reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zdawaj szybko relacje:tak::tak::tak::tak:
moja tak duzo j tylko kaszki, mleczka to 150-180

Kochanie juz gotowa na :elvis:;-)sorki za opóźnienie, ale chciałam jeszcze nadrobić

Laseczki czy któras z Was ma moze Telewizje na karte, bo my mamy tu Cyfre i tesciowa nam oplaca ale slyszelismy ze ta tv jest tansza:tak:

:no::no::no:

dziewczyny proszę was o radę z tymi fotelikami bo ja sama nie wiem naprawdę oba mi się podobają, może jednak ten co Emil radzi???

reklama
Kochanie juz gotowa na :elvis:;-)sorki za opóźnienie, ale chciałam jeszcze nadrobić

:no::no::no:

dziewczyny proszę was o radę z tymi fotelikami bo ja sama nie wiem naprawdę oba mi się podobają, może jednak ten co Emil radzi???
mi tez podobaja sie oba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz czytalam kochan relacje, to fajne ze jest juz lepiej

Beciaczku, z fotelikami to też nie pomogę, bo oba fajne, wiec moze kup ten który się mężowi podoba, niech sie cieszy, ze on zdecydował;-).

Landryneczko, super ze fotelik odebrany i ze gratisik dostaliscie. A tej gorączki to nie zazdroszczę bo nie dosć ze na dworze upał, to jeszczy Maluch z gorączką sie męczy, życzę zeby szybko przeszło

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi w sprawie zaproszen, nie mogę się zdecydowac :zawstydzona/y:

A Ja pokazałam :elvis:Wam ząbek mojego syncia i jak zawsze nikt nie widział :eek:.

reklama
witam

nawet mnie nie pytajcie jak sie czuję bo chodze po ścianach......miałam operację.....okazało się że ząb pomimo że spruchniały to siedzi jak szkło w betonie:-:)-:)-( korona kruszyła sie jak skorupka od jajka a korzen ani drgnął....chirurg która mi rwała była bardzo zdziwiona i niestety operacja....i podczas operacji wiertła do cięcia kośći stawały w miejscu....babka mie wiedziała co robić......półtora godziny sie męczyła....znieczulenie przestawało działąć zaczęło już boleć jak cholera ale ja modliłam się tylko żeby już skończyła.....mam pół twarzy pocharatane i wyglądam jakby mi ktoś w mordę dał:-:)-:)-(

Ja dziewczyny miałam już dwie 8 rwane i po rwaniu nawet minutki mnie nie bolało...zawsze goiło się jak na psie a teraz masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!poprostu zaraz zwariuje....nic nie pomaga nawet okład z lodu.....
....do tego Oli kiepsko śpi jak zwykle:-:)-:)-:)-( noc mam z bani.....poprostu załamka:-:)-:)-:)szok::szok::szok:

Do góry