reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja tez jestem. Ej laseczki angielskie, wiecie jak jest z urlopem po maternity leave? Przysluguje mi normalnie?? Bo ten moj je***y szef znow robi problem, ze podobno nie mam urlopu??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kuuurcze a ja caly dzien czekalam na Twoja relacje z pojednaniaa Ty nas olalas, a ja jutro nie bede miala czasuuuuuuuu
tak rozumiem, ze u was juz jest oki, wczoraj tak plakalas a dzis juz lepiej, to fajniusio:tak::tak::tak::tak:

dzięki dziewczyny jeszcze raz za wszystko, sorki, że nie zdałam relacji, tyle razy podchody do was robiłam, no nie dałam rady, sprzedaż auta, przy okazji tego załatwienie kilku spraw papierkowych, pół dnia na telefonie i jeszcze reszta obowiążków...ufff

nadrobię tylko Elvisa :elvis: i postaram się szybciutko zdać relacje, także bądźcie cierpliwe kochane bo warto:-D;-)ja sama ciągle w szoku:tak:

no, moze i tak , no i moja na noc wciaga 200ml kaszki

:szok::szok::szok:a ja myślałam, że mój Wiki głodomor, ale on tylko 150ml zjada, czasem nawet ciut zostawi

100 latek dla naszej kochanej anoli

:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dużo zdrówka, miłości i wszystkiej naj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

dołączamy się do pięknych życzonek:tak:
ale dzionek zapowiada się trochę mniej przyjemny bo muszę dziś dygać do chirurga na usunięcie zęba....jestem wściekła bo nie mogłam go leczyć w ciąży a teraz już jest do wyrwania i pewnie będę cierpieć :-:)-:)-(

ajajaj, kiepskawo, dawj znać kochana jak po wizycie, no myślę, że powinnaś coś na ból dostać od dentysty, bo bez opuchlizny i bólu pewnie sie nie obejdzie:-(

Anoli tylko ja sie własnie troszke obawiam kotki,bo maja ma takie czasem dziwne zachowania....zeby Mari nie podrapała :baffled:

ojej, to Ty Kanusia musisz kontrolować sytuację, żeby czasem Mariczce krzywdy nie zrobiła, troche strach

....musze Wam wyzalić sie...dzisiaj Jula spadła nam z łóżka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:tylko na chwilkę spuściłam ja z oczu i bach........ale mi serducho waliło:baffled::baffled::baffled::baffled:na dodatek 1,5 godziny w nocy płakała i nie wiem czy to znowu zęby czy brzuch:sorry::sorry::sorry:wczoraj wcinała surowe morelki, może to po nich:szok:..

nie dopilnujesz kochana tych naszych srajtków szybkich:no::-Dale najważniejsze, że nic się nie stało, zdróweczka dla Juleńki

Przyszłam Wamnadrobić smaka :-D jem loda z wiórkami kokosowymi i pije kawkę, a w kuchni gotuje sie bób ( obym nie zapomniała o nim :szok:).

a ja dziś będę robic naleśniki hehe, tez wam smaka zrobie:-p:-p:-p

dla mnie 3 zdecydowanie:tak::tak::tak:

no dobra lecę nadrobić i z tą relacja:-D:tak:będę ciut później

Ja tez jestem. Ej laseczki angielskie, wiecie jak jest z urlopem po maternity leave? Przysluguje mi normalnie?? Bo ten moj je***y szef znow robi problem, ze podobno nie mam urlopu??:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

przykro mi nie mam pojęcia, bo ja teraz do nowej pracy ide po maternity leave, ale myślę, że to nie powinien byc problem, skoro masz prawo do kilku godzin pracy i przerw na karmienie i tak dalej to z wolnym te zpowinnno byc ok.
może poradź się w najbliższym citizen advise bureau,
może na tej stronie cos znajdziesz

Citizens Advice - the charity for your community

Natalkaa nie mam pojęcia jak to jest, wiem ze nalezy Ci sie z job center urlop po maternity ale on jest bezplatny, a z zakladu to nie wiem. Ja jestem na jobseeker allowance:tak:

dziewczyny mam prośbę możecie mi doradzić, nie możemy się zdecydować który fotelik kupić, E. jest za pierwszym, a ja sama nie wiem, w sumie funkcje podobne, obydwa są i do tyłu i do przodu kierunku jazdy, i co najważniejsze dla mniej z materiałem oddychającym, ale nie wiem, jaka różnica między nimi tak naprawdę, dzięki

4BABY 0/4yr RECLINER DELUXE CHILD CAR SEAT BABY CARSEAT on eBay (end time 02-Aug-09 21:45:00 BST)

4BABY REMI PLUS 0/4yr RECLINER CAR SEAT BABY CARSEAT on eBay (end time 17-Aug-09 19:30:00 BST)

wrocilammmmmmmm i ja :-D:-D:-D:-D
jak rano wybylam tak dopiero wrocilismy :szok::szok::szok:
fotelik odebrany nawet juz zdarzylam go wyprubowac maly zachwycony :-D:-D a i za piekne oczkaaa mojego Alusia dostal w prezencie puzle na podloge z kubusia puchatka takie wielkieee nie te malutkie :-D:-D juz po nich pelzal i bardzo mu sie podobaly kolorowe obrazeczki:zawstydzona/y:
postaram sie wkleic foty
mojemu malemu nadal goraczka skacze nie wiem dlaczego czyzby od zabkow az tak caly dzien goraczkowal no i placze dosc czesto

nadrobię tylko Elvisa :elvis: i postaram się szybciutko zdać relacje, także bądźcie cierpliwe kochane bo warto:-D;-)ja sama ciągle w szoku:tak:

:szok::szok::szok:a ja myślałam, że mój Wiki głodomor, ale on tylko 150ml zjada, czasem nawet ciut zostawi
zdawaj szybko relacje:tak::tak::tak::tak:
moja tak duzo j tylko kaszki, mleczka to 150-180

reklama
Laseczki czy któras z Was ma moze Telewizje na karte, bo my mamy tu Cyfre i tesciowa nam oplaca ale slyszelismy ze ta tv jest tansza:tak:

Do góry