yoka odebralas mi ta przyjemnosc
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
yoka odebralas mi ta przyjemnosc
![]()
ale pocieszam Cię,że mi sie to tak żadko zdarza że nie gniewaj sie juz na mnie.....
:-)
Wszystkiego najcudowniejszego, samych radosci w zyciu i spelnienia wszystkich marzen dla naszej kochanej Bianeczki i przystojnego Szymonka.Muuuuaaaa =********
Hihihi zostalas wygryzionao rany po raz pierwszy drugato trzeba gdzies zapisac
![]()
Gratulacje dla Mariczki !! I wyrazy wspolczucia dla ktoka heheWitamy i my:-) po wczorajszej nieobecności
Na początek uściski i całuski ogromne dla wczorajszych solenizantów,żeby nie było ,że Ciotka zapomniała....
No i jeszcze większe życzonka dla solenizantów dzisiejszych Bianeczki i Szymonka.....Buziaczki bobaski:*
No a my musimy sie pochwalic, bo Mari na dobre sie rozszalała i zapodaje na czterech jak perszing po mieszkaniu....w piatek walczyła, próbowała,a wczoraj to juz latała jak nic.....Biedny tylko teraz nasz kotek, bo gdzie się nie schowa, to Mari zaraz tam jest..
A no i szalenie interesuje ja kontakt na przedpokoju....rtrzeba kupic te zakrywki....
Leckam Was podczytac troskzu
A co sie dzieje tacie?? Wiedza, czemu sie ta temperatura tak utrzymuje? Trzymamy kciuki, zeby szybciutko wyzdrowialWitajcie kochane
Melduje, ze u nas wszystko ok. W czwartek była u nas wichura i mielismy awarie prądu do piatku wieczorem, potem mój tata przyjechał z pracy z gorączką 40 stopni i zawoziłam go na pogotowie. Niestety Okazuje się, że ta temperatura się utrzymuje cały czas, mimo zbijania, spada tylko na chwilke i znowu podskakuje.
Wczoraj Krzysztof miał imieniny wiec mielismy gości.
Dzisiaj później postaram się was nadrobić, a teraz lece posprzatac ten sajgon.
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.
Ale ze mnie gapaDzień doberekJa dzisiaj tak szybciutko przelotem bo zaraz wybywamy na imprezkę
Najlepsze życzenia dla ośmiomiesięcznych juz Oliwki i Hanusi oraz siedmiomiesięcznych Bianeczki i Szymonka. Ogromne buziole od cioci i Natusi