blizniaki2000
Fanka BB :)
Ja też brałąm w czasach przetpotopowych i mam tylko zwykłę zdjecia.Ja to brałam ślub jeszcze w przedpotopowych czasach i nie mam cyfrowych zdjęć, tylko zwykłe. Ale może kiedyś zeskanuję i Wam wrzucę.
A dziewczyny PIĘKNE zdjęcia macie ze ślubów!!! Bliźniaki - jak to bałaś się, że nie przyjdzie, kto, mąż???
Bałam sie ze mężowy nie przyjdzie i zostanę na mlodzie, a teraz myśle ze trzeba bylo olać gamonia i rozejrzec sie za innym, zeby i do tańca i do różańca i do innych rezczy sie nadawał. Jestem tak wściekła, ze szkoda słów, nie mam do nicezgo chęci.
FARCIARA, takiego chłoa to na rekach trzeba nosićSiedze na kompie, bawie sie z malym, chodze z nim do kolezanek, noo i co rano musze powkladac naczynia po sniadaniu do zmywarkiI robie pranie, bo jakby M robilpo nocy to nic by nie wyschlo
P AA i codzinenie dzwonie do mamy na godzine conajmniej i tak jakos czas leci, o 6 wraca M, bieze malego robi kolacje, kapie go i kladzie spac a pozniej ja ide na kompoa bo jestem taaaaaaaaaaaka zmeczona, a on gotuje obiad na nastepny dzien
Ale on naprewde lubi gotowac i robi to z przyjemnoscia i robi zawsze jakies fajne potrawy
![]()
Dużo zdróka dla Taty.Witajcie kochane
Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.
Oliwko, Hanusiu, Bianeczko i Szymonku rośnijcie zdrowo
Kokusiu udanej imprezki zyczę.
Pyciołek, podziel sie rosołkiem, mogłabym go jesc codziennie i nie mam dość. a u mnie dzisiaj spagetti, bo chłopcy sobie zażyczyli