reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

I ja sie witam. Jestem tu już od dłuższego czasu, ale nadrabiałam te eleboraty z wczorajszego wieczoru. Ale miałyście wenę :-D

To Polacy??? A skad oni sie tam wzieli???? Z krupowek toz to prawie odemnie:-D:-D:-D:-D

Natalka, a skąd ty jesteś, bo jakoś mi umknęło? Chcemy sie poczatkiem sierpnia wybrać na trzy dni w okolice Zakopca, może byś coś poleciła, jakieś niedrogie miejsce, gdzie można się jakoś z dzieciakami ogarnąć?

A bo myslalam, ze moze w Angielskim mozna jakos zmienic, bo mnie wkurza, ze nie ma

A nie można zmienić języka?? Przecież w polskim laptopie można zmienić język na np. niemiecki i są wtedy na klawiaturze specyficzne niemieckie znaki, więc chyba tak samo w angielskim powinno sie dać ustawić język, nie?

Witajcie kochane
Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.

A co jest Twojemu tacie??? Napisz, jak się czuje!

Yokusia - witaj słońce, fajnie że do nas zajrzałaś. Jak u Ciebie???

reklama
I ja sie witam. Jestem tu już od dłuższego czasu, ale nadrabiałam te eleboraty z wczorajszego wieczoru. Ale miałyście wenę :-D

Natalka, a skąd ty jesteś, bo jakoś mi umknęło? Chcemy sie poczatkiem sierpnia wybrać na trzy dni w okolice Zakopca, może byś coś poleciła, jakieś niedrogie miejsce, gdzie można się jakoś z dzieciakami ogarnąć?

A nie można zmienić języka?? Przecież w polskim laptopie można zmienić język na np. niemiecki i są wtedy na klawiaturze specyficzne niemieckie znaki, więc chyba tak samo w angielskim powinno sie dać ustawić język, nie?

A co jest Twojemu tacie??? Napisz, jak się czuje!

Yokusia - witaj słońce, fajnie że do nas zajrzałaś. Jak u Ciebie???
Ja jestem z Tarnowa, w sumie mam do Zakopca jakies dwie godzinki, ale uwielbiam gory i jak nie jestem tam kilka razy w roku to glupieje. A jesli chcecie sie wybrac w gory, to jest wiele pieknych miejsc. Polecam Poronin, jest blisko Zakopanego, ale na tyle daleko, zeby uniknac calego zgielku i natloku turystow.Poronin, Tatry - wczasy w górach. Jesli wolicie spac w samym zakopanym Przenocuj.pl - Willa Ślimak - Zakopane - kwatery prywatne, baza noclegowa, tanie kwatery. Super domek, na samych Krupowkach, wszedzie blisko, niedrogo, w pokojach ladne lazienki i telewizory, a na dole restauracja z pysznym jedzonkiem, a dla klijentow sniadanka za pol darmo. A jesli chcecie jakies inne miejsca SZCZAWNICA PIENINY | Atrakcje Szczawnica Noclegi Gastronomia Pokoje Kwatery... Piekne szlaki i widoki, splywy Dunajcem,ale to juz Pieniny, lub Wysowa Zdrój - poznaj okolice Pensjonatu Emilia w górach w Beskidzie Niskim Fajne pijalnie wod i niedalego do Nidzicy, zamku gdzie pojmano Janosika :tak::tak:

A jesli chodzi o klawiature, to za pierwszym razem jak wlaczylam laptopa trzebabylo ustawic klawiature i ustawilam Polska i mialam wszystkie znaki pozmieniane naciskalam z i wyskakiwalo y i tak dalej:eek: I kolega mi zmienil spowrotem na ang:baffled:

Dzień doberek:tak: Ja dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:

gapa ze mnie tez jak nic...ale to Natalkaa wprowadzila mnie w blad:-p:-p:-p

100 lat kochane malenstwa;-);-)

AGACIU zycze zdrowka dla ttausia i zeby goraczka przestala juz mu dokuczac

KANA gratulacje dla Mariczki i ucaluj odemnie biednego kotka:-D

KOKUSIU milej imprezy

PYTIA moja siostra praktycznie co roku jezdzi do Szczawnicy i sa bardzo zadowoleni...:tak: nie wiem dokladnie gdzie nocuja ale wrazen zawsze tysiace:tak:

NATALKAA jestes jeszcze?:happy:

LANDRYNA dla nas juz to jakis nie dziwne ze Alus przesypia cale noce:-D

BECIAK a Ty co godzisz sie z mezem||?:-D:-p

MAMUSIA wyskakuj z ukrycia:-)

co jeszcze co jeszcze....
moje dziecko spalo teraz 3h:szok::szok: az sie martwie...jest na fenistilu ktory powoduje ospalosc...:-:)no:
poprzednio dostawal zyrtec i nie byl takim spiochem a teraz na fenistilu spal i spal...ja nie wiem czy to narmalne i czy to tak ma byc?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::baffled:

Dzień doberek:tak: Ja dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę:tak:

Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi:tak:
Jezuniu jaka siara.....PRZPERASZAM BOBASKI.:-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.... chciałam isc na łatwizne podczytałam tylko kto mi dzisiaj świeto,sama nie sprawdziłam i pominełam Oliwcie i Hanusie...

Jejku kochane tak mocko przperaszam......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MALUSZKI ZYCZYMY Z MARI Z CALEGO SERDUSZKA:*:*:*

Witam Was niedzielni

Hania spi obiadek sie pichci wiec mam chwilke dla bb.

Yoka co u Was?

Natalka mam znajomych z Tarnowa i oni tez zawsze na urlop do Zakopanego zamiast do domu jadą.Nie moga zyc bez gór:tak:
A z tą klawiatura to mialam tak samo, brat mi ustawil na pl i znaki mialam poprzestawiane, ale to da sie zrobic. Wcisłam chyba shift i alt i juz:eek: A jak nie to jest jeszcze inny sposób. Szukałam w googlach:tak:

Dobra lece poczytac, mam nadzieje ze nie duzo mam do nadrobienia:tak:

aaaaaaaa i Natalka dzięks za zaproszenie, ale w tym roku nie skorzystam, bo bede w Londku z tesciową i raczej nie bedzie za miło:sorry: ale kto wie moze za rok:tak:

Kurcze nie pamiętam jaki ona miała dokładnie nick.....

A i macie mamuski pozdowionka od Duni naszej kochanej :-) Przepraszam,ze mało zaglada,ale wpadła w wir przerabiania fotek,a progrma ma tylko na mieisąc więc walczy.... :-)

wszamalam rosolek mojego niemezowego mniam mniam:-):-)
tatusiek poszedl do sklepu po obiad dla Alexa:-D
musze chyba sie zaraz wyprysznicowac bo sie cosik ciezko czuje...potem jesli pogodka dopisze to spacering jakis....a Wy jakie macie plany na niedziele?;-)

reklama
Do góry