reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Witam po urlopie! Ależ się stęskniłam Ale byliśmy w leśnej głuszy i internetu tam nie zaznasz
Wszystkiego najlepszego Edee
Buziaki dla wszystkich małych solenizantów
Wstawie dzis jakieś fotki z wakacji mojego małego łobuza
Qrcze co u Was? bo nie dam rady wszystkiego nadrobić!♦
KANKIYA
Fanka BB :)
hejo ja już nie śpię od 6,30 i korzystalam z życia na całego - robiąc tapetęCo ja zawsze trzecia??
Siemanizacja kobiety...:-)
Wstawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie spac!!!!korzystac z zycia!!
u nas kolejna nocka do bani prze te upały Bianka sama nie wie czego chce zresztą tak jak ja ostatnio
spadam na spacer-póżniej zajrze do Was;-)
Pytia u nas też skwar od rana-25 stopni o 8 rano co to będzie póżniej
KANKIYA
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego dla Edee kochana samych szóstek w szkole hahaha żartuje ale dużo miłości, radości i usmiechu na twarzy......pociechy z Alanka no i mnóstwo buziaczków:*
No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce hahaha
Kanusia wybacz musiałam się podłączyć
Witam po urlopie! Ależ się stęskniłam Ale byliśmy w leśnej głuszy i internetu tam nie zaznasz
Agatkas,witaj laleczko!!!!!!!!!!!!!!sto lat...!zarza Ci zrobie wklejke po krotce,wczoraj pisalam to do Pytii,bo tez nie wiedziala co u nas,wiec zaraz znajde i dostaniesz i Ty!
Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nogwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzii co robi
Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam
Pytia u nas też skwar od rana-25 stopni o 8 rano co to będzie póżniej
Woow,no to rzeczywiscie korzystasz...
Mozna by rzec ze wyciskasz zycie jak cytryne
No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce hahaha
Kubuń bardzo dziękuje, aż zasnął z tego dziękowania tak się rozczulił, żepłakałi płakał. A teraz ja korzystam z chwilki ciszy....
A to i ja skorzystałam, bo serio trudno was nadrobićBo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nogwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzii co robi
Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam
Zakupiłam już pięknej pannie sukienusię na tę uroczystość. Ale jaki wybrać prezent nie wiem. Zabawkę jakąś, ubranka, czy jakąśświętą pamiątkę????
Nie chce też specjalnie szaleć i kupować super drogiego prezentu. Poprostu coś w sam raz.
Z rodzicami maleństwa rozmowa trudna: bratowa to jakiś milczący cyborg;-)a brat stwierdził, ze mała najbardziej ucieszy z jakiejś foliowej torebki. To co ja mam - foliówkę z biedronki jej dać, czy jak?
Za trzy tygodnie moja bratanica będzie chrzczona a ja mam być świadkiem chrztu (chrzestną być nie mogę, bo nie spełniłam formalności zamążpójścia, bo mam chłopa z odzysku, no ale nie ważne)
Zakupiłam już pięknej pannie sukienusię na tę uroczystość. Ale jaki wybrać prezent nie wiem. Zabawkę jakąś, ubranka, czy jakąśświętą pamiątkę????
Nie chce też specjalnie szaleć i kupować super drogiego prezentu. Poprostu coś w sam raz.
Z rodzicami maleństwa rozmowa trudna: bratowa to jakiś milczący cyborg;-)a brat stwierdził, ze mała najbardziej ucieszy z jakiejś foliowej torebki. To co ja mam - foliówkę z biedronki jej dać, czy jak?