reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

no nareszcie...

ja jestem ale nie wyrabiam z dzieciem ktoś mi go podmienił, taki nieznośny sie zrobił, kłade go spać za karę...bo inaczej mi zaraz nerwy wysiądą
jezu nie wiem co się dzieje, ryk cały dzień, ja już nie mogę...:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:
ale to normalnie wrzask taki jakby mu coś robili, na 5 minut nie moge go zostawić, co się dzieje, a taki był grzeczny...no prawie jak Mamusi Karolinka:tak:

mielismy i my takie przejscia przed zabkami i 3 dniowka myslalam ze oszaleje od soboty do srody ciagle ryk pozniej minelo jak reka odjol jak wyszly zabki :-D a twoj Wikus ma juz jakies perelki ??

reklama
mielismy i my takie przejscia przed zabkami i 3 dniowka myslalam ze oszaleje od soboty do srody ciagle ryk pozniej minelo jak reka odjol jak wyszly zabki :-D a twoj Wikus ma juz jakies perelki ??

ale ja tam nic nie widzę:shocked2:

jak go pozrobierałam do pieluchy to się troche uspokoił....przez cały dzień w końcu teraz sie sam soba troche zajął:szok:ale i tak co jakiś czas jakis jęk z niewiadomego powodu:wściekła/y::angry::szok:

ale ja tam nic nie widzę:shocked2:

jak go pozrobierałam do pieluchy to się troche uspokoił....przez cały dzień w końcu teraz sie sam soba troche zajął:szok:ale i tak co jakiś czas jakis jęk z niewiadomego powodu:wściekła/y::angry::szok:

zobacz czy ma zaczerwinione dziaselka no i przejedz swoim palcem po dziasle malego na dole i zobacz czy cos wyczujesz bo ja dopiero teraz dobrze widze zabki malego na poczatku nic nie bylo widac tylko czerwone dziaselka i jak dotykalam to maly plakal no i czuc bylo ze cos sie przebija twardego klujacego:tak:

reklama
Do góry