reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

nie wiem, moze i tak bo ja zaczelam chodzic jak mialam 9 miesiecy , a ona juz od 3 miesiaca twardo stoi wiec moze zacznie chodzic, ale podobno lepiej zeby dziecko najpierw raczkowalo, zobaczymy czas pokaze
chociaz mojej kolezanki coreczka jest o 2 mies starsza od karolinki, i dopiero tydzien temu zaczela raczkowac

rozwalaja mnie dzieci nie raz..takie male a jak juz kminia..:-D

no niby masz racje:oo2::oo2::oo2::oo2::oo::oo::oo::oo::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: wiec ktora teraz zabiera Pyciola i Tygrysa ???????:growl::growl::growl::growl::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

kto kto??:tak:

ja pracowalam jako asystentka chirurga otrtodonty i tego sie raczej nie zapomina :-D a ta pinda co nas wystwaila dzownila do naszego adwokata i chce sie ugadac i jednak sprzedac mieszkanie ale my juz nie chcemy i ma nam zaplacic 25 tys euro :-D:-D glupia byla jak dostala pozew do sadu to o malo zawalu nie dostala... agencja sie wziela do roboty:-D:-D teraz ani nie ma kupca na mieszkanie i jeszcze miusi slono zaplacic za zerwanie umowy :-D jednak jest jakas sprawiedliwosc

ale Wam sie dostanie...:-D

Moj maly potworek sie obudzil:szok::szok: i juz wypadlam z tematu:eek: Patrzcie jak sie maly ubral w mamy koszulke:szok::-D

haaaa nie no pieknie...ale mowilas nam ze masz chlopca:-D:-p

reklama
mam chlopca, ale marze tez o dziewczynceeeeeeeeee, zeby miala takie wloski jak Hania Anoli i ja ja bede przebierac sto razy dziennie i czesac kucyczki:-D

ja też...:zawstydzona/y: ale teraz juz sama nie wiem kiedy na to przyjdzie czas...powrot do domu,studia,praca....ahh...:eek:
a chcialam zeby byla mala roznica wieku...max 2-3 latka...

pamietacie jka obstawialysmy kiedy wypadnie nam 4000 post...mowilysmy ze na pazdziernik...;-) no ale juz mamy przeciez 3500 prawie...ja stawiam na koniec sierpnia poczatek wrzesnia...(zmienilam zdanie:-D)

jeszcze nie ma:no::no:
dziec zasnal a ja najpierw musze sie wyprysznicowac...czyt.glowe umyc-takich blyszczacych juz dawno nie mialam...a fuj:-D
a potem dalsza czesc...na 12 jestem umowiona z kolezanka by sie z nia pozegnac bo juz jutro wraca do domu:zawstydzona/y:

reklama
Patrysia Lilac dajcie znac czy sie spotykamy dzis gdyz nie wiem czy sie szykowac!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

a jeszcze bez makijazu:szok::szok::szok::szok: wstawilam obiad filipowi i znow do komputera , matko toz to prawdziwe uzaleznienie:szok::szok::szok::szok::confused2::confused2::confused2::confused2:

Do góry