reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej laski u nas tak sobie chyba kolejne zęby idą, już się cieszyłam ,że Bianka sama zasypia, potem przy cycku-też było ok a teraz znowu lulanie w wózku:-:)-( co będzie dalej ??? nie chcę myśleć :zawstydzona/y:

Pyciol chcesz dostać w du... na gołe poślady??:-D:-D:-D Nie olałam Was kochane, moja Caryca poszła spać po 22 i póżniej chciałam coś napisać ale net mi się wieszał:wściekła/y::wściekła/y: w ogóle od czasu tej potężnej nawałnicy non stop mi siada neostarda:wściekła/y::wściekła/y: i jak zeżre mi tego posta to się na prawdę wku.....:wściekła/y:

Yoka współczuję bólu ,ja po rwaniu jednej 8mki 2 tygodnie nie umiałam spać z bólu:no: a po rwaniu drugiej było ok-aż dziwne:eek:

faktycznie lubisz ostra jazde:szok::eek::eek:

reklama
Siemano, co tu takie puchy dzis?? Ja juz spakowana, ale jak sobie ppomysle o tej jutrzejszej podrozy sama z malym rozdaciuszkiem to az mam ciary na plecahc:baffled: Kurcze mam czkawke juz chyba 5 razdzisiaj:szok::szok: nigdy tak nie mialam. Znacie jakies sposoby napozbycie tego upierdlistwa??
Yoka masakra strasznie Ci wspolczuje, normalnie jak sie wali to wsyztsko naraz, az mnie zeby rozbolaly:baffled::baffled::baffled:
Anoli
my tez mamy cyfre i tez wlasnie chce zmienic, bo wkurza mnie, ze nie ma polsatu:eek:,jak cos znajdziecie fajnego daj znac:tak::tak:
A ja zara ide zapodac dzis odebrane foteczki:ninja2:
NIe moge Was kurcze ponadrbiac, bo tatus sie klei i placze juz za nami od rana:eek::eek: zyc nam nie daje a syn taki wycalowany dzisiaj i wysciskany, juz sie wkurzal jak go tata calowal:-D:-D

dasz rade kochana....tatusiek tez przezyje...a na jak dlugo lecicie?

dasz rade kochana....tatusiek tez przezyje...a na jak dlugo lecicie?
No wlasnie kupilam bilety w jedna strone:eek: Bo tatus ma nadzieje, ze jeszce dostanie urlop, dojedzie do nas samochodem i wrocimy razem i zatrzymamy sie w Paryzu:-) Ale szczerze w to watpie, bo dopiero co wrocilismy z Polski i on juz wykorzystal caly urlop, no ale zobaczymy, podejrzewam, ze z trzy tyg to napewno posiedze:-D:-D Musze wykorzystac koncowki wolnego, bo jak wroce do pracy to lipa:eek::eek:

ojojoj, ale dzis marniutko, gdzie sie podziały wszystkie zbereźnice:-D:-D:-D
ja biegam pod prysznica i naleśniki robić....tak moje nocne zachcianki, mój sie śmieje, że na obiad kasza i na noc maleśniki jakis nowoczesny sposób odchudzania:-D:tak:

Chyba mnie już nie lubicie:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: nikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

dziewczyny mam prośbę możecie mi doradzić, nie możemy się zdecydować który fotelik kupić, E. jest za pierwszym, a ja sama nie wiem, w sumie funkcje podobne, obydwa są i do tyłu i do przodu kierunku jazdy, i co najważniejsze dla mniej z materiałem oddychającym, ale nie wiem, jaka różnica między nimi tak naprawdę, dzięki

4BABY 0/4yr RECLINER DELUXE CHILD CAR SEAT BABY CARSEAT on eBay (end time 02-Aug-09 21:45:00 BST)

4BABY REMI PLUS 0/4yr RECLINER CAR SEAT BABY CARSEAT on eBay (end time 17-Aug-09 19:30:00 BST)

Oba fajowe, nie wiem co doradzić:-:)-:)-(

Beciaczek
a ja mam pytanie do ciebie...chyba:eek:Ty pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł

Mi też:tak::tak::tak::tak:

Yoka Asienko tak mi Ciebie szkoda:confused2::confused2::confused2:Trzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:eek::eek::eek:Dobranoc!!!!

dzieki za relacje, dziwne ze nie bylo deserkow, u nas sa:tak::tak::tak:
U mnie w kauflandzie tez nie ma!

Tygrysku ja mam cos takiego:
moz-screenshot.png

Załączniki

• roleta_rzymska_verona.jpg
    roleta_rzymska_verona.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 18
Chyba mnie już nie lubicie:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad: nikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......

Oba fajowe, nie wiem co doradzić:-:)-:)-(

Beciaczek a ja mam pytanie do ciebie...chyba:eek:Ty pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł

Mi też:tak::tak::tak::tak:

Yoka Asienko tak mi Ciebie szkoda:confused2::confused2::confused2:Trzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał:tak::tak::tak:

Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisac:eek::eek::eek:Dobranoc!!!!

lubimy, lubimy:-D:-D:-D
Madziu, ale ja miałam na myśli takie bajki w telewizji, a Ty o jakich myślałaś?
u nas jest taki program dla dzieci co leci od 6 rano do 19 cały dzień, i tam bajka po bajce, jakieś tam upsy daisy, draw me a picture louie, lazy town, i takie tam....a mam jeszcze teledyski od Duni, jak nie masz....kilka a bebe lily, gummy bear, i te śmieszne króliki titu:tak:

reklama
lubimy, lubimy:-D:-D:-D
Madziu, ale ja miałam na myśli takie bajki w telewizji, a Ty o jakich myślałaś?
u nas jest taki program dla dzieci co leci od 6 rano do 19 cały dzień, i tam bajka po bajce, jakieś tam upsy daisy, draw me a picture louie, lazy town, i takie tam....a mam jeszcze teledyski od Duni, jak nie masz....kilka a bebe lily, gummy bear, i te śmieszne króliki titu:tak:

Dzieki kochana chyba coś mi się przyśniło:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

baaaardzo Cię lubimy :tak::tak::tak::tak::tak:

Dzieki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry