reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Alex slicznie dziekuje ciociom za wszytskie zyczonka urodzinkowe...:tak:;-)
a teraz przejdzmy do najlepszej czesci....Alexior wysyła super extra słodkie zaslinione buziaczki:-)

i my rowniez zyczymy wszytskiego najjjjj dla naszej najmłodszej solenizantki Edee:-D

i dla naszych panów milusińskich...Kubunia,Maksia,Beniaminka...:-):-) samych radości i usmiechów na buziakach;-);-)
Kubuń pięknie dziękuje.... Nawet przybrał taką pozycję: Jest na kolankach, pupka w górze a główką co raz dotyka podłogi
No może niezupełnie tak tymi łąpkami macha ale coś w tym stylu:-D:-D:-D

reklama
nocka jak na 7-miesieczniaka...nie najgorsza...a powiedzialabym nawet ok(porownujac do tych osttanich).....takze jestesmy na dobrej drodze...i o dziwo wstalismy o 7.00.....osttanio wachalismy sie miedzy 4.30 a 5.30:-D

Witam!
Serdeczne życzonka dla Maksia, Benia,Kuby i Alexa dużo buziaków ode mnie i Gabi.

A i dochodzą mnie jakieś słuchy że jakaś pani dzisiaj konczy 18-tke :-D.
Dużo zdrówka, radości, pociechy z dzieciątka.

U nas skwar straszny ale słonka za bardzo nie ma
. Mała właśnie sobie ucięła drzemkę a ja uciekam na zakupki. Wpadnę później.papa

no to gratulacje!Super, że wyspani.

My niestety świętujemy od 5:15:-(

moj Alex tez sie obudzil okolo 5.30 ale po pol godzince stweirdzil ze jednak jeszcze pospi i spalismy do 10. dziewczyny jakie u nas goraco az nie ma czym oddychac wczoraj byl u nas rekord wysokiej temp w miescie 47 stopni :szok::szok: podali dzis w wiadomosciach... to dlatego tak mi goraco bylo:-D

moj Alex tez sie obudzil okolo 5.30 ale po pol godzince stweirdzil ze jednak jeszcze pospi i spalismy do 10. dziewczyny jakie u nas goraco az nie ma czym oddychac wczoraj byl u nas rekord wysokiej temp w miescie 47 stopni :szok::szok: podali dzis w wiadomosciach... to dlatego tak mi goraco bylo:-D
no to nieźle wam tam dogrzewa. Jajka można sadzić bez gazu;) A jak Alex znosi takie ciepełko?

do 10.00 wowww.....:-D:-D
no to faktycznie skwar niesamowity....o ktorej bedzie siostra?

reklama
no to nieźle wam tam dogrzewa. Jajka można sadzić bez gazu;) A jak Alex znosi takie ciepełko?

jakos znosi u nas w domu to jest chlodniutko bo mieszkamy na parterze no zacienione wszytko dookola :zawstydzona/y:
on to chyba lepiej znosi odemnie bo widze ze normalnie je,spi o tych samych porach, nawet nie widze zeby byl upocony :szok: wiec mu chyba nie dokucza az tak ciepelko...
a ja to 4-5 razy biore prysznic zeby sie schodzic i malego tak troszke woda chlodze na dniu i 2 razy kape malego rano i wieczorem...
no a mnie dzis czeka stanie przy grach jesli wogole moja siostra przyleci bo ma klopot z dotarciem na lotnisko byl jakis wypadek na autostradzie i stoi w miejscu :szok: jesli nie przyjedzie to ja zaczne na serio myslec ze jakies fatum nad nami wisi nic sie nie uklada:wściekła/y:odkad do rzymu pojechalismy same zle wiadomosci:crazy:

Do góry