reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie kochane

DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA PAMIĘĆ I ŻYCZONKA;-);-)I PRZESYŁAMY GORĄCE BUZIACZKI:-):-):-)

my świętowałyśmy urodzinki u wuja i dopiero teraz wróciłyśmy-zaraz myju i jak gwiazda zaśnie to Was nawiedzę:-D:-D:-D

reklama
hej laski ja wysiadam kurna przeczytalam mozw z polowe i sie zawiesilam:eek::eek::eek::eek:

niech no ktoras stresci co sie tutaj dzialo jak mnie nie bylo:sorry::sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

tesciowie pojechali chata wolna w lodowce mam jeszcze resztki winka i piwka ( tesciowa swoejje j synowej kupila hehhehehe:-D:-D:-D:-D) wiec wieczorkiem jak mezowy usou syna bedzie sie dzialo hehhe:-D:-D:-D:-D:-D

aaaaaaaaaaaaa tesknilam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj sie wkurzylam na mojego GAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem chcialam do was zajrzec ale lapka zostawilam z netem w salonie gdzie spali tescie i samej mi bylo glupio wejsc po niego bo juz przysypaili mowie do tego mojego idz mi przynies a on ze nie ze bede miala odwyk normalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee myslalam ze go rorszarpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: facecuiiiiiiiiiiiiiiii:no::no::eek::eek::eek::eek:

a co u mojego Pyciola kochanego sie dzieje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

wrocilam moje kochane do "domku":-D:-D bylismy na spacerku...popstrykalismy pare fotek bo zawsze zapominamy o aparacie:sorry:
Tygrych a Ty nadal nadrabiasz??:szok:
Natalkaa wiec lepiej Ci go ubierac niz karmic:-D:-D
Cuksie kumkasz tam?:-D czy na amory Was wzielo po tych owocach?:-D
Pyciol to zapodaj jakies foty :tak::tak:

To dobrze, że szybko się znalazł pod opieką lekarzy! Grypa bywa niebezpieczna, nie tylko świńska ;)

A u nas chorowanka ciąg dalszy. Ja już dzisiaj na pełnych obrotach, ale męża mi powaliło. A jak wróciłam wieczorem z dzieciakami ze spaceru, to się okazało, że i Hania ma gorączkę :baffled:
Bidulka :-:)-( Duzo zdrowka dla Was:tak::tak:

witajcie kochane

DZIĘKUJEMY ŚLICZNIE WSZYSTKIM CIOTECZKOM ZA PAMIĘĆ I ŻYCZONKA;-);-)I PRZESYŁAMY GORĄCE BUZIACZKI:-):-):-)

my świętowałyśmy urodzinki u wuja i dopiero teraz wróciłyśmy-zaraz myju i jak gwiazda zaśnie to Was nawiedzę:-D:-D:-D
Nio to czekamy:tak::tak:

No tak jak ja jestem to wszystkie poszly w krzaki :eek::eek::eek::eek::eek::eek: to sobie dzis nie pogadamy echhhhhhhhhhhh zycie i zadna mi nie stresci wekendu????? no co Wy takie jestescie>?????:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

No tak jak ja jestem to wszystkie poszly w krzaki :eek::eek::eek::eek::eek::eek: to sobie dzis nie pogadamy echhhhhhhhhhhh zycie i zadna mi nie stresci wekendu????? no co Wy takie jestescie>?????:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

Tygrysku ja tez wymiekam z tym nadrabianiem moj weekend w telegraficznym skrocie: wczoraj wycieczka całodniowa na wies, mimo kiepskiej pogody, a dzis zaległe sprzatanie, zakupki i goscie, teraz poszli, Pati spi, a ja padam

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

łooooooo kofanna natacia :-D:-D:-D
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje:szok::szok::szok:

kto zakochal sie w Pyciolu???????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::no::no::no::no::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

mamusia szacun dla kaszanej diety:-D:-D:-D:-D3,5 kg to juz cos:tak::tak::tak::tak::tak: niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D:-D

A Twoj Amoo ma zolta kartke za nie ultwienie Co dostepu do BabyBoom jeszcze raz taki numer i zostanie nalozony zakaz milusiania sie z zonka:-D:-D:-D:-D

taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::oo2::oo2::oo2::oo2:

Tygrysku ja tez wymiekam z tym nadrabianiem moj weekend w telegraficznym skrocie: wczoraj wycieczka całodniowa na wies, mimo kiepskiej pogody, a dzis zaległe sprzatanie, zakupki i goscie, teraz poszli, Pati spi, a ja padam
no ja nie wiem mopku normalnie nasze laski nie maja litosci nad nieobecnymi:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama
Do góry