blizniaki2000
Fanka BB :)
idę już sobie, bo wprowdzam tylko niemiłą atmosferę. Życzę Wam miłej, spokojnej, rodzinnej niedzieli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boze kochana, czemu tak piszesz ja Cie baaardzo lubie, jestes madra, czesto sie dzielisz z innymi doswiadczeniami, a to, ze jestes nie kochana to juz przegiecie, bo przedewszystkim dzieciaczki kochaja Cie bezwarunkowo i bezinteresownie !!! Maz tez, rodzice, rodzinka. i pomysl jakby Cie nie bylo, nie bylo by takze Magdusi i chlopcow chcialabys tego???Dzieki Natalko, o Kanusi to akuart prawda, ze jest naj, naj.
Ale ja to porażka, wogóle nie powinno mnie byc na tym swiecie, matka też jestem wstrętną
smutkoidę już sobie, bo wprowdzam tylko niemiłą atmosferę. Życzę Wam miłej, spokojnej, rodzinnej niedzieli
Skarzypyta!!!
NONO.....oj te Natalki tak majahahah
Pyciolku nie daj sięeeeeeeeeeeeeeeee......
No no i widzisz znowu zrzuca teraz na Bliźniaki........mówie Ci one tak maja uważaj Pyciolek :-)
Ja tam moge wziac wine na siebie, jestem wredna i nic nie warta wiec mi nie zalezy
Dałabyś radę, tylko Ci sie wydaje ze nie
Moze i oszalałam, ale nie jestem kochana, tak jak napisałam jestem wredna, mam fochy i wogóle szkoda gadac, aż sie dziwie , że niektóre z Was mnie lubią![]()
Dzieki Natalko, o Kanusi to akuart prawda, ze jest naj, naj.
Ale ja to porażka, wogóle nie powinno mnie byc na tym swiecie, matka też jestem wstrętną
Blizniaki CIOŁEK madrza gada, sluchaj gonie dosc ze skarzypyta,obrazalska to w dodatku ciołek
ja uwazam jak nic...nie dam sie nie dam sie ...
ooooo nie....nie bedzie rosolu dla blizniaka od Pyciolkajak mozesz tak pisac? kochana dalas zycie 3 wspanialym dzieciakom,masz rodzine,dom,prace...masz gdzie mieszkac,nie wali Ci sie sufit na glowe:-) jestes wspaniala osoba...i nie powinnas tak mowic...czasami bywa i tak ze czlowiek ma lepsze i gorsze dni ale zeby odrazu wstretna
co to to nie,nie pozwalam i juz
spojrz na swoje dzieci i powiedz czy naprawde jest tak jak myslisz?
;-);-)Tygrys wrócił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ide was nadrabiac zeby byc w temacie
![]()
Pyciol, a Ty juz wyprysznicowana i wytapetowana?? Zapodajesz jakisspcer czy nie??
Tygrys wrócił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ide was nadrabiac zeby byc w temacie
![]()