Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
no ktos kogos musidziec spal z ojcem na wyrku...ale juz Alexior wstal i pilnuje tatusia zeby z lozka nie spadl![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ktos kogos musidziec spal z ojcem na wyrku...ale juz Alexior wstal i pilnuje tatusia zeby z lozka nie spadl![]()
To zalezy.... ile ciocia ciolek odlozyla w tej Irlandii hihih![]()
no ktos kogos musi![]()
Troszkeza to ciocia Natalisko to materialistka jakas![]()
Nie martw sie Alex to odpowiedzialny facet, napewno tatusiowi nic nie groziciekawe tylko kto bedzie glosniej plakal![]()
TroszkeAle dla Cioci zrobimy wyjatek i bedzie chrzestna nawet jak bedzie bez kaski
hehehe
Nie martw sie Alex to odpowiedzialny facet, napewno tatusiowi nic nie grozi![]()
Nooo jestem !
Nadrabiam zostało mi juz tylko 60 stron
Mój K pojechal tate zawież na pogotowie, a ja siedze jak na igłach. Temperatu mu nie spada cały czas ma 39,8 stopni . Tata przyjechał z pracy taki jakis i mówi ze go głowa boli i ze kości i chyba ma gorączkę. Pojechaliśmy na pogorowie tak powiedzieli ze ma prac paracetamol na obnizenie temperatu i ze to chyba jakaś grypa. A tata w ten najwiekszy upał siedział cały dzien na dachy i coś tam robił i potem wieczorem od razu dotał temperatury podobno. Ja podejzewałam udar ale lekarka powiedziała ze to grypa, tylko ze ta temperatura taka wysoka juz od czwartku wieczorem, wiec chyba coś nie tak.?
Ja tez poprosze !!
Niech do mnie ktos wysle bo ja tego wogole nie czaje, nie moge Was znalezc po nazwiskach
Oj kurcze, zeby tylko nie swinska jak podejrzewaja grypeI wogole trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia dla tatusia
Natalka ja znalazłam kilka Natalii, i nie wiem która to Ty masz jakies zdjecia?
hejjjjjjj
jak tam wam dzionek minol ja nie mialam nawet czasu zajrzeclatamy dzis po miescie jak kot z pecherzem
chcialam gdzies malemu kupic biale spodenki ale jego rozmiaru nie moglam dostac
wszytstki mu z tylka spadaly
![]()
sexi pyciolllllllwidze ze nadajesz i skrobiecie te stronki nadrabiac jest coo
![]()