reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie, w koncu ja powiem Wam dzien dobry a nie dobry wieczor:-D:-D:-D:-D

U nas dzisiaj pogoda taka sobie sloneczko non syop chowa sie, wiec ja przy laptopiku opalam sobie plecki:-D:-Di podczytuje co u Was

U nas w nocy burzy na szczescie nie bylo ale na dzisiaj zapowiadaja nawałnice na lubelszczyźnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzięki, no to jak juz wspominasz to pełną parą i dawaj fotki:tak::tak::tak:

Ale was wzieło na wspominki...to i ja dorzucę się, jeśli macie ochotę zapraszamy na naszą ślubna stronkę Zapraszamy na nasz slub - Magda i Paweł stronka wprawdzie nieauktualizowana ale troszeczke o nas na niej jest:-D:-D:-D

Agatkas zdjęcia cudna i te wasze i Zuzienki.....

A ja zapalam :0 albo inaczej odsłaniam roletki i zasłonki :-)

Moje dziecię dzisiaj zastrajkowało i obudziło sie o 6 ...nie pomogła nawet butla...wstałka i juz.....teraz siedzi na łozu i walczy z misiem....biedaczek :sorry:

Wczoraj babcia była z mała na spacerku uwaga: 3 godzinki ponad....myslłam,ze zwariuje od namiaru wolnego czasu....ale nie....hahaha :-D I zapowiedziała,ze dzisiaj tez bierze mała..OK nie mam nic przeciwko.....ale patrzac na pogode, nie wiem czy to w ogóle wpali...

Idzimy dziisaj kupi malutkiej pościel, jest taka fajniutka w orssmani z kubusiem i Tygryskiem malutkimi :tak::tak::tak:
A jeszcze tak ode mnie to jestem mega przeziebiona....gardło mi tak nabrzmiało, boli jak cholercia....nie kce buuuuu :-(

Wszystkiego naj naj naj dla naszych uroczych teraz juz BIG solenizantów:
8 miesieczniaków superchiro
Ksawerka i księżniczki Lenki....oraz naszego cudownego i przystojnego
7 miesiecznika
Wiktorka.... 1000-ce buziaczków dla naszych bobasów:-)

Karolinko obiecuję że to juz ostatni raz:-D:-D:-Dpodpisuje sie pod pieknymi życzonkami

100 lat maluszki!!!!!!!!!

I wracaj do zdrówka, a na gardełko polecam Muscoangin czy jakos tak....pomaga bardzo szybko!!!!i ma środek znieczulający!!!:tak::tak::tak:

MÓWISZ i masz:tak::tak::tak:;-)
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

Ja kupiłam i sie w du... ugryze ze złosci....bo ma moje wkłady jest za duza :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( a jest taka słodka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Widzialam dzisiaj w gazetce slodziutka ta posciel...i ważne że nie zamała...moze ja przerobic albo poczeka aż Mariczka bedzie spała pod wieksza:-D:-D:-D:-D

Chyba tyle mialam napisac...buziaczki dla Was i maluszków!!!!

MADZIU, świetna ta Wasza stronka, a zdjęcia prześliczne.
Powiem szczerze (tylko prosze sie nie śmiac), siedzę w pracy oglądam i łzy mi pociekły, tak ślicznie wyglądacie i wogóle szczęście aż z Was promieniuje i jeszcze bardziej mi żal, ze ja nie mam takich fajnych wspomnień z wesela

MADZIU, świetna ta Wasza stronka, a zdjęcia prześliczne.
Powiem szczerze (tylko prosze sie nie śmiac), siedzę w pracy oglądam i łzy mi pociekły, tak ślicznie wyglądacie i wogóle szczęście aż z Was promieniuje i jeszcze bardziej mi żal, ze ja nie mam takich fajnych wspomnień z wesela
ja tez:-:)-:)-( i dlatego postanowilam ze koscielny bierzemy i wyprawiamy weselicho z biała kiecka a co se bedę załować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dziewczynki maci już te drugie foteliki? te do 18kg???
Moja już się w tym małym nie mieści i sie zastanawiam jaki kupić....
A jak to u Was wygląda?

Agatkas, my jakoś 1,5 miesiąca temu kupiliśmy nowy fotelik, ale taki 0-25kg, pokazywałam już na wątku zakupowym, ale jeszcze raz wkleję linka Espiro Optima , Bartek narazie jeździ w nim jeszcze tyłem do kierunku jazdy, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni :tak:
i widzę że potaniał teraz

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D

ja tez:-:)-:)-( i dlatego postanowilam ze koscielny bierzemy i wyprawiamy weselicho z biała kiecka a co se bedę załować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Gdybym mogła cofną czas, to postawiałbym na swoim i wesele by było, a tak to młoda, głupia, wystarchałam sie, ze mój nie przyjdzie:wściekła/y:, teraz myślę ze inaczej bym to rozegrała

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D
GRATULUJĘ
Kiedy do nas wracasz szwędaczko pospolita?

reklama

Tygrysku, ja ani razu nie żałowałam że wzięliśmy kościelny, fakt że sporo kasy poszło ( u nas tez sporo rodzice sypnęli ), ale tych wspomnień nikt nam nie zabierze! :tak: jeszcze u mnie wszystko było tak jak to sobie wymarzyłam :tak::tak: i tylko żałuję że nie ma takiej opcji REPLAY żeby to przeżyć raz jeszcze.

Do góry