reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

jeny ale to kilka lat , nie boisz sie po takiej dlugiej przerwie ze wypadniesz z obiegu w zawodzie????:eek::eek: a czym sie zajmujesz zawodowo????

a i co z tym mieszkaniem bo doczytalam ze Was jakas pinda wystawila do wiatru:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja pracowalam jako asystentka chirurga otrtodonty i tego sie raczej nie zapomina :-D a ta pinda co nas wystwaila dzownila do naszego adwokata i chce sie ugadac i jednak sprzedac mieszkanie ale my juz nie chcemy i ma nam zaplacic 25 tys euro :-D:-D glupia byla jak dostala pozew do sadu to o malo zawalu nie dostala... agencja sie wziela do roboty:-D:-D teraz ani nie ma kupca na mieszkanie i jeszcze miusi slono zaplacic za zerwanie umowy :-D jednak jest jakas sprawiedliwosc

reklama
:-D:-D:-D:-D

no na prawdee jest grzeczna, wiec jak ona zaczyna plakac, to ja juz nie wiem co znia zrobic, a kiedy ja mam korki to caly czas sobie siedzi na podlodze i sie bawi , oby tak zawsze

łooo matko, ja bym zdziczalam w domu, zazdroszzce ze ty umiesz tak dlugo siedziec w domu

ja rowniez

no wlasnie:confused2::confused2::confused2::confused2:

u nas to jest inaczej bo ciagle cieplo zadko pada i sniegu wogole nie ma wiec wychiodzimy kiedy chcemy :-D:-D a malego do zlobka nie daje

ja pracowalam jako asystentka chirurga otrtodonty i tego sie raczej nie zapomina :-D a ta pinda co nas wystwaila dzownila do naszego adwokata i chce sie ugadac i jednak sprzedac mieszkanie ale my juz nie chcemy i ma nam zaplacic 25 tys euro :-D:-D glupia byla jak dostala pozew do sadu to o malo zawalu nie dostala... agencja sie wziela do roboty:-D:-D teraz ani nie ma kupca na mieszkanie i jeszcze miusi slono zaplacic za zerwanie umowy :-D jednak jest jakas sprawiedliwosc
ale to jest twoj zawod wyuczony ????

hehhe tak to jest jak sie zabiera za cos na czym sie nie zna ( to o tej pindzie hehhee:-D:-D:-D:-D) dobrzeeeeeeeeeeeee jej taaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:-D:-D:-D w Polsce troche inaczej takie sprawy sie zalatwia

nie wiem, moze i tak bo ja zaczelam chodzic jak mialam 9 miesiecy , a ona juz od 3 miesiaca twardo stoi wiec moze zacznie chodzic, ale podobno lepiej zeby dziecko najpierw raczkowalo, zobaczymy czas pokaze
chociaz mojej kolezanki coreczka jest o 2 mies starsza od karolinki, i dopiero tydzien temu zaczela raczkowac
To przywoz ją częściej do mnie. Jak zobaczy jak to Natalka robi to może szybciej załapie. Martyna tak miała z chodzeniem. Niby już umiała ale na czterech szło jej szybciej i tylko tak się poruszała. A jak pojechaliśmy z nią do rok starszej koleżanki i mała się napatrzyła to zaczęła chodzic normalnie.

Dobra dziewczyny ja spadam bo ciężko za Wami nadążyc jedną ręką:baffled: Wrócę jak się księżniczka wyśpi

nie wiem, moze i tak bo ja zaczelam chodzic jak mialam 9 miesiecy , a ona juz od 3 miesiaca twardo stoi wiec moze zacznie chodzic, ale podobno lepiej zeby dziecko najpierw raczkowalo, zobaczymy czas pokaze
chociaz mojej kolezanki coreczka jest o 2 mies starsza od karolinki, i dopiero tydzien temu zaczela raczkowac
No widzisz....a tam...kurcze lepiej czy nie..mój brat śmiga do teraz...:-D:-D:-D:-Di jeszcze jak zawsze wszędzie go pełno...:-D:-D:-D

reklama
ale to jest twoj zawod wyuczony ????

hehhe tak to jest jak sie zabiera za cos na czym sie nie zna ( to o tej pindzie hehhee:-D:-D:-D:-D) dobrzeeeeeeeeeeeee jej taaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:-D:-D:-D w Polsce troche inaczej takie sprawy sie zalatwia

wyuczony to mam rehabilitantka i masarzysta, i kurs kosmetyczny a tego(asystentka chirurga ortodonty) sie poprostu nauczylam nie potrzeba tu we wloszech do tego szkoly tylko kurs sie przechodzi bo ty tylko asystujesz przy tym a nie robisz zabiegi pomagam tylko.

Do góry