reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

ehhh, Mamusia a jak sobie przypomnę ten nasz apartament dla nowożeńców :zawstydzona/y:wielkie łóżko, wielkie lustra na ścianie i suficie, bicze wodne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i się dziwić że 9 miesięcy później na świecie pojawił się Bartollini :-D:-D

reklama
Ale was wzieło na wspominki...to i ja dorzucę się, jeśli macie ochotę zapraszamy na naszą ślubna stronkę Zapraszamy na nasz slub - Magda i Paweł stronka wprawdzie nieauktualizowana ale troszeczke o nas na niej jest:-D:-D:-D

100 lat maluszki!!!!!!!!!

Madzieńko, super pomysł z tą stronką, rzeczywiście łezka sie kręci, cudnie wyglądaliście
i Wiki dziękuje za życzonka:tak:

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D

gratulujemy ząbalka i szybko wracaj:tak:

A my mamy dzis 1 zabka !!!.

łooo...super, gratulacje!!!

ehhh, Mamusia a jak sobie przypomnę ten nasz apartament dla nowożeńców :zawstydzona/y:wielkie łóżko, wielkie lustra na ścianie i suficie, bicze wodne :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i się dziwić że 9 miesięcy później na świecie pojawił się Bartollini :-D:-D

:tak::tak::tak:a my mieliśmy łoże płatkami róż posypane, kwiaty, świece w całym pokoju, szampan, i....zabawka z durexa, taka wibrująca:-D:-D:-Dz tego to sie uśmialiśmy, że taki pomysł mieli, hihi

a my niedawno wróciliśmy ze spacerku, Wiki zjadł mamusina zupkę, brokułowa z żółteczkiem dziś w menu:-D:-D:-Di gada teraz w łóżeczku i spać nie chce:szok:

a ja?wszamałam te kaszę:tak::tak::tak:z ogórkiem i pomidorek, łoooo matko, sie objadłam....ale tak codziennie to nie wiem czy dam radę, szczerze wyznaje:tak::-D

a do tego sernik na zimno z lodówki mnie woła....mamusia pomocy!!!!jak Ty to robisz, że Cie nie kusi????

a zaraz idę bigos robić, ale na szczęście za tym aż tak nie szaleję, więc będzie dla mężusia:-D:tak:

a ja?wszamałam te kaszę:tak::tak::tak:z ogórkiem i pomidorek, łoooo matko, sie objadłam....ale tak codziennie to nie wiem czy dam radę, szczerze wyznaje:tak::-D

a do tego sernik na zimno z lodówki mnie woła....mamusia pomocy!!!!jak Ty to robisz, że Cie nie kusi????

a zaraz idę bigos robić, ale na szczęście za tym aż tak nie szaleję, więc będzie dla mężusia:-D:tak:
nie wiem jak ja to robie, ale mnie jakos nic nie kusi, bo codzienni gotuje mezowemu obiadki, smaze, pieke itp

Blizniaczeczku,kochana,we wtorek:tak::tak:
A w ogole to wszystko stanelo na glowie,nie dojechalismy jeszcze do wrocka,siedzimy w legni u mojej szwagierki,bo tesciowie tez tu przyjechali...
I nie wiem czy w ogole dojedziemy,bo chodze tu do dentysty,juz trzeci dzien dzisiaj...:szok:
Ale mysle o Was namietnie,jak Was poliki pieka to ja...:-D:-D
I tesknie za Wami tez;-):tak::tak:
Co u Cuksa ???Wie kto??
Jak was nie doczytam teraz to nadrobie wieczorem bo juz moj ponagla...i lecimy na jakies zakupki,ja tu oczioplasu dostaje:-D:-D

czekam ciepliwie az wrocisz z Polski :-D:-D:-D polarnico ty moja
u mnie wszystko ok maly zabkuje, remont za sciana huk,ze szok spac sie nie da z nieba zar sie leje niemilosierny:crazy: ja odkad ciebie nie ma zadko zagladam na bb :zawstydzona/y:

reklama
Do góry