reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

łooo matko, ja przeżyłam, ale moje nogi...:szok::szok: wyglądają tragicznie,

idę wiec schować jej pod kołderkę zanim jeszcze Amo wróci co by się nie przestraszył:-Dmam nadzieję, że do jutra wyzdrowieją:tak:
dobranoc

reklama
dzień dobry....mały jednak sie wczoraj wieczorem nie obudził....za to zrobił nam pobudke o 3 nad ranem :baffled:ucha hany jakby cos palil :-p i tak do 5....przysnął na troche i po 6 znowu wstał i tak hasamy..padam normalnie

kochane a pamiętacie BlackWizard? ona miała termin na grudzień ale uciekla nam do styczniówek :-pprzez przypadek buszując po BB zobaczyłam jej profil i suwaczek 18TC ;-)

kochane a pamiętacie BlackWizard? ona miała termin na grudzień ale uciekla nam do styczniówek :-pprzez przypadek buszując po BB zobaczyłam jej profil i suwaczek 18TC ;-)

No, no, co za nowiny :-)
A widzę, że ja niedzielnie pierwsza :-p Przynajmniej w niedzielę mi się udało:-p

ja tez jestem
dzień dobry niedzielnie,
a niedziela to wszyscy leniu****ę, wszystkiego naj dla małych świętujących,
miłego dzionka

Hej
Wstalismy, pospalismy do 9:00 :-), tatus na giełdzie a my jemy sniadanko :tak:

BlackWizard wpada do nas co jakis czas. Pisała nam, że spodziewa sie kolejnego dzidziusia :tak:.

A my tak:
Bylismy u tego fotografa i jednak plener w inny dzien :-(. Pan uświadomił mi, że nim wrócimy z kościoła , przywitamy gości i zjemy obiad to juz bedzie ciemno bo to jesień :-(. Ach w ogole sobie tego nie wyobrazam, suknia juz bedzie przybrudzona , a jak chciałabym ja wypozyczyc to po weselu do srody muszę ją oddac. Jeszcze ten makijaz i fryzura :baffled:.

A wczoraj kupiłam sobie sukienkę na poprawiny :-D. I pani w sklepie dobrała mi sliczne korale do tej sukienki i głupia ich nie kupiłam, ale juz poinstruowałam teściową i mi je kupi :-D.

reklama
A my tak:
Bylismy u tego fotografa i jednak plener w inny dzien :-(. Pan uświadomił mi, że nim wrócimy z kościoła , przywitamy gości i zjemy obiad to juz bedzie ciemno bo to jesień :-(. Ach w ogole sobie tego nie wyobrazam, suknia juz bedzie przybrudzona , a jak chciałabym ja wypozyczyc to po weselu do srody muszę ją oddac. Jeszcze ten makijaz i fryzura :baffled:.

A wczoraj kupiłam sobie sukienkę na poprawiny :-D. I pani w sklepie dobrała mi sliczne korale do tej sukienki i głupia ich nie kupiłam, ale juz poinstruowałam teściową i mi je kupi :-D.

masz jakas fote tej sukni...??
Agacie jak dlugo czekalas na sale?
kiedy zamawialiscie?

Do góry