Maks spi od 17 :/ zazwyczaj w ciagu dnia spi 2x po godzinka do dwóch...a dzis uciąl sobie drzemke troszke później i łooo.....bo normalnie to spi tak od 19-20do 6rano....a teraz to ciekawe do której pospi..będą jajeczka ja o 3 nad ranem zrobi pobudke 
reklama
L
landryneczka_1982
Gość
ale ze mnie spec....zobacz Landrynka jak ja to pięknie zrobiłam ten cytat jak wstawiłam...szacun
![]()
nooo fajne

L
landryneczka_1982
Gość
landryneczko a ty karmisz cycusiem czy butlą..woww nasz mały to ok 9 to sie budzi z pierwszego dosypianiamasz normalnie grzeczniutkiego chlopaka
![]()
cycusiem ale daje tez obiadki i kaszke ryzowa na kolacje

asiulkaa
Fanka BB :)
Landruneczko nie każda z nas ma tak dobrze jak Ty i może sobie pospać do 9 bez nocnej pobudki. U mnie tragedii ze spanie nie ma, ale Filip niestety aż takim śpiochem jak Twój Aluś nie jestwszystkie tylko spac i spac jutro sobotaweekend:-)

Beciaczku do wyobraź sobie, że my jedziemy niedługo na wakacje na tydzień gdzieś w tropiki bez małego. Mój mąż chcial na 2, ale ja nie wiem jak ten tydzień wytrzymam. To taka podróz poslubna nieco później... Wyrodna ze mnie matka, co?łooo matko, na dwa dni???bez niuńka???dasz radę???
niby chłodno, ale jak tak w małym pomieszczeniu dziadów tyle stoi i sapie...blee...to nie ma czym oddcyhać i od razu duszno się robi
Ojej biedactwo, ale się malutka muiała namęczyć:-( Najważniejsze, że już jest lepiej. A może Mariczce górne ząbki wychodzą?Witam kochaniutkie moje;*:*:*
Na początek bardzo dziekujemy z Mari za zyczonka zdrowia:* jestescie wspaniałe:*
Jestem ciekawa czy ktos za nami tęsnił juz??? hahhabo tu jakies romanse widze....Pyciol-Tyrysek i takie tam
hahaa
Nio ładnie 100 stron prawie do nadrobienia..nie macie litosci.....jak bede miała czas to poczytam....
A moje kochanie dzisiaj juz wrocilo do siebie....wczoraj wieczorkiem miała 40,1 stopni, w nocy sie budze a Marika 40,4....myslałamz,e oszaleje...jakby dzisiaj nie preszło to miałąm skierowanie do szpitala..ale na szczescie tak jak o 11 dostała Nurofen to do teraz jest ok.....tylko jeszcze plakała,bo brzuszek ja bolał.....
Kochanie nikomu nie zycze takich 3 dni naprawde....i niby wyglada na 3 dniowke,ale wysypki nie ma....
Buziaczki dla Was:*
a NO I NAJLPSIEJSZE ZYCZONA DLA DZISIEJSZYCH I ZALEGŁYCH SOLENIZANTÓW:*:*:* OGROMNE BUZIOLKI:*:-)
Najlepsze życzonka dla naszego przeprzystojnego i prześlicznego Alusia
My dzisiaj byliśmy na zakupkach, mężowy buciki musiał sobie kupić, a ja japonki, bo rozwaliły mi się stare, a nie ma nic lepszego na lato niż japonki. A poza tym na wakacje lecimy niebawem...
Dziś mija miesiąc od naszego ślubu, więc chyba będę musiała ten wieczór mężowi poświęcić

reklama
Cześć Babolki :-)
Strasznie , okropnie i wogóle bardzo, bardzo przepraszam, ze ostatnio mało mnie i nic nie pisz,e ale wakacyjki tak jakos wpływaja na to, teraz Tomek spakowany i wysłany na kolonie, ale Mariusz od dzis jest na urlopie i czasu dalej brak na razie kombinujemy jakby to jego wolne wykorzystac, nie pojsc z torbami i jeszcze Patusi nie rozregulowac codziennych rytuałow, a szczegolnie sie martwie o te noce, odpukac - przespane
Ollcia myslimy nawet zeby odgapic od Ciebie i sie w kierunku Ustron-Wisła ybrac bo tam nas jeszce na dobre nie widzieli ale to na pare dni tylko
Kajuska cmokaski;-)
Ola2in1 super ze znów słonko dla Was wyszło
Musze ponadrabiac zaległosci, to bede miała wiecej do napisania,tylko pewnie dzis znow mi sie nie uda
, bo mezus czuwa zebym za długo nosa przed kompem nie miała

Strasznie , okropnie i wogóle bardzo, bardzo przepraszam, ze ostatnio mało mnie i nic nie pisz,e ale wakacyjki tak jakos wpływaja na to, teraz Tomek spakowany i wysłany na kolonie, ale Mariusz od dzis jest na urlopie i czasu dalej brak na razie kombinujemy jakby to jego wolne wykorzystac, nie pojsc z torbami i jeszcze Patusi nie rozregulowac codziennych rytuałow, a szczegolnie sie martwie o te noce, odpukac - przespane

Ollcia myslimy nawet zeby odgapic od Ciebie i sie w kierunku Ustron-Wisła ybrac bo tam nas jeszce na dobre nie widzieli ale to na pare dni tylko

Kajuska cmokaski;-)
Ola2in1 super ze znów słonko dla Was wyszło

Musze ponadrabiac zaległosci, to bede miała wiecej do napisania,tylko pewnie dzis znow mi sie nie uda