reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanaaaaa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a czy Ty nie widzisz, że wepchałaś się przede mnie :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::-p:-D:-D pisałam szybko, żeby Tylko nikt mi nie zajął zaszczytnego 3 miejsca, a tu co widzę :szok::szok:, opierniczają mnie wszystkie, że ja to niby jakaś czwarta jestem :eek::no::crazy::-p:-D:-D, nie ładnie oj nie ładnie :-D:-D

Zeby było weselej mi tak samo wlazła Kokusia....ale kto pierwszy ten lepszy :-p;-):tak::tak::tak::-D

Witam :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Mariczki, Emilki i Tomusia :tak:

Ostatnio nie miałam weny do pisania, ale grzecznie Was czytałam :tak: Dziś idziemy do fotografa zrobić fotkę do dowodu Bartkowi :-)

reklama
Dzień dobry!
nie będę się rozpisywać, bo przyłączam się conieco do grona fo****ących olewanych ale chciałam tylko zyczyć wszystkiego najpiękniejszego i mnostwa słoneczka dla świętujących dziś maluchów. Buziaki najsłodsze!

[

Nie uwierzycie,bo ja też jeszcze nie mogę :)

MAMY PIERWSZEGO ZĄBKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

To znaczy wybija się.....stutku puku już słychac, zabeczka czuć i nawet troszku widac....ale Mari ma foch i nie chce pokazywać :laugh2::sorry:

Ale jestem z niej dumna....moja zdolniacha:*:tak::tak::tak::tak:

oczywiście super gratulacje za pojawienie się perełki!

Do góry