reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Natalkaaa streszzcenie bomba dzieki :tak:
ja tez facebooka wcale nie czaje:eek:
Agaciu trzymaj sie jest jeszcze 1 % szansy dla Ciebie, bo z tego co pamietam to Mati ma zaplanowane rodzenstwo w pozniejszym terminie;-)
Stuk stuk ja Reddsika wciagam :rofl2: mimo ze rano wstac trzeba bo ginka na drugim koncu miasta mnie czeka
Dobranoc:tak:

hej laski ja wysiadam kurna przeczytalam mozw z polowe i sie zawiesilam:eek::eek::eek::eek:

niech no ktoras stresci co sie tutaj dzialo jak mnie nie bylo:sorry::sorry::sorry::sorry::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

tesciowie pojechali chata wolna w lodowce mam jeszcze resztki winka i piwka ( tesciowa swoejje j synowej kupila hehhehehe:-D:-D:-D:-D) wiec wieczorkiem jak mezowy usou syna bedzie sie dzialo hehhe:-D:-D:-D:-D:-D

aaaaaaaaaaaaa tesknilam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wczoraj sie wkurzylam na mojego GAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem chcialam do was zajrzec ale lapka zostawilam z netem w salonie gdzie spali tescie i samej mi bylo glupio wejsc po niego bo juz przysypaili mowie do tego mojego idz mi przynies a on ze nie ze bede miala odwyk normalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee myslalam ze go rorszarpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: facecuiiiiiiiiiiiiiiii:no::no::eek::eek::eek::eek:

a co u mojego Pyciola kochanego sie dzieje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

dzien dobry wieczor....jak dobrze ze wrocilas...tragedia sie porobila..az strach mi pokazywac sie na bb...w krzakach siedze bo ajk mnie sczajaja to sie zako****a:szok::szok: serio...:eek: landryna jak ladnryna ona chociaz jeszcze mysli o swoim Amo...ale mamusia istny szok:szok::szok: caly czas na moim profilu siedzi i obcina mnie na zdjeciach:-D:szok: co to sie dzieje na tym swiecie:eek::no:
no i z racji tego ze wrocilas moj ty obronco pokrzywdzonych przez ataki lesbijek,juz mi duuuzo lepiej:-D a aaaa co do Natalki to zazdrosna sie zrobila i nazwala mnie dzisiaj skarzypyta...:no::no: i tez nie wiedziec czemu:eek:

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

tak jak pisze...:eek::eek: a i Kanka tez nie najlpeij sie czuje ale tego jeszcze nie rozgryzlysmy:tak:
Blizniak tez ma jakies zle dni..ale wzielysmy ja w obroty i pare nauk z naszej strony polecialo do Kolobrzegu:-)

No a KINKIYA miala wrocic ale nas olala...:baffled:

łooooooo kofanna natacia :-D:-D:-D
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje:szok::szok::szok:

kto zakochal sie w Pyciolu???????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::no::no::no::no::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

mamusia szacun dla kaszanej diety:-D:-D:-D:-D3,5 kg to juz cos:tak::tak::tak::tak::tak: niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D:-D

taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::oo2::oo2::oo2::oo2:

ty tu mamusi gratulujesz kaszanianej diety a na mnie sie pogniewalas??toz to ona sie we mnie buja , nie ja w niej:no:
ale sie porobilo...TYGRYS juz mnie nie kocha...:-D:-D
aaaaa milo wspominasz nasze lajdaczenie,co?:-D:-D:rofl2::rofl2:

beciakkkkk kumkasz dzis jeszcze czy juz nie :-D wogole masz fajne fotkiii na facebook wczoraj rozkminilam tego faceboka durnego:szok:

dzięki Kochana:tak:ja jeszcze twoich nie zdążyłam obejrzeć:zawstydzona/y:ale obiecuje poprawę:tak:

Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszenia:tak::tak: Mamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy:tak::tak:Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii

Natalka streszczenie normalnie na szóstkę z plusem:-D:tak::tak::tak:

a my sprzedaliśmy dzis auto, yupi!!!!Polakom zresztą:-D:tak::tak::tak:

no i w ogóle wszystko ok, i się doczekać nie moge kiedy wam napisze:elvis:
no ale kurka nie mam kiedy, tyle dzis sie działo,
dziś juz raczej nie dam rady, bo zaraz będą krewetki wg mojego męża:tak::tak::tak: i...winko...:tak:a szczegóły juterkiem,

papa, dobranocki, i w ogóle chciałam wam napisać, że jesteście suuuuuper!!!muuuaaaa:-D;-)

witam sie i ja, tesknilyscie???????/:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide nadrabiac, wiec prosze ladnie na mnie czekac i nie przeszkadzac, bo przy niedzieli nawet duzo naklikalyscie:szok::szok::szok:

proszę jak Mari pięknie szaleje, kota troche szkoda:-Da ja juz sie nie moge doczekac kiedy Wiki tak będzie ale on leniwy strasznie:tak:

Beciaczek to te nasze szkraby się dobrały:) Moja też leniwa jak nie wiem co:) A poza tym kiedyś pisałaś o karmieniu piersią...u mnie było podobnie tylko ze mi jakimś cudem udało się dalej karmić:)
Za to teraz jak już mamy dwa zabki to niestety ale muszę cierpieć, bo mała sobie z cycka robi gryzak:)
Nie wiem jak ją tego oduczyc:)

Aha gratuluje sprzedania autka:)

Agacia a nie chcialabys znowu takiego szkrabika???:) Ja bym chciała...ale jakby ktoś za mnie urodził!!!!:)

Od jutra dieta gryczana!!!!!:)

reklama
łooooooo kofanna natacia :-D:-D:-D
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje:szok::szok::szok:

kto zakochal sie w Pyciolu???????:szok::szok::szok::szok::szok::szok:Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::no::no::no::no::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

mamusia szacun dla kaszanej diety:-D:-D:-D:-D3,5 kg to juz cos:tak::tak::tak::tak::tak: niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:sorry::sorry:

Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????:eek::eek::eek::eek::eek:

Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm :-D:-D:-D:-D

taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::oo2::oo2::oo2::oo2:
facebook to chyba takie cus jak nk, ale nie jestem siuuurr:confused:

jeny pije leszka i mi blogo hhihihihh oj oj oj zla mama jestem zla:-D:-D:-D:-D
Ja tez chcemmm

AAAAAAAAA i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-p:-p:-p
I my Cie tezzzzzzzzzz :*:*:*

dobra ide do mezowego skoro nikt nie chce gadac z Tygrysem FOCH:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: on jeden pragnie mojego towarzystwa:confused2::confused2::confused2:paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wszyscy pragna, ale cos leniwi przy niedzieli, moj tez pewnie zaraz wpadnie, bo siedzi w drugim pokoju cos oglada, ale zalozylam taka fikusna koszulke nocna i poszlam powiedziec dobranoc :-D:-DPowiedzial, ze to normalnie perwersja, widzialam ten blysk mysliwego w jego oku:laugh2::laugh2:

Natalkaaa streszzcenie bomba dzieki :tak:
ja tez facebooka wcale nie czaje:eek:
Agaciu trzymaj sie jest jeszcze 1 % szansy dla Ciebie, bo z tego co pamietam to Mati ma zaplanowane rodzenstwo w pozniejszym terminie;-)
Stuk stuk ja Reddsika wciagam :rofl2: mimo ze rano wstac trzeba bo ginka na drugim koncu miasta mnie czeka
Dobranoc:tak:
Normalnie alkoholizm sie szerzy na bb tylko ja nic nie pije:-:)-(

dzięki Kochana:tak:ja jeszcze twoich nie zdążyłam obejrzeć:zawstydzona/y:ale obiecuje poprawę:tak:

Natalka streszczenie normalnie na szóstkę z plusem:-D:tak::tak::tak:

a my sprzedaliśmy dzis auto, yupi!!!!Polakom zresztą:-D:tak::tak::tak:

no i w ogóle wszystko ok, i się doczekać nie moge kiedy wam napisze:elvis:
no ale kurka nie mam kiedy, tyle dzis sie działo,
dziś juz raczej nie dam rady, bo zaraz będą krewetki wg mojego męża:tak::tak::tak: i...winko...:tak:a szczegóły juterkiem,

papa, dobranocki, i w ogóle chciałam wam napisać, że jesteście suuuuuper!!!muuuaaaa:-D;-)
Kuuurcze a ja caly dzien czekalam na Twoja relacje z pojednaniaa Ty nas olalas, a ja jutro nie bede miala czasuuuuuuuu

witam sie i ja, tesknilyscie???????/:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ide nadrabiac, wiec prosze ladnie na mnie czekac i nie przeszkadzac, bo przy niedzieli nawet duzo naklikalyscie:szok::szok::szok:
Ja bardzo tesknilam, juz snulam insynuacje, ze wolisz tesciowke od nas:-D:-D:-D

Beciaczek to te nasze szkraby się dobrały:) Moja też leniwa jak nie wiem co:) A poza tym kiedyś pisałaś o karmieniu piersią...u mnie było podobnie tylko ze mi jakimś cudem udało się dalej karmić:)
Za to teraz jak już mamy dwa zabki to niestety ale muszę cierpieć, bo mała sobie z cycka robi gryzak:)
Nie wiem jak ją tego oduczyc:)

Aha gratuluje sprzedania autka:)

Agacia a nie chcialabys znowu takiego szkrabika???:) Ja bym chciała...ale jakby ktoś za mnie urodził!!!!:)

Od jutra dieta gryczana!!!!!:)
Moj tez tylko sie czolga, ale za to z predkoscia swiatla, mam watpliwosci czy bedzie wogole raczkowal, bo on chce juz tylko chodzic za raczki

Noo i gdzie jestescie, mam nadzieje, ze jeszcze nie spicie?? Jak ja mialam dzis wolny dzien to nikt nie chcial ze mna gadac:eek::eek:A jak jutro jestem zabiegana pewnie bedzie produkcja na sto dwa:crazy::crazy::crazy:

Do góry