reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

gapa ze mnie tez jak nic...ale to Natalkaa wprowadzila mnie w blad:-p:-p:-p

co jeszcze co jeszcze....
moje dziecko spalo teraz 3h:szok::szok: az sie martwie...jest na fenistilu ktory powoduje ospalosc...:-:)no:
poprzednio dostawal zyrtec i nie byl takim spiochem a teraz na fenistilu spal i spal...ja nie wiem czy to narmalne i czy to tak ma byc?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:
Taaaaaaaa Pyciol zwalaj wszystko na mnie, trzebabylo samemu napisac a nie podpinac sie na krzywy...:-D:-D:-D:-D takie sa skutki:rofl2::rofl2::rofl2: A jesli chodzi o to spanko, to jesli spi wiecej niz przedtem to chyba od tego, wiec nie jest to raczej taki naturalny sen.... sama nie wiem, a nie mozesz wrocic do zyrtecu skoro po nim bylo ok??

Witam Was niedzielni

Hania spi obiadek sie pichci wiec mam chwilke dla bb.

Yoka co u Was?

Natalka mam znajomych z Tarnowa i oni tez zawsze na urlop do Zakopanego zamiast do domu jadą.Nie moga zyc bez gór:tak:
A z tą klawiatura to mialam tak samo, brat mi ustawil na pl i znaki mialam poprzestawiane, ale to da sie zrobic. Wcisłam chyba shift i alt i juz:eek: A jak nie to jest jeszcze inny sposób. Szukałam w googlach:tak:

Dobra lece poczytac, mam nadzieje ze nie duzo mam do nadrobienia:tak:

aaaaaaaa i Natalka dzięks za zaproszenie, ale w tym roku nie skorzystam, bo bede w Londku z tesciową i raczej nie bedzie za miło:sorry: ale kto wie moze za rok:tak:
Hihi to ja tesciowych nie zapraszam:-D:-D:-D:-D Zarcik oczywiscie :laugh2::laugh2:
Kurcze nie pamiętam jaki ona miała dokładnie nick.....

A i macie mamuski pozdowionka od Duni naszej kochanej :-) Przepraszam,ze mało zaglada,ale wpadła w wir przerabiania fotek,a progrma ma tylko na mieisąc więc walczy.... :-)
Pozdrowka dla Duni i niech sie pochwali swoimi pracami:tak::tak::tak:

wszamalam rosolek mojego niemezowego mniam mniam:-):-)
tatusiek poszedl do sklepu po obiad dla Alexa:-D
musze chyba sie zaraz wyprysznicowac bo sie cosik ciezko czuje...potem jesli pogodka dopisze to spacering jakis....a Wy jakie macie plany na niedziele?;-)
Moj plan na dzis : Odpoczywac, we wtorek lecimy wiec pewnie bede zabiegana, znow z kazdym sie trzeba spotkac i te straaaszne wypady na rynek na zimne piffko z sokiem... Styraszne:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

reklama
Natalkaa jak Ci dobrze, moj dzis w pracy:-(
Ale ja i tak nie umialabym bezczynnie siedziec:tak: Czasem jak Hania spi to ja zamiast usiasc odsapnac to latam jak wariatka po mieszkaniu i szukam zajecia. Taki nawyk juz.:sorry:Chce zrobic wszystko zeby miec czas dla malej jak wstanie:tak:

A dzis chyba na basen sie wybierzemy jak mój spioch wstanie:tak:

Ale wstyd zapomnialam o solenizantach:zawstydzona/y:

:-):-):-)Wszystkiego naj duzo buziakow, usmiechów i słonka dla naszych siedmio i ośmio miesieczniaków
od Cioci i Hanulki:-):-):-)

Natalkaa jak Ci dobrze, moj dzis w pracy:-(
Ale ja i tak nie umialabym bezczynnie siedziec:tak: Czasem jak Hania spi to ja zamiast usiasc odsapnac to latam jak wariatka po mieszkaniu i szukam zajecia. Taki nawyk juz.:sorry:Chce zrobic wszystko zeby miec czas dla malej jak wstanie:tak:

A dzis chyba na basen sie wybierzemy jak mój spioch wstanie:tak:

Ale wstyd zapomnialam o solenizantach:zawstydzona/y:

:-):-):-)Wszystkiego naj duzo buziakow, usmiechów i słonka dla naszych siedmio i ośmio miesieczniaków
od Cioci i Hanulki:-):-):-)
No ja wasnie tak mam, zawsze narzekam, ze mam mao czasu tak da samej siebie, a jak juz mam i nie mam kopmpletnie nic do zrobienia to szau dostaje:baffled::baffled:

Pyciol gdzies byla????????????????????

karmilam dziecia potem siebie tez musialam nafutrowac:-D:-D
pysznosci....kotlecik z serkiem i szynka...palce lizac:-p
Mi to smaka tym rosolkiem narobilam uwielbiammmmm:-):-)
Ja mam dzis pomidorowa,bo nie ubie rosolu mojego M:eek: To jedyna rzecz, ktora mi nie smakuje jak zrobi, wiec jak juz mialam kiedys taka straszna ochote to sama ugotowalam:-) Ale zrobil wczoraj pyszne kotlety jajeczne na dzis i papryczki faszerowane mmmm

A jakie plany na dalsza czesc dnia idziecie gdzies w koncu??

Co znaczy slowo "peregrynowac"?

Mi to smaka tym rosolkiem narobilam uwielbiammmmm:-):-)
Ja mam dzis pomidorowa,bo nie ubie rosolu mojego M:eek: To jedyna rzecz, ktora mi nie smakuje jak zrobi, wiec jak juz mialam kiedys taka straszna ochote to sama ugotowalam:-) Ale zrobil wczoraj pyszne kotlety jajeczne na dzis i papryczki faszerowane mmmm

A jakie plany na dalsza czesc dnia idziecie gdzies w koncu??

Co znaczy slowo "peregrynowac"?

hmmmm moze w koncu zwale moja szanowna dupensje i pojde sie wyprysznicowac:eek::eek: troche wieje ale spacer musi byc:tak::tak:

"peregrynowac"-podrozowac...tak napisali w necie:-D:-D

reklama
hmmmm moze w koncu zwale moja szanowna dupensje i pojde sie wyprysznicowac:eek::eek: troche wieje ale spacer musi byc:tak::tak:

"peregrynowac"-podrozowac...tak napisali w necie:-D:-D
Loooo matko to jak Ty jeszcze nie wyprysznicowana, to pewnie mke-up tez nie zrobiony, zobaczysz sprzedam Cie mamusi !!!:-D:-D A na spacer trza isc nawet jak wieje, byle nie lalo :-D:-D

Do góry