reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja to brałam ślub jeszcze w przedpotopowych czasach i nie mam cyfrowych zdjęć, tylko zwykłe. Ale może kiedyś zeskanuję i Wam wrzucę.

A dziewczyny PIĘKNE zdjęcia macie ze ślubów!!! Bliźniaki - jak to bałaś się, że nie przyjdzie, kto, mąż???
Ja też brałąm w czasach przetpotopowych i mam tylko zwykłę zdjecia.
Bałam sie ze mężowy nie przyjdzie i zostanę na mlodzie, a teraz myśle ze trzeba bylo olać gamonia i rozejrzec sie za innym, zeby i do tańca i do różańca i do innych rezczy sie nadawał. Jestem tak wściekła, ze szkoda słów, nie mam do nicezgo chęci.

Siedze na kompie, bawie sie z malym, chodze z nim do kolezanek, noo i co rano musze powkladac naczynia po sniadaniu do zmywarki:baffled::baffled::baffled: I robie pranie, bo jakby M robilpo nocy to nic by nie wyschlo:pP AA i codzinenie dzwonie do mamy na godzine conajmniej i tak jakos czas leci, o 6 wraca M, bieze malego robi kolacje, kapie go i kladzie spac a pozniej ja ide na kompoa bo jestem taaaaaaaaaaaka zmeczona, a on gotuje obiad na nastepny dzien:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ale on naprewde lubi gotowac i robi to z przyjemnoscia i robi zawsze jakies fajne potrawy:tak::tak:
FARCIARA, takiego chłoa to na rekach trzeba nosić

Witajcie kochane

Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.
Dużo zdróka dla Taty.

Oliwko, Hanusiu, Bianeczko i Szymonku rośnijcie zdrowo

Kokusiu udanej imprezki zyczę.

Pyciołek, podziel sie rosołkiem, mogłabym go jesc codziennie i nie mam dość. a u mnie dzisiaj spagetti, bo chłopcy sobie zażyczyli

reklama
Ja też brałąm w czasach przetpotopowych i mam tylko zwykłę zdjecia.
Bałam sie ze mężowy nie przyjdzie i zostanę na mlodzie, a teraz myśle ze trzeba bylo olać gamonia i rozejrzec sie za innym, zeby i do tańca i do różańca i do innych rezczy sie nadawał. Jestem tak wściekła, ze szkoda słów, nie mam do nicezgo chęci.

FARCIARA, takiego chłoa to na rekach trzeba nosić

Dużo zdróka dla Taty.

Oliwko, Hanusiu, Bianeczko i Szymonku rośnijcie zdrowo

Kokusiu udanej imprezki zyczę.

Pyciołek, podziel sie rosołkiem, mogłabym go jesc codziennie i nie mam dość. a u mnie dzisiaj spagetti, bo chłopcy sobie zażyczyli
E no przeciez jak byscie tyle przygotowywai slub, to chyba by napewno pzyszedl??
A tego mojego to raczej ciezko by bylo na rekach nosic-100kg zywej wagi hihi, a pozatym, procz tych fajowych zalet, ma tez denerwujace wady:eek::eek: jak kazdy chyba:-)
A ja uwielbiam i spaghetti i rosolek- taki obiadek moglabym miec codziennie:tak::tak:

kURCZE TAK TUTAJ PISZECIE O JEDZONKU,A MY DZIISAJ BEZ OBIADKU ...:( BUUUUU

Bo ja wstretna zapominalska zapomniałam wyciągnąc mięsicha na gulasz i dupa...ale mała swój przydział dostała chociaz ona:p haha

No a u mnie chorupska ciąg dalszy....gardziołko popusciło i przeszlo,ale leci mi z nochala za to jak z kranu....masakra...Mezowemu niedoszłemu zrobiło sie mnie zal i sam poszedł z malutka na sapacerek,a ja zostałam w domku...

Wczoraj była u nas kumpela i w końcu mi odrosty farbnęła,bo bym oszalała....

Bliźniaki kurcze chłopaki fajnie maja z Toba....zażyczyli sobie i jest...tez bym wszamała spageti....idę obie bułecke zrobic....

Pyciolek cos w tym jest,ze to Natalkaa namieszała z zycoznkami:p hahaah:-p:-p:-D:-D:rofl2: ja tez na jwej patrzałam i zonk wyszedł:p hahhah żarcik:p

Pyciolek cos w tym jest,ze to Natalkaa namieszała z zycoznkami:p hahaah:-p:-p:-D:-D:rofl2: ja tez na jwej patrzałam i zonk wyszedł:p hahhah żarcik:p
Ooo nastepna :wściekła/y::-D:-D:-D A prawda jest taka, ze ja dobrze wiedzialam, tylko specjalnie tak napisalam, zeby sprawdzic, kto sie przyklada do zyczonek a kto tylko zwala:-D:-D:-D:-D No i wyszlo szydo z worka hehehe
Co do obiadku, to po co Wam, miloscia tez mozna zyc:tak::-D:-D

Aa i kuruj sie szybciutko

jaki PYCIOŁ....pyciol jak juz...:-D:-D pewnie wpadaj na Dublin podjesz i pogadamy:-)

kURCZE TAK TUTAJ PISZECIE O JEDZONKU,A MY DZIISAJ BEZ OBIADKU ...:( BUUUUU

Bo ja wstretna zapominalska zapomniałam wyciągnąc mięsicha na gulasz i dupa...ale mała swój przydział dostała chociaz ona:p haha

No a u mnie chorupska ciąg dalszy....gardziołko popusciło i przeszlo,ale leci mi z nochala za to jak z kranu....masakra...Mezowemu niedoszłemu zrobiło sie mnie zal i sam poszedł z malutka na sapacerek,a ja zostałam w domku...

Wczoraj była u nas kumpela i w końcu mi odrosty farbnęła,bo bym oszalała....

Bliźniaki kurcze chłopaki fajnie maja z Toba....zażyczyli sobie i jest...tez bym wszamała spageti....idę obie bułecke zrobic....

no ja mowie Ci ze to wsyztsko przez nia...ona taka prowokatorka jak nie wiem co...i jeszcze szczuje tym swoim Amo:-D:-D

reklama
Do góry