reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nie zgodzę się z Tobą że głupie:no: każda z nas cieszy się na swój sposób z nadchodzącego usg ale niestety bywają też chwile wahania czy wszystko z dzidzią jest w porządku....:confused:

Jesteście Kochane, że tak mnie wspieracie, i faktycznie pomogło mi trochę, :tak:, najbardziej własnie cieszę się, że mój mąz stoi za mna murem i jestem pewna, że mnie w każdej sytuacji obroni:-)
A teraz idę na zakupy bo obiad musi być w domu jak teściowa wróci:-D

Okruszku będzie dobrze! Ja miałam taką jatkę z teściową przed ślubem , że o mało się nie rozstaliśmy w gniewie:-D

:szok:nikt tego nie słyszał!!!

Madzienka czy Ty wszystko bierzesz na poważnie?:confused:
Myślisz, że ja się nie denerwuję czy wszystko dobrze?
Uwierz mi ja wolę się cieszyć niż stresować niepotrzebnie dziecko.A Mała reaguje na stres bardzo silnie jak kazdy maluch ale to jak reaguje trzeba wyczuć indywidualnie i ja to jakiś czas temu wyczułam i az mi głupio ją stresować.

reklama
zgadzam sie z Marzycielka, trzeba myslec pozytywnie dla dobra naszych dzieciaczkow :tak:
ja chyba udam sie na drzemke bo strasznie jest goraco, wole to przespac ;-)

Kokusia, wyjazd napewno sie udał, bo w ostatnich dniach mamy na wybrzezu super pogodę.
A jak się podobała plaża w Kołobrzegu?
My wolimy jeździ tam gdzie jest mniej ludzi (Rogowo, Mrzeżyno, Dźwirzyno), w Kołobrzegu za duży tłok.

No pogoda rzeczywiście była super tym bardziej że podobno w piątek był sztorm i nawet czteroletnie dziecko utonęło:wściekła/y:.Ale od soboty było pięknie.
Mi osobiście nie przeszkadzał tłok na plaży ale ludzi było sporo(zwłaszcza wieczorem bo akurat trafilismy na Sunrice).Ale ogólnie było super. Jak poobrabiam zdjęcia to może jakieś wkleję.
A ja dzisiaj leżę plackiem w ogródku i nic mi się nie chce:cool2:

No pogoda rzeczywiście była super tym bardziej że podobno w piątek był sztorm i nawet czteroletnie dziecko utonęło:wściekła/y:.Ale od soboty było pięknie.
Mi osobiście nie przeszkadzał tłok na plaży ale ludzi było sporo(zwłaszcza wieczorem bo akurat trafilismy na Sunrice).Ale ogólnie było super. Jak poobrabiam zdjęcia to może jakieś wkleję.
A ja dzisiaj leżę plackiem w ogródku i nic mi się nie chce:cool2:

Ej no dawaj jakieś fotki!!
Chętnie WAS zobaczę:tak:

A z tym 4 latkiem to MASAKRA!!!:wściekła/y:

Też tak uważam tym bardziej że w sobotę na naszych oczach też się topił chłopiec a jego mamusia stała na brzegu i cieszyła się jak dziecko świetnie się bawi:angry:Dopiero jakis facet skoczył mu na ratunek i wyciągnoł go w ostatniej chwili bo chłopczyk juz tracił siły i przestawał machac rączkami. Normalnie zabiłabym taką matkę:angry:

Ja jakos sie dzisiaj dziwnie czuje....i od rana sprzeczam z miśkime...kurcze nawet jesce nie jestesmy małzenstwem,a juz sie kłucimy o swoje rodziny....o to kto sie wpie....sza niepotrzebnie i w ogole....masakra :baffled: jakas chora atmosfera sie zrobiła od paru dni....a zaczeło sie chyba od tej sprawy z moja mama....
A tak poza tym to gotuje rosołek....

Też tak uważam tym bardziej że w sobotę na naszych oczach też się topił chłopiec a jego mamusia stała na brzegu i cieszyła się jak dziecko świetnie się bawi:angry:Dopiero jakis facet skoczył mu na ratunek i wyciągnoł go w ostatniej chwili bo chłopczyk juz tracił siły i przestawał machac rączkami. Normalnie zabiłabym taką matkę:angry:

O matko co za s...a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja jakos sie dzisiaj dziwnie czuje....i od rana sprzeczam z miśkime...kurcze nawet jesce nie jestesmy małzenstwem,a juz sie kłucimy o swoje rodziny....o to kto sie wpie....sza niepotrzebnie i w ogole....masakra :baffled: jakas chora atmosfera sie zrobiła od paru dni....a zaczeło sie chyba od tej sprawy z moja mama....
A tak poza tym to gotuje rosołek....

Upss u mnie tez tak było i zrobiła sie straszna afera!
Nie dopuśc do tego. Porazmawiajcie spokojnie.;-)

witam kochane mamuśki! u nas znowu upał idzie zdechąć uf.
ja dziś znowu koszę trawę, tak to jest właśnie jak sie ma dom i ogród który trez ba obrobić,ale zawsze robie popołudniu żeby się nie przegrzać.
ja jestem taka, że zaraz bym coś powiedziała takiej teściowej jak by mi dupe obrabiała, tak jest najlepiej powiedzieć zaraz co na sercu leży,przynajmniej mam zawsze sytuacje czystą. nie ma się co martwić to starsze pokolenie takie jest a najgorsze są baby ze wsi ha ha ha sama jestem ze wsi,ale jak już będę stara to się zamknę w pokoju żeby nikomu nie przeszkadzać.wiecie co mój maluszek kopie mnie po dupce,wiecie jakie to śmieszne uczucie ha ha ha

reklama
Marzycielka włąsnie sie poprzytulalismy i jest lepiej.....pogadamy sobie na spokojnie po obiadku....moja mama faktycznie sie wpierdziela strasznie,ale kurcze ona juz taka jest.....na szczescie jest daleko....tak czy siak czeka nas rozmowa....

Do góry