reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Maks spi od 17 :/ zazwyczaj w ciagu dnia spi 2x po godzinka do dwóch...a dzis uciąl sobie drzemke troszke później i łooo.....bo normalnie to spi tak od 19-20do 6rano....a teraz to ciekawe do której pospi..będą jajeczka ja o 3 nad ranem zrobi pobudke :)

reklama
landryneczko a ty karmisz cycusiem czy butlą..woww nasz mały to ok 9 to sie budzi z pierwszego dosypiania :p masz normalnie grzeczniutkiego chlopaka :)

całe szczęście:
1.mężowy zaczął mi baardzo pomagac przy małym-nad ranem sie nim czasami zajmuje jak widzi ze zmeczona jestem
2.ma urlop :))))))))

wszystkie tylko spac i spac jutro sobota:-D:-D weekend:-)
Landruneczko nie każda z nas ma tak dobrze jak Ty i może sobie pospać do 9 bez nocnej pobudki. U mnie tragedii ze spanie nie ma, ale Filip niestety aż takim śpiochem jak Twój Aluś nie jest:no:
łooo matko, na dwa dni???bez niuńka???:szok:dasz radę???

niby chłodno, ale jak tak w małym pomieszczeniu dziadów tyle stoi i sapie:wściekła/y::angry:...blee...to nie ma czym oddcyhać i od razu duszno się robi
Beciaczku do wyobraź sobie, że my jedziemy niedługo na wakacje na tydzień gdzieś w tropiki bez małego. Mój mąż chcial na 2, ale ja nie wiem jak ten tydzień wytrzymam. To taka podróz poslubna nieco później... Wyrodna ze mnie matka, co?
Witam kochaniutkie moje;*:*:*

Na początek bardzo dziekujemy z Mari za zyczonka zdrowia:* jestescie wspaniałe:*

Jestem ciekawa czy ktos za nami tęsnił juz??? hahha :-D:-D:-D bo tu jakies romanse widze....Pyciol-Tyrysek i takie tam:p hahaa

Nio ładnie 100 stron prawie do nadrobienia..nie macie litosci.....jak bede miała czas to poczytam....

A moje kochanie dzisiaj juz wrocilo do siebie....wczoraj wieczorkiem miała 40,1 stopni, w nocy sie budze a Marika 40,4....myslałamz,e oszaleje...jakby dzisiaj nie preszło to miałąm skierowanie do szpitala..ale na szczescie tak jak o 11 dostała Nurofen to do teraz jest ok.....tylko jeszcze plakała,bo brzuszek ja bolał.....
Kochanie nikomu nie zycze takich 3 dni naprawde....i niby wyglada na 3 dniowke,ale wysypki nie ma....

Buziaczki dla Was:*

a NO I NAJLPSIEJSZE ZYCZONA DLA DZISIEJSZYCH I ZALEGŁYCH SOLENIZANTÓW:*:*:* OGROMNE BUZIOLKI:*:-)
Ojej biedactwo, ale się malutka muiała namęczyć:-( Najważniejsze, że już jest lepiej. A może Mariczce górne ząbki wychodzą?

Najlepsze życzonka dla naszego przeprzystojnego i prześlicznego Alusia

My dzisiaj byliśmy na zakupkach, mężowy buciki musiał sobie kupić, a ja japonki, bo rozwaliły mi się stare, a nie ma nic lepszego na lato niż japonki. A poza tym na wakacje lecimy niebawem...
Dziś mija miesiąc od naszego ślubu, więc chyba będę musiała ten wieczór mężowi poświęcić:tak:

reklama
Cześć Babolki :-)
Strasznie , okropnie i wogóle bardzo, bardzo przepraszam, ze ostatnio mało mnie i nic nie pisz,e ale wakacyjki tak jakos wpływaja na to, teraz Tomek spakowany i wysłany na kolonie, ale Mariusz od dzis jest na urlopie i czasu dalej brak na razie kombinujemy jakby to jego wolne wykorzystac, nie pojsc z torbami i jeszcze Patusi nie rozregulowac codziennych rytuałow, a szczegolnie sie martwie o te noce, odpukac - przespane:-p

Ollcia myslimy nawet zeby odgapic od Ciebie i sie w kierunku Ustron-Wisła ybrac bo tam nas jeszce na dobre nie widzieli ale to na pare dni tylko:tak:

Kajuska cmokaski;-)

Ola2in1 super ze znów słonko dla Was wyszło:tak:

Musze ponadrabiac zaległosci, to bede miała wiecej do napisania,tylko pewnie dzis znow mi sie nie uda:sorry2:, bo mezus czuwa zebym za długo nosa przed kompem nie miała:zawstydzona/y: :shocked2:

Do góry