reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D

no nareszcie sie odezwala:wściekła/y: juz sie martwilam

A my mamy dzis 1 zabka !!!
masakra maly placze od rana i w dodatku mamy upal ze ho ho dzis ponad 47 stopni uwiezieni w domu bo nie ma czym na dworze oddychac.

reklama
Gdybym mogła cofną czas, to postawiałbym na swoim i wesele by było, a tak to młoda, głupia, wystarchałam sie, ze mój nie przyjdzie:wściekła/y:, teraz myślę ze inaczej bym to rozegrała

GRATULUJĘ
Kiedy do nas wracasz szwędaczko pospolita?
Blizniaczeczku,kochana,we wtorek:tak::tak:
A w ogole to wszystko stanelo na glowie,nie dojechalismy jeszcze do wrocka,siedzimy w legni u mojej szwagierki,bo tesciowie tez tu przyjechali...
I nie wiem czy w ogole dojedziemy,bo chodze tu do dentysty,juz trzeci dzien dzisiaj...:szok:
Ale mysle o Was namietnie,jak Was poliki pieka to ja...:-D:-D
I tesknie za Wami tez;-):tak::tak:
Co u Cuksa ???Wie kto??
Jak was nie doczytam teraz to nadrobie wieczorem bo juz moj ponagla...i lecimy na jakies zakupki,ja tu oczioplasu dostaje:-D:-D

Gdybym mogła cofną czas, to postawiałbym na swoim i wesele by było, a tak to młoda, głupia, wystarchałam sie, ze mój nie przyjdzie:wściekła/y:, teraz myślę ze inaczej bym to rozegrała

Tygrysku, ja ani razu nie żałowałam że wzięliśmy kościelny, fakt że sporo kasy poszło ( u nas tez sporo rodzice sypnęli ), ale tych wspomnień nikt nam nie zabierze! :tak: jeszcze u mnie wszystko było tak jak to sobie wymarzyłam :tak::tak: i tylko żałuję że nie ma takiej opcji REPLAY żeby to przeżyć raz jeszcze.

U nas bylo odwrotnie to ja nie chcialam nigdy weselicha ale chyba musiałam do tej decyzji dorosnąć:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: I jak patrzę na te suknie to normalnie aż mnie.........:sorry::sorry::sorry:

Madzienko śliczne zdjęcia , przepiękne!!!!:tak::tak::tak:

I dla zebnych małych ludziów ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

masakra maly placze od rana i w dodatku mamy upal ze ho ho dzis ponad 47 stopni uwiezieni w domu bo nie ma czym na dworze oddychac.

Kochana,nie mam szwedzkiej karty,glab jeden i nie przekopiowalam Twojego nru,mam tylko te co mialam zapisane na mailu:baffled::baffled:

Tygrysku, ja ani razu nie żałowałam że wzięliśmy kościelny, fakt że sporo kasy poszło ( u nas tez sporo rodzice sypnęli ), ale tych wspomnień nikt nam nie zabierze! :tak: jeszcze u mnie wszystko było tak jak to sobie wymarzyłam :tak::tak: i tylko żałuję że nie ma takiej opcji REPLAY żeby to przeżyć raz jeszcze.
i je bym chciala raz jeszcze przezyc:tak::tak::tak:ale tak jak mowisz niema opcji REPLAY:-(

reklama
MÓWISZ i masz:tak::tak::tak:;-)
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl

Ja kupiłam i sie w du... ugryze ze złosci....bo ma moje wkłady jest za duza :-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( a jest taka słodka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Aleslodka, na moja posciel tez niestety za duza ://

Lo bozinku,potrzebowalabym dwa dni zeby was nadrobic!!!!
Chcialam powiedziec czesc kochane,ze nie mam na nic czasu:szok::szok:
Latamy jak dwa chore kroliki tu i tam...
I mamy drugiego zeba:-D:-D
ooooo Polarnica jak milo Cie widziec, gratulujemy zeboolka

Gratulacje!!!:-D:-D
U nas burza ogromniasta, boje sie:shocked2::shocked2::blink::blink::unsure::unsure::unsure::unsure::unsure:

Do góry