pytia
Fanka BB :)
I ja sie witam. Jestem tu już od dłuższego czasu, ale nadrabiałam te eleboraty z wczorajszego wieczoru. Ale miałyście wenę 
Natalka, a skąd ty jesteś, bo jakoś mi umknęło? Chcemy sie poczatkiem sierpnia wybrać na trzy dni w okolice Zakopca, może byś coś poleciła, jakieś niedrogie miejsce, gdzie można się jakoś z dzieciakami ogarnąć?
A nie można zmienić języka?? Przecież w polskim laptopie można zmienić język na np. niemiecki i są wtedy na klawiaturze specyficzne niemieckie znaki, więc chyba tak samo w angielskim powinno sie dać ustawić język, nie?
A co jest Twojemu tacie??? Napisz, jak się czuje!
Yokusia - witaj słońce, fajnie że do nas zajrzałaś. Jak u Ciebie???

To Polacy??? A skad oni sie tam wzieli???? Z krupowek toz to prawie odemnie![]()
Natalka, a skąd ty jesteś, bo jakoś mi umknęło? Chcemy sie poczatkiem sierpnia wybrać na trzy dni w okolice Zakopca, może byś coś poleciła, jakieś niedrogie miejsce, gdzie można się jakoś z dzieciakami ogarnąć?
A bo myslalam, ze moze w Angielskim mozna jakos zmienic, bo mnie wkurza, ze nie ma
A nie można zmienić języka?? Przecież w polskim laptopie można zmienić język na np. niemiecki i są wtedy na klawiaturze specyficzne niemieckie znaki, więc chyba tak samo w angielskim powinno sie dać ustawić język, nie?
Witajcie kochane
Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.
A co jest Twojemu tacie??? Napisz, jak się czuje!
Yokusia - witaj słońce, fajnie że do nas zajrzałaś. Jak u Ciebie???