reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzieki Natalko, o Kanusi to akuart prawda, ze jest naj, naj.
Ale ja to porażka, wogóle nie powinno mnie byc na tym swiecie, matka też jestem wstrętną
Boze kochana, czemu tak piszesz ja Cie baaardzo lubie, jestes madra, czesto sie dzielisz z innymi doswiadczeniami, a to, ze jestes nie kochana to juz przegiecie, bo przedewszystkim dzieciaczki kochaja Cie bezwarunkowo i bezinteresownie !!! Maz tez, rodzice, rodzinka. i pomysl jakby Cie nie bylo, nie bylo by takze Magdusi i chlopcow chcialabys tego???

nie dosc ze skarzypyta,obrazalska to w dodatku ciołek:eek::eek::crazy:

NONO.....oj te Natalki tak maja:p hahah

Pyciolku nie daj sięeeeeeeeeeeeeeeee...... :-D:-p

No no i widzisz znowu zrzuca teraz na Bliźniaki........mówie Ci one tak maja uważaj Pyciolek :-)

ja uwazam jak nic...nie dam sie nie dam sie ...:-D:-D

Ja tam moge wziac wine na siebie, jestem wredna i nic nie warta wiec mi nie zalezy

Dałabyś radę, tylko Ci sie wydaje ze nie

Moze i oszalałam, ale nie jestem kochana, tak jak napisałam jestem wredna, mam fochy i wogóle szkoda gadac, aż sie dziwie , że niektóre z Was mnie lubią:zawstydzona/y:

Dzieki Natalko, o Kanusi to akuart prawda, ze jest naj, naj.
Ale ja to porażka, wogóle nie powinno mnie byc na tym swiecie, matka też jestem wstrętną

ooooo nie....nie bedzie rosolu dla blizniaka od Pyciolka:no::no:jak mozesz tak pisac? kochana dalas zycie 3 wspanialym dzieciakom,masz rodzine,dom,prace...masz gdzie mieszkac,nie wali Ci sie sufit na glowe:-) jestes wspaniala osoba...i nie powinnas tak mowic...czasami bywa i tak ze czlowiek ma lepsze i gorsze dni ale zeby odrazu wstretna:szok::szok: co to to nie,nie pozwalam i juz:no: spojrz na swoje dzieci i powiedz czy naprawde jest tak jak myslisz?

nie dosc ze skarzypyta,obrazalska to w dodatku ciołek:eek::eek::crazy:

ja uwazam jak nic...nie dam sie nie dam sie ...:-D:-D

ooooo nie....nie bedzie rosolu dla blizniaka od Pyciolka:no::no:jak mozesz tak pisac? kochana dalas zycie 3 wspanialym dzieciakom,masz rodzine,dom,prace...masz gdzie mieszkac,nie wali Ci sie sufit na glowe:-) jestes wspaniala osoba...i nie powinnas tak mowic...czasami bywa i tak ze czlowiek ma lepsze i gorsze dni ale zeby odrazu wstretna:szok::szok: co to to nie,nie pozwalam i juz:no: spojrz na swoje dzieci i powiedz czy naprawde jest tak jak myslisz?
Blizniaki CIOŁEK madrza gada, sluchaj go:tak::tak::tak:

Pyciol, a Ty juz wyprysznicowana i wytapetowana?? Zapodajesz jakisspcer czy nie??

ja juz jetsem w pelnej gotowosci...ale moje dziecko stwierdzilo ze walnie drzema...tatus tak samo...ja juz nie wale bo walilam przed poludniem...teraz jestem z Wami a jak bedzie potrzeba to walne...ale ktoras z Was...:laugh2::laugh2::crazy:

Tygrys wrócił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:ide was nadrabiac zeby byc w temacie:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

hej babe....tesniowa juz wrocila do domku?

reklama
Do góry