udało mi się was nadrobić:-) tylko mały problem bo już nie pamiętam co miałam komu napisać.

U nas ostatnio tyle się dzieje że mi po prostu czasu brakuje żeby tutaj zajrzeć chodź na chwilkę.
Mała daj mi ostro popalić chyba teraz dopiero wiem co to znaczy mieć dziecko w domu bo wcześniej to aniołek z niej był. Cały dzień tylko na rączkach albo chce stać sama więc muszę ją asekurować bo na razie słabo jeszcze stoi. W nocy budzi się kilkanaście razy w częstotliwości od 15 do 30 minut a dzień zaczyna o 5 rano bo księżniczka już wyspana.:baffled:. Padam na twarz.
Z mamą mam stan wojenny bo mnie ostatnio wpienia strasznie a że mieszkamy razem to ciągle sobie w drogę wchodzimy niestety.:wściekła/y::angry::wściekła/y:
No i mam jeszcze kilka innych problemików na głowie no i już nie ogarniam tego wszystkiego.
A żeby było zabawniej to mnie z pracy zwolnili i nie mogę znaleźć nowej:-(
Dobranoc dziewczyny
u nas to samo z tymi nockami, niewesoło jednym słowem i też wstajemy o 5 rano wiec mam już taaaakie wory pod oczami i nie wiem jak je zamASKOWAĆ.

wprawdzie nie mieszkam z mamą ale tylko dlatego, ze wolę słono płacić i mieszkać oddzielnie więc cię rozumiem i przytulam wirtualnie. A praca pókicosie nie martw, będziesz mogła z czystym sumieniem zostać z dzidziolem w domciu.

ooooooooooooo, a ja gapa nie zauważyłam, ze dziś Zuzia świętuje.
Wszystkiego najlepszego, najsłodszego i w ogóle, Buziaki maleństwo!!!

Dziendobrowo koffane!!!!
Nadrabiam Was,nadrabiam,co jakis czas po troche a Wy ciagle drukujecie jak oszalale:-D:-D
Musze szybko od nowa "wychowac" moje dziecko,bo po tej polsce jest rozbestwiona jak nie powiem kto:angry::angry:babcie,ciocie ja nosily,non stop...to i sie dziec przyzwyczail:baffled:i teraz mam takie tango,corke wyjeta zywcem z programu super niania...:-(
Ale ona mi wroci do siebie mam nadzieje...:sorry2:

Witajcie

Dzisiaj maly mi się obudził o 1 w nocy i nie chciał spać :zawstydzona/y:, musiałam go ululac co nigdy się nie zdaza w nocy :no:, moze to ten ząb jeszcze go męczy :dry:. No i wieczorem tez musiałam go ululac :dry: i co go do łózeczka kładłam bo niby spi to zaraz był ryk i tak 40 min :no:.

Zdrówka dla Zuzi !!!!

reklama
Do góry