reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

u mnie nie pomaga...moge garad jak najeta...nawet na mnie nie spojrzy ..a jak spojrzy to z takim bananem i zajaraniem w oczach ze pekam i sikam tylko z niego:szok::-)
U mnie to samo. A jeszcze jakie sztuczki potrafi stosowac żeby udac że ona się już tym nie interesuje i odwrócic naszą uwagę
haaaa...to ze mnie jest zboczuch w takim razie:laugh2:
a to kochana to my już dawno doskonale wiemy:-D:-D:-D

reklama
a moj "biega" po pokoju i ma wszytsko gdzies:-D
a mi to jak narazie super pasuje:-):zawstydzona/y::-p
kochana moze wlasnie teraz zaczela odczuwac wyrzynajace sie zebolki z dziaselek...moj tez tak mial...teraz jak wychodzil mu 5 i 6:-D
Aj daj spokój....tylko mnie nie dobijaj,ze bedzie jeszcze gorzej,bo umreeee....:sorry::sorry::eek:

A ja mam chwilkę spokoju,bo teściówka wzięła mała na spacerek....małą dostała mleczka..i skumajcie niechciała go pic....wkońcu po wielkich prosbach szanowana pani raczyła wypic,ale nie poszła spac....to ja babacia wzięła.....moze jej padnie....

A u nas upał straaaaaszny...

Mamusia Karolinka wszystko w swoim czasie zacznie....a skąd wiesz ,ze nie zacznie biegac za 2 miesiace....moj brat nie raczkował w ogole,ledwo pełzał,a jak stanął na pytach to miał niecałe 10 miesiecy i smigał jak perszing.....hahahha:-D:-D:-D:-D

taaaaaaaaa po tatusiu:-D:-D:-D tak sobie tlumacz:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
sprobuje potem inaczej...ale nie wierze w cuda...on nie dobry po tatusiu..

mamusia chyba ma szczescie...juz nie raz mowila ze malutka grzeczna...przeciez jak ona ma ucznia to mala sie sama bawi...moj teraz by chyba sam z domu wyszedl niepilnowany:-D

nic nie mow....:no::no: bo ja juz nie dam rady wiecej...:no::no::no::-D:-D

zadnych brakow...wrecz przeciwnie chyba:zawstydzona/y:
no na prawdee jest grzeczna, wiec jak ona zaczyna plakac, to ja juz nie wiem co znia zrobic, a kiedy ja mam korki to caly czas sobie siedzi na podlodze i sie bawi , oby tak zawsze
nie bede pracowac dopuki maly nie pujdzie do szkoly:zawstydzona/y: moj Amo wystarczajaco zarabia wiec ja siedze z malym w domku
łooo matko, ja bym zdziczalam w domu, zazdroszzce ze ty umiesz tak dlugo siedziec w domu
O matko, ja chyba bym oszalala tyle w domu siedziec, no ale we Wloszech to fajnie, jest gdzie chodzic:happy::happy:
ja rowniez
jeny ale to kilka lat , nie boisz sie po takiej dlugiej przerwie ze wypadniesz z obiegu w zawodzie????:eek::eek: a czym sie zajmujesz zawodowo????
no wlasnie:confused2::confused2::confused2::confused2:

myslisz??? a nie przestana nas tutaj lubiec skoro tak sie bedziemy wbijac do kazdego????:-D:-D:-D:-D:-D

o tym nie pomyslalam...:no::eek:
no ale to tylko bagaznik przeciez...prowiant mamy ze soba a ciuchow nie bierzemy wiec az takiego obciazenia to nie ma..:-D

U mnie to samo. A jeszcze jakie sztuczki potrafi stosowac żeby udac że ona się już tym nie interesuje i odwrócic naszą uwagę

a to kochana to my już dawno doskonale wiemy:-D:-D:-D

hihihi dokladnie:-)triki takie ze szok...
ejjj wypraszam sobie...:rofl2:

Mamusia Karolinka wszystko w swoim czasie zacznie....a skąd wiesz ,ze nie zacznie biegac za 2 miesiace....moj brat nie raczkował w ogole,ledwo pełzał,a jak stanął na pytach to miał niecałe 10 miesiecy i smigał jak perszing.....hahahha:-D:-D:-D:-D
nie wiem, moze i tak bo ja zaczelam chodzic jak mialam 9 miesiecy , a ona juz od 3 miesiaca twardo stoi wiec moze zacznie chodzic, ale podobno lepiej zeby dziecko najpierw raczkowalo, zobaczymy czas pokaze
chociaz mojej kolezanki coreczka jest o 2 mies starsza od karolinki, i dopiero tydzien temu zaczela raczkowac

reklama
Do góry