reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:
No nie wierze :-D, co za ploty wieczorem tutaj były :-D
Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:
Agacia w ciąży nie :no: :-D
AAAAAAAAA i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p
My Ciebie też :-D
Agaciu trzymaj sie jest jeszcze 1 % szansy dla Ciebie, bo z tego co pamietam to Mati ma zaplanowane rodzenstwo w pozniejszym terminie;-)
Dobranoc:tak:
No 1% to zawsze coś, a rodzeństwo dla Matiego to w baaaaardzoooooo dalekim terminie :-D
Agacia a nie chcialabys znowu takiego szkrabika???:) Ja bym chciała...ale jakby ktoś za mnie urodził!!!!:)
Agatkas chce maluszka, ale tak dopiero za 3-4 lata :tak::tak::zawstydzona/y:

reklama
druga:szok::szok::szok:
dziendoberek:tak::tak::tak:
dziecie jeszcze spi i grzecznie sobia spalo cala nocke, tatus w pracy, a ja na bb:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
milego dzionka kochane
wstawac spiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to trzecia:-)
witam poniedziałkowo! u nas weekend był baaardzo imieninowy i nie było czasu na bb dlatego lecę podczytać troszkę te 50 stron a potem zdam relacje z imprezek

witam i jaaaa pewnie sie zastanawiacie co ja tak wczesnie tu robie :-D:-D jak szlam do lazienki skontrolowalam malego smacznie sobie spalll ja lape za glowke a tam goracaaaaaaaaaaaaaaaa lapki tez parzace :szok:no to ja po termometr a tam 39.4:szok: bosheeee zlapalam dziecko zmierzylam jeszcze raz temp no wysoka mowie no to paracetamol goraczka nie spada ja w szoku mowie do szpitala bedziemy rancem jechac:crazy: ale polozylam malemu oklady mokra pieluszka tetrowa no i powolutku sie obnizyla temp ma teraz 37.6...jak widze malemu wychodzi drugi zabek :-Dale ja z ranca takiego stracha sie nabawilam ze odechcialo mi sie spac:-(

witam i jaaaa pewnie sie zastanawiacie co ja tak wczesnie tu robie :-D:-D jak szlam do lazienki skontrolowalam malego smacznie sobie spalll ja lape za glowke a tam goracaaaaaaaaaaaaaaaa lapki tez parzace :szok:no to ja po termometr a tam 39.4:szok: bosheeee zlapalam dziecko zmierzylam jeszcze raz temp no wysoka mowie no to paracetamol goraczka nie spada ja w szoku mowie do szpitala bedziemy rancem jechac:crazy: ale polozylam malemu oklady mokra pieluszka tetrowa no i powolutku sie obnizyla temp ma teraz 37.6...jak widze malemu wychodzi drugi zabek :-Dale ja z ranca takiego stracha sie nabawilam ze odechcialo mi sie spac:-(
dobrze, że spadło. te zeby to jednak straszna przypadłość dzieciństwa. nam te górne sie zatrzymały gdzieś w drodze i dziąsełka opuchnięte, białe krechy a zabków ni ma:-(

Heyka

Ale mam zaległości ale kiedyś nadrobię:tak:

A ja wpadłam przekazać cioteczkom, że Pysia wczoraj w ciągu 20 minut zaczęła raczkować i sama siadać .
Wogóle tak się po tym skoku 8 miesiąca zmieniła , że to niesamowite i wspaniałe.

My prawdopodobnie wracamy w Sierpniu do rodzinnego miasta bo nie stać Nas na życie w Warszawie,
Ale to gdzie indziej opiszę.

Pozdrawiam
Was i Wasze dzieciaki Serdecznie:-)
Witamy serdecznie:) oj dobrze,ze w koncu zajrzałaś:) buziaczki:*

A witamy się i my.....jako piąte dzisiaj chyba :tak::-)

W ogóle moja córeczka dziisaj sama usiadła....jestem w szoku takim,ze :szok::szok::szok:.... a poza tym przespała cała noc...cała.....poszła spac o 20 i wstałka o 6:30 dostała butle i potem o 7:30 na odbre pobudka....moja kochana niuńka:)

A mama wczoraj była na solarze...przemogłam swój strach i teraz pieka mnie półdupki:p hahaha no a katarek siedzi i siedzi...

Leckam małej zmienic pieluszke i podczytac dokładnie wcozraj:)

reklama
Do góry