reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
czekam na pelna...

pyciolek87
Mama Alexa:*
te pierwsze tańce to swietne..cholerka żałuje ze my tak tego nie zaaranżowaliśmy :]
a widzisz...?

Witam sobotnio. Ufff, domek ogarnięty, dzieciaki śpią, wreszcie chwila dla siebie :-)A, jeszcze mnie czeka podlewanie w ogródku...
A Wy tu widzę tańcujecie ;-)
a jak...

Pyciolku widziałaś w końcu?
a mnie dziś czeka pierwszy wieczór z depilatorem po baaaardzo długiej przerwie...i juz się boję...ale dam radę, muszę sobie przypominać, ż eto tylko pierwszy raz, potem juz luzy, i łatwiejsze życie

pytia
Fanka BB :)
Beciaczku powodzeniaa nam mały zasnął ok 17 myslałam że krótka drzemka góra godzinna,a on dalej spi
pewnie sie niedługo obudzi i będzie harcował do 23
Uuu, to nie zazdroszczę wieczornych szaleństw

reklama
Lo matko i corkoWitajcie...nam sie troszke urlopik przedłuzyl...w krynicy sie troszke ponudziliśmy bo nic ciekawego nie bylo, o wiele bardziej polecam Łebe :-) odwiedzilismy zwierzaczki w zoo, najbardziej Maksiowi przypadły do gustu słonie....ogólnie pieknie jak w bajce,oby jak najdłuzej no i kto wie...może już niedługo okaże się że dołączę do Majówek 2010to tak w skrócie..oczywiście nie nadążę was doczytać bo tyle tego tu jest :-(

Ola,ja nawet nie probuje.....
Witamy sie,z zapozyczonego netu bo nasz w domu nie funka.....
Alez bylo fantastycznie w Polandii,a bede opowiadac wiecej jak doostane neta,swojego necika spowrotem