tygrysek82
Fanka BB :)
AAAAAAAAA i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laski ja wysiadam kurna przeczytalam mozw z polowe i sie zawiesilam
niech no ktoras stresci co sie tutaj dzialo jak mnie nie bylo
tesciowie pojechali chata wolna w lodowce mam jeszcze resztki winka i piwka ( tesciowa swoejje j synowej kupila hehhehehe) wiec wieczorkiem jak mezowy usou syna bedzie sie dzialo hehhe
![]()
aaaaaaaaaaaaa tesknilam za wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wczoraj sie wkurzylam na mojego GAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wieczorem chcialam do was zajrzec ale lapka zostawilam z netem w salonie gdzie spali tescie i samej mi bylo glupio wejsc po niego bo juz przysypaili mowie do tego mojego idz mi przynies a on ze nie ze bede miala odwyk normalneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee myslalam ze go rorszarpe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
facecuiiiiiiiiiiiiiiii
a co u mojego Pyciola kochanego sie dzieje![]()
Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszeniaMamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy
Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii
łooooooo kofanna natacia
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje
kto zakochal sie w Pyciolu???????Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamusia szacun dla kaszanej diety3,5 kg to juz cos
niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????
Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm
taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
beciakkkkk kumkasz dzis jeszcze czy juz niewogole masz fajne fotkiii na facebook wczoraj rozkminilam tego faceboka durnego
![]()
Tjger nic ciekawego sie nie dzialo, wczoraj rozwiazywalysmy problem beciaczka, pozniej rozkminialysmy facebooka (ja do tej pory nie czaje) wiec jesli masz konto to wysylaj zaproszeniaMamusia i Landryna zabujaly sie w Pyciolu, plotki glosza, ze mamusia ma powieszony jej plakat na drzwiach w lazience. Aaa no i mamusia ma diete kaszana, spadla juz 3,5 kg wiec jest laseczka nie z tej ziemi. Landryna wczoraj ogladala popisy gorali na festynie, Alus oczywiscie zasnol, aa i Agacia na 99% jest w ciazy
Aa i jescze pytalismy sie kto pali?? A tak pozatym nudy u Ciebie pewnie byloo ciekawiej z tesciolamiii
proszę jak Mari pięknie szaleje, kota troche szkodaa ja juz sie nie moge doczekac kiedy Wiki tak będzie ale on leniwy strasznie
![]()
facebook to chyba takie cus jak nk, ale nie jestem siuuurrłooooooo kofanna natacia
o kurcze a jakiz to problem mialyscie z beciakiem????
a co to jest facebook????kuzwa ja to sto lat za murzynami chyb ajestem bo niec czaje
kto zakochal sie w Pyciolu???????Pyciol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak moglas a ja z toba nad morze sie lajdaczyc pojechalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mamusia szacun dla kaszanej diety3,5 kg to juz cos
niech zyje kaszana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agacia jak to w ciazy bez Tygrysa?????
Landryncia u gorali hmmmmmmmmmmmm
taaaaakkkkkkkkkkkkk dostanie czerwona kartke na lozko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Ja tez chcemmmjeny pije leszka i mi blogo hhihihihh oj oj oj zla mama jestem zla![]()
I my Cie tezzzzzzzzzz :*:*:*AAAAAAAAA i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Wszyscy pragna, ale cos leniwi przy niedzieli, moj tez pewnie zaraz wpadnie, bo siedzi w drugim pokoju cos oglada, ale zalozylam taka fikusna koszulke nocna i poszlam powiedziec dobranocdobra ide do mezowego skoro nikt nie chce gadac z Tygrysem FOCHon jeden pragnie mojego towarzystwa
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Normalnie alkoholizm sie szerzy na bb tylko ja nic nie pije:-Natalkaaa streszzcenie bomba dzieki
ja tez facebooka wcale nie czaje
Agaciu trzymaj sie jest jeszcze 1 % szansy dla Ciebie, bo z tego co pamietam to Mati ma zaplanowane rodzenstwo w pozniejszym terminie;-)
Stuk stuk ja Reddsika wciagammimo ze rano wstac trzeba bo ginka na drugim koncu miasta mnie czeka
Dobranoc![]()
Kuuurcze a ja caly dzien czekalam na Twoja relacje z pojednaniaa Ty nas olalas, a ja jutro nie bede miala czasuuuuuuuudzięki Kochanaja jeszcze twoich nie zdążyłam obejrzeć
ale obiecuje poprawę
Natalka streszczenie normalnie na szóstkę z plusem
a my sprzedaliśmy dzis auto, yupi!!!!Polakom zresztą
no i w ogóle wszystko ok, i się doczekać nie moge kiedy wam napisze
no ale kurka nie mam kiedy, tyle dzis sie działo,
dziś juz raczej nie dam rady, bo zaraz będą krewetki wg mojego mężai...winko...
a szczegóły juterkiem,
papa, dobranocki, i w ogóle chciałam wam napisać, że jesteście suuuuuper!!!muuuaaaa;-)
Ja bardzo tesknilam, juz snulam insynuacje, ze wolisz tesciowke od naswitam sie i ja, tesknilyscie???????/
ide nadrabiac, wiec prosze ladnie na mnie czekac i nie przeszkadzac, bo przy niedzieli nawet duzo naklikalyscie![]()
Moj tez tylko sie czolga, ale za to z predkoscia swiatla, mam watpliwosci czy bedzie wogole raczkowal, bo on chce juz tylko chodzic za raczkiBeciaczek to te nasze szkraby się dobrałyMoja też leniwa jak nie wiem co
A poza tym kiedyś pisałaś o karmieniu piersią...u mnie było podobnie tylko ze mi jakimś cudem udało się dalej karmić
![]()
Za to teraz jak już mamy dwa zabki to niestety ale muszę cierpieć, bo mała sobie z cycka robi gryzak
Nie wiem jak ją tego oduczyc
Aha gratuluje sprzedania autka
Agacia a nie chcialabys znowu takiego szkrabika???Ja bym chciała...ale jakby ktoś za mnie urodził!!!!
Od jutra dieta gryczana!!!!!![]()