reklama
pytia
Fanka BB :)
kochane a pamiętacie BlackWizard? ona miała termin na grudzień ale uciekla nam do styczniówekprzez przypadek buszując po BB zobaczyłam jej profil i suwaczek 18TC ;-)
No, no, co za nowiny :-)
A widzę, że ja niedzielnie pierwsza

pyciolek87
Mama Alexa:*
i ja tez jestesm;-);-)
ale napalilam sie i szukam wesel

wszytskiego najlepsiejszego dla dolenizantow
buziaki mamutki,udanej niedzieli;-)
ale napalilam sie i szukam wesel

wszytskiego najlepsiejszego dla dolenizantow

buziaki mamutki,udanej niedzieli;-)
Agacia82
Mami :)
Hej
Wstalismy, pospalismy do 9:00 :-), tatus na giełdzie a my jemy sniadanko
.
Wstalismy, pospalismy do 9:00 :-), tatus na giełdzie a my jemy sniadanko

BlackWizard wpada do nas co jakis czas. Pisała nam, że spodziewa sie kolejnego dzidziusiakochane a pamiętacie BlackWizard? ona miała termin na grudzień ale uciekla nam do styczniówekprzez przypadek buszując po BB zobaczyłam jej profil i suwaczek 18TC ;-)

Agacia82
Mami :)
A my tak:
Bylismy u tego fotografa i jednak plener w inny dzien :-(. Pan uświadomił mi, że nim wrócimy z kościoła , przywitamy gości i zjemy obiad to juz bedzie ciemno bo to jesień :-(. Ach w ogole sobie tego nie wyobrazam, suknia juz bedzie przybrudzona , a jak chciałabym ja wypozyczyc to po weselu do srody muszę ją oddac. Jeszcze ten makijaz i fryzura
.
A wczoraj kupiłam sobie sukienkę na poprawiny
. I pani w sklepie dobrała mi sliczne korale do tej sukienki i głupia ich nie kupiłam, ale juz poinstruowałam teściową i mi je kupi
.
Bylismy u tego fotografa i jednak plener w inny dzien :-(. Pan uświadomił mi, że nim wrócimy z kościoła , przywitamy gości i zjemy obiad to juz bedzie ciemno bo to jesień :-(. Ach w ogole sobie tego nie wyobrazam, suknia juz bedzie przybrudzona , a jak chciałabym ja wypozyczyc to po weselu do srody muszę ją oddac. Jeszcze ten makijaz i fryzura

A wczoraj kupiłam sobie sukienkę na poprawiny

reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
A my tak:
Bylismy u tego fotografa i jednak plener w inny dzien :-(. Pan uświadomił mi, że nim wrócimy z kościoła , przywitamy gości i zjemy obiad to juz bedzie ciemno bo to jesień :-(. Ach w ogole sobie tego nie wyobrazam, suknia juz bedzie przybrudzona , a jak chciałabym ja wypozyczyc to po weselu do srody muszę ją oddac. Jeszcze ten makijaz i fryzura.
A wczoraj kupiłam sobie sukienkę na poprawiny. I pani w sklepie dobrała mi sliczne korale do tej sukienki i głupia ich nie kupiłam, ale juz poinstruowałam teściową i mi je kupi
.
masz jakas fote tej sukni...??
Agacie jak dlugo czekalas na sale?
kiedy zamawialiscie?