reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no nareszcie...

ja jestem ale nie wyrabiam z dzieciem ktoś mi go podmienił, taki nieznośny sie zrobił, kłade go spać za karę...bo inaczej mi zaraz nerwy wysiądą
jezu nie wiem co się dzieje, ryk cały dzień, ja już nie mogę...:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
ale to normalnie wrzask taki jakby mu coś robili, na 5 minut nie moge go zostawić, co się dzieje, a taki był grzeczny...no prawie jak Mamusi Karolinka:tak:

a pamietasz jak pare tyg temu zabawialas go,nosilas na raczkach,lulalas.itp itd...to teraz masz:-D:-D

moj maly tez zawsze przed 20 juz chrapie az do ranca przewaznie wstaje kolo 8.40 a ile w dzien spi ho ho ho min 4-5 godzin :szok: obliczylam go :tak:

to kiedy ty masz czas zeby porobic malemu zdkatka??:-D:szok:

yyyyhym maks wstał.....haha zapowiada sie ciekawie..

nie zazdroszcze:-D:-D

reklama
a pamietasz jak pare tyg temu zabawialas go,nosilas na raczkach,lulalas.itp itd...to teraz masz:-D:-D

oj tam nie wydaje mi się, żeby to jakiś wpływa miało...:no:
idę grządki swoje posiać:-D:-D:-Dno muszę się zrelaksować po dzisiejszym dniu, a to mnie uspokaja, pomyślicie, że głupia, a tam myślcie...bo to taka gra na facebook...czasu na nią niestety nie mam, ale jak mam chwilke o jak teraz to cos tam posadzę, jak któraś lubi takie bzdetki czasem to moge was zaprosić to będziecie miały:-p:tak:

no wlasnie przyszla moja sasiadka zaprosic nas na swoje urodzinki co sie juz odbywaja bo po poludniu nas nie bylo a ona byla u nas kilka razy pukala ale nikt nie otwieral i nie mogla powiadomic o urodzinkach, ja mowie ze nie moge bo maly juz spi a ona na to zaczekaj nie zamykaj dzwi zaraz przyjde :szok:ja na to co ona wymyslila a ona mi dwa kawalki takie duze tortu przyniosla no i malego szampana politrowego :szok: to jest taka przyszywana babcia wloska dla Alusia strasznie go lubi... zlozylam jej zyczonka wycalowalam no i jutro jakies kwiatki jej kupimy co by nie bylo nie mialam pojecia ze ona dzis ma urodzinki :-(no i teraz mam dylemat otworzyc tego szampana czy nie tak mnie kusi :-D torta dla Amo zaostawie bo strasznie kaloryczny ja slodyczy juz staram sie nie jesc a jak sprubuje tego torciaka to zjem pewnie oby dwa kawalki...:-D:-D:-D

beciaczek - czy ja dobrze zrozumiałam, wirtualne grządki???:szok::-D

asiulkaa - nawet nie wiesz, jak wam zazdroszczę, ja bym od razu wsiadła w samolot i wybyła na tydzien. Tylko że Hania jeszcze na cycusiu, więc nie mogę tylko pomarzyć...

Landruneczko nie każda z nas ma tak dobrze jak Ty i może sobie pospać do 9 bez nocnej pobudki. U mnie tragedii ze spanie nie ma, ale Filip niestety aż takim śpiochem jak Twój Aluś nie jest:no:

Beciaczku do wyobraź sobie, że my jedziemy niedługo na wakacje na tydzień gdzieś w tropiki bez małego. Mój mąż chcial na 2, ale ja nie wiem jak ten tydzień wytrzymam. To taka podróz poslubna nieco później... Wyrodna ze mnie matka, co?

Ojej biedactwo, ale się malutka muiała namęczyć:-( Najważniejsze, że już jest lepiej. A może Mariczce górne ząbki wychodzą?

Najlepsze życzonka dla naszego przeprzystojnego i prześlicznego Alusia

My dzisiaj byliśmy na zakupkach, mężowy buciki musiał sobie kupić, a ja japonki, bo rozwaliły mi się stare, a nie ma nic lepszego na lato niż japonki. A poza tym na wakacje lecimy niebawem...
Dziś mija miesiąc od naszego ślubu, więc chyba będę musiała ten wieczór mężowi poświęcić:tak:

gdzie lecisz na wakacje :confused:

reklama
beciaczek - czy ja dobrze zrozumiałam, wirtualne grządki???:szok::-D

asiulkaa - nawet nie wiesz, jak wam zazdroszczę, ja bym od razu wsiadła w samolot i wybyła na tydzien. Tylko że Hania jeszcze na cycusiu, więc nie mogę tylko pomarzyć...

jesli moge spytac dlaczego nie mozesz wybyc na wakacje?? bo nie zakumalam

Do góry