reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A gdzie resztaaaaaaaaaaa dziewczyn?????
tygryskowa- nic sie nie odzywa :szok::szok::szok: jak tam po wizycie tesciow
kaja- miala sie odezwac i nic nie daje znaku zycia :szok: padalec jeden jak ja dorwe posypia sie piorka:angry:

reklama
CHorubsko mnie kreci jak Agaci tatusia.....o to chodziło...
A na solarka mialam isc,ale taka przeziebiona nie wiem czy pojde...bo ogolnie wstyd ,ale ja "boję' sie solarium....i jak sie wkoncu przemoglam to lipa.....
juz kumacie???babsztyle?

A na solarka mialam isc,ale taka przeziebiona nie wiem czy pojde...bo ogolnie wstyd ,ale ja "boję' sie solarium....i jak sie wkoncu przemoglam to lipa.....
juz kumacie???babsztyle?

zakumaneeeee :-D:-D w zyciu bym na to nie wpadla:-D

Normalie nadrobiłam was :szok:

Dziekujemy za sliczne zyczonka.

Mały nauczył się dawać buzi i tak pociesznie otwiera buźkę dom całowania :-D.

Aaaa moj wlasnie wszamal caaaaly duzy sloik zupki pomidorowej z kurczaczkiej i przegryzl deserkiem:szok::szok::szok::szok::szok:
Natalka ja znalazłam kilka Natalii, i nie wiem która to Ty masz jakies zdjecia?
Nie mam zdjec, wczoraj na spiocha tego facebooka zakladalam i nic nie kumalam:eek::eek:

beciakkkkk kumkasz dzis jeszcze czy juz nie :-D wogole masz fajne fotkiii na facebook wczoraj rozkminilam tego faceboka durnego:szok:
A ja dalej nie moge:sorry:

juz kumacie???babsztyle?
Ja tez na poczatku nie zczailam o co biega ale juz wiemmmm:tak::tak:

wrocilam moje kochane do "domku":-D:-D bylismy na spacerku...popstrykalismy pare fotek bo zawsze zapominamy o aparacie:sorry:
Tygrych a Ty nadal nadrabiasz??:szok:
Natalkaa wiec lepiej Ci go ubierac niz karmic:-D:-D
Cuksie kumkasz tam?:-D czy na amory Was wzielo po tych owocach?:-D

reklama
A miałam wam napisać ze z tata okazało się, że ma grype i na płuce lekko już przeszło. Dostał leki.

To dobrze, że szybko się znalazł pod opieką lekarzy! Grypa bywa niebezpieczna, nie tylko świńska ;)

A u nas chorowanka ciąg dalszy. Ja już dzisiaj na pełnych obrotach, ale męża mi powaliło. A jak wróciłam wieczorem z dzieciakami ze spaceru, to się okazało, że i Hania ma gorączkę :baffled:

Do góry