mamusia2008
mamusia Karolinki
ufff... nadrobilam

gdzie jest patelnia, bo 

, potem shopping

, zaszalalm dzis jak nie wiem co

, ale byly promocje

, i naprawde duzo z mezem nakupilismy awydalismy tylko 200zl

, normalnie sszorty na lato byly 129zl a ja kupila za 29zl, Karolince kupilismy stroj kapielowy

wiec caly dzien na nogach

ale wole na nogach niz caly dziebn siedzie c w domu
-
-(

no bo jestes sexi laska

pycioljest dawno moj

jakie super streszczenie

-
-
-D

no to trzymam kciuki

100 latek kochaniDzień doberekJa dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę
Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi

pozdrow ja od nasA i macie mamuski pozdowionka od Duni naszej kochanej :-) Przepraszam,ze mało zaglada,ale wpadła w wir przerabiania fotek,a progrma ma tylko na mieisąc więc walczy.... :-)

duzo zdrowka kochana dla wasNo a u mnie chorupska ciąg dalszy....gardziołko popusciło i przeszlo,ale leci mi z nochala za to jak z kranu....masakra...Mezowemu niedoszłemu zrobiło sie mnie zal i sam poszedł z malutka na sapacerek,a ja zostałam w domku...
Skarzypyta!!!

jestes kochana i kropkaMoze i oszalałam, ale nie jestem kochana, tak jak napisałam jestem wredna, mam fochy i wogóle szkoda gadac, aż sie dziwie , że niektóre z Was mnie lubią![]()

Hehe ja tez zartuje wariatko =**
I bez takich mi tu !!!!!!!!Obydwie jestescie baaardzo wartosciowymi osobkami, a dla swoich dzieciaczkow to juz wogole jestescie naj naj naj. Noo i dalyscie nowe zycia dla ludzkosci, ktore kiedys uratuja swiat
I wogole jestescie kochane i cudowne i sliczne
))

Ale ja to porażka, wogóle nie powinno mnie byc na tym swiecie, matka też jestem wstrętną

nie mamusia dzis miala taki szalony dzien, najpierw rano kosciol, potem obiadek dla tesciowejmamusia pewnie gotowala obiadek a potem zmywala naczynia...a teraz pewnie siedza na tarasie i piluja sobie paznokcie...![]()

wiec caly dzien na nogach

nie:-Kurde czytam te zaległości i juz wysiadam.
Hmmm zjadłabym sobie cos ... achaaaaa ... w ciązy nie jestem![]()
ja sie nie zabezpieczam i wczoraj M mi zrobil "niespodzianke"![]()

tak rozumiem, ze u was juz jest oki, wczoraj tak plakalas a dzis juz lepiej, to fajniusiooj...mój chyba dziś zaległości będzie nadrabiał i masaż robił, bo znów boli...ehh...starośc nie radość, idę po tabsy jak nic.....a ostatnio wyczytałam, że diclofenac zwiększa ryzyko zawału serca, a mnie lekarz nic nie powiedział jak brałam 2 lata temua ja łykałam jak witaminy, bo tak bolało
![]()

czesc lalencja:-)
ta zas swoje...napalily sie jak nic te babska na mnie![]()

duzo zdrowka dla wasA u nas chorowanka ciąg dalszy. Ja już dzisiaj na pełnych obrotach, ale męża mi powaliło. A jak wróciłam wieczorem z dzieciakami ze spaceru, to się okazało, że i Hania ma gorączkę![]()

jakiego twojegohej laski ja wysiadam kurna przeczytalam mozw z polowe i sie zawiesilam
niech no ktoras stresci co sie tutaj dzialo jak mnie nie bylo
tesciowie pojechali chata wolna w lodowce mam jeszcze resztki winka i piwka ( tesciowa swoejje j synowej kupila hehhehehe) wiec wieczorkiem jak mezowy usou syna bedzie sie dzialo hehhe
![]()
aaaaaaaaaaaaa tesknilam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wczoraj sie wkurzylam na mojego GAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem chcialam do was zajrzec ale lapka zostawilam z netem w salonie gdzie spali tescie i samej mi bylo glupio wejsc po niego bo juz przysypaili mowie do tego mojego idz mi przynies a on ze nie ze bede miala odwyk normalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee myslalam ze go rorszarpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
facecuiiiiiiiiiiiiiiii
a co u mojego Pyciola kochanego sie dzieje![]()

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszeniaMamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy
Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

juz wolisz tygrysaTYGRYSIE wracaj do nas...do mnie![]()

tak pogniewalam sie, bo wolisz tygrysa i w ogule nie tesknilas z amna:-ty tu mamusi gratulujesz kaszanianej diety a na mnie sie pogniewalas??toz to ona sie we mnie buja , nie ja w niej
ale sie porobilo...TYGRYS juz mnie nie kocha...
aaaaa milo wspominasz nasze lajdaczenie,co?![]()

gratulkia my sprzedaliśmy dzis auto, yupi!!!!Polakom zresztą![]()

Od jutra dieta gryczana!!!!!![]()

no to trzymam kciuki