Juzzz
![]()
Natalka, super!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juzzz
![]()
Jedyna zbereznica jest Pyciolll i pewnie wlasnei robicos zboczengo, dlatego jej tu nie maojojoj, ale dzis marniutko, gdzie sie podziały wszystkie zbereźnice
ja biegam pod prysznica i naleśniki robić....tak moje nocne zachcianki, mój sie śmieje, że na obiad kasza i na noc maleśniki jakis nowoczesny sposób odchudzania![]()
Chyba mnie już nie lubicienikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
Oba fajowe, nie wiem co doradzić:--
-(
Beciaczek a ja mam pytanie do ciebie...chybaTy pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł
Mi też
Yoka Asienko tak mi Ciebie szkodaTrzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał
Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisacDobranoc!!!!
Chyba mnie już nie lubicienikt nie raeguje na moje posty a ja tak bardzo staram sie was nadrabiać buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
Oba fajowe, nie wiem co doradzić:--
-(
Beciaczek a ja mam pytanie do ciebie...chybaTy pisałas o bajkach dla dzieciaczkow od 3 miesiaca możesz podac m i ich tytuł
Mi też
Yoka Asienko tak mi Ciebie szkodaTrzymam kciuki zeby Oli byla grzeczna i ból szybko ustał
Nie wiem co jeszcze mialam Wam napisacDobranoc!!!!
Tak, w takim studiuNatalka, super!!!!!!robiliście je w jakmiś zakładzie foto?
Jedyna zbereznica jest Pyciolll i pewnie wlasnei robicos zboczengo, dlatego jej tu nie maA nalesniki ja tez chceeeee uwielbiam, a najlepiej z nutella, lub dzemem truskawkowym pyyycha
Ja Cie bardzo lubie kochana!!!!!! A o tych bajkach pisala Renia i nazywaja sie "Baby Einstein"![]()
Ooooo rany, niunia, co sie stalo???? NIe lap dola, szkoda zycia na smutki:-wlanie ze nie...PYciolek ma doła...dlatego tak lipnie mnie dzisiaj wzielo...![]()
A nalesniki ja tez chceeeee uwielbiam, a najlepiej z nutella, lub dzemem truskawkowym pyyycha
wlanie ze nie...PYciolek ma doła...dlatego tak lipnie mnie dzisiaj wzielo...![]()
Bo Wy napewno dostaliscie vouchery na to w bonty pack kazdy dostaje i wtedy fotki sa za darmo, warto bo fajna zabawa i pamiatkaNatalko świetna sesja, nam tez taą proponowali, ale w końcu nie skorzystaliśmy