Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Taaaaaaaa Pyciol zwalaj wszystko na mnie, trzebabylo samemu napisac a nie podpinac sie na krzywy...gapa ze mnie tez jak nic...ale to Natalkaa wprowadzila mnie w blad
co jeszcze co jeszcze....
moje dziecko spalo teraz 3haz sie martwie...jest na fenistilu ktory powoduje ospalosc...:-
no:
poprzednio dostawal zyrtec i nie byl takim spiochem a teraz na fenistilu spal i spal...ja nie wiem czy to narmalne i czy to tak ma byc?![]()

Hihi to ja tesciowych nie zapraszamWitam Was niedzielni
Hania spi obiadek sie pichci wiec mam chwilke dla bb.
Yoka co u Was?
Natalka mam znajomych z Tarnowa i oni tez zawsze na urlop do Zakopanego zamiast do domu jadą.Nie moga zyc bez gór![]()
A z tą klawiatura to mialam tak samo, brat mi ustawil na pl i znaki mialam poprzestawiane, ale to da sie zrobic. Wcisłam chyba shift i alt i juzA jak nie to jest jeszcze inny sposób. Szukałam w googlach
Dobra lece poczytac, mam nadzieje ze nie duzo mam do nadrobienia
aaaaaaaa i Natalka dzięks za zaproszenie, ale w tym roku nie skorzystam, bo bede w Londku z tesciową i raczej nie bedzie za miłoale kto wie moze za rok
![]()

Pozdrowka dla Duni i niech sie pochwali swoimi pracamiKurcze nie pamiętam jaki ona miała dokładnie nick.....
A i macie mamuski pozdowionka od Duni naszej kochanej :-) Przepraszam,ze mało zaglada,ale wpadła w wir przerabiania fotek,a progrma ma tylko na mieisąc więc walczy.... :-)

Moj plan na dzis : Odpoczywac, we wtorek lecimy wiec pewnie bede zabiegana, znow z kazdym sie trzeba spotkac i te straaaszne wypady na rynek na zimne piffko z sokiem... Styrasznewszamalam rosolek mojego niemezowego mniam mniam:-):-)
tatusiek poszedl do sklepu po obiad dla Alexa
musze chyba sie zaraz wyprysznicowac bo sie cosik ciezko czuje...potem jesli pogodka dopisze to spacering jakis....a Wy jakie macie plany na niedziele?;-)