reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam znowu, sorki, że ja tak wpadłam i wypadłam, ale akurat chwilkę miałam i napisałam co mogłam, ale wszystkiego dobrze nie nadrobiłam od wczoraj, więc wybaczcie, jeśli kogos pominęłam, a teraz....mamy kupców, dziewczyny trzymajcei kciuki, że by w końcu nam poszedł ten samochód, bo ja ju zmam dość, nowy chce:tak::tak::tak:zresztą urlop niedługo...ogłaszam wszem i wobec wyjeżdżamy 22 sierpnia, juz pewne bo mój urlop dostał, więc niewiele czasu na zmianę auta, a trzeba, bo podobno jeszcze teściowa ma się zabrać z Niemiec, więc kombi musi byc koniecznie:tak:

Nooo jestem !

Nadrabiam zostało mi juz tylko 60 stron :-D
Mój K pojechal tate zawież na pogotowie, a ja siedze jak na igłach. Temperatu mu nie spada cały czas ma 39,8 stopni . Tata przyjechał z pracy taki jakis i mówi ze go głowa boli i ze kości i chyba ma gorączkę. Pojechaliśmy na pogorowie tak powiedzieli ze ma prac paracetamol na obnizenie temperatu i ze to chyba jakaś grypa. A tata w ten najwiekszy upał siedział cały dzien na dachy i coś tam robił i potem wieczorem od razu dotał temperatury podobno. Ja podejzewałam udar ale lekarka powiedziała ze to grypa, tylko ze ta temperatura taka wysoka juz od czwartku wieczorem, wiec chyba coś nie tak.?

Agaciu, oby nic poważnego

Ja tez poprosze !!:tak::tak:

Niech do mnie ktos wysle bo ja tego wogole nie czaje, nie moge Was znalezc po nazwiskach:eek::eek:

Oj kurcze, zeby tylko nie swinska jak podejrzewaja grype:baffled::baffled: I wogole trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia dla tatusia

no u nas tez jakaś ptasia czy cuś tu panuje, aż strach

a na facebook jesteś?to cie znajde i zaprosze

oj...mój chyba dziś zaległości będzie nadrabiał i masaż robił, bo znów boli...ehh...starośc nie radość, idę po tabsy jak nic.....a ostatnio wyczytałam, że diclofenac zwiększa ryzyko zawału serca, a mnie lekarz nic nie powiedział jak brałam 2 lata temu:szok::szok::szok:a ja łykałam jak witaminy, bo tak bolało:szok:

hejjjjjjj
jak tam wam dzionek minol ja nie mialam nawet czasu zajrzec :-D:-D latamy dzis po miescie jak kot z pecherzem :-D chcialam gdzies malemu kupic biale spodenki ale jego rozmiaru nie moglam dostac :szok: wszytstki mu z tylka spadaly:szok:

sexi pyciolllllll :-D:-D:-D widze ze nadajesz i skrobiecie te stronki nadrabiac jest coo :-D:-D

reklama
hejjjjjjj
jak tam wam dzionek minol ja nie mialam nawet czasu zajrzec :-D:-D latamy dzis po miescie jak kot z pecherzem :-D chcialam gdzies malemu kupic biale spodenki ale jego rozmiaru nie moglam dostac :szok: wszytstki mu z tylka spadaly:szok:

sexi pyciolllllll :-D:-D:-D widze ze nadajesz i skrobiecie te stronki nadrabiac jest coo :-D:-D

:-D:-D:-D czesc lalencja:-)
ta zas swoje...napalily sie jak nic te babska na mnie:-D:-D

Do góry