reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witamy serdecznie i my!

Po pierwsze sto lat dla edee i kwiatek odemnie:

Załączniki

• IMG_5691.jpg
    IMG_5691.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 15
reklama
Po drugie wszystkio najslodszego dla maluszków: Maksia, Beniaminka, Aleksa i dla mojego syneczka kochanego.
Rośnijcie nam zrowo najdroższe skarby nasze!

Witam po urlopie!:) Ależ się stęskniłam:) Ale byliśmy w leśnej głuszy i internetu tam nie zaznasz:)

Wszystkiego najlepszego Edee:)

Buziaki dla wszystkich małych solenizantów:)

Wstawie dzis jakieś fotki z wakacji mojego małego łobuza:)

Qrcze co u Was? bo nie dam rady wszystkiego nadrobić!♦

Co ja zawsze trzecia:-D:-D??
Siemanizacja kobiety...:-)
Wstawac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie spac!!!!korzystac z zycia:-D:-D!!
hejo ja już nie śpię od 6,30 i korzystalam z życia na całego - robiąc tapetę:-D:-D

u nas kolejna nocka do bani prze te upały Bianka sama nie wie czego chce zresztą tak jak ja ostatnio:zawstydzona/y::-D
spadam na spacer-póżniej zajrze do Was;-)

Pytia u nas też skwar od rana-25 stopni o 8 rano:no: co to będzie póżniej:no:

Wszystkiego najlepszego dla Edee kochana samych szóstek w szkole:p hahaha żartuje ale dużo miłości, radości i usmiechu na twarzy......pociechy z Alanka no i mnóstwo buziaczków:*

No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce:p hahaha

Kanusia wybacz musiałam się podłączyć:-D:-D

Witam po urlopie!:) Ależ się stęskniłam:) Ale byliśmy w leśnej głuszy i internetu tam nie zaznasz:)

Wszystkiego najlepszego Edee:)

Buziaki dla wszystkich małych solenizantów:)

Wstawie dzis jakieś fotki z wakacji mojego małego łobuza:)

Qrcze co u Was? bo nie dam rady wszystkiego nadrobić!♦

Agatkas,witaj laleczko!!!!!!!!!!!!!!sto lat...!zarza Ci zrobie wklejke po krotce,wczoraj pisalam to do Pytii,bo tez nie wiedziala co u nas,wiec zaraz znajde i dostaniesz i Ty!

Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach:-D
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nog:szok::-Dwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly:szok:
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans;)????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah:)
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka:nerd:
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzi:szok:i co robi:confused2:

Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam:-D

hejo ja już nie śpię od 6,30 i korzystalam z życia na całego - robiąc tapetę:-D:-D

u nas kolejna nocka do bani prze te upały Bianka sama nie wie czego chce zresztą tak jak ja ostatnio:zawstydzona/y::-D
spadam na spacer-póżniej zajrze do Was;-)

Pytia u nas też skwar od rana-25 stopni o 8 rano:no: co to będzie póżniej:no:

Woow,no to rzeczywiscie korzystasz...:-D:-D
Mozna by rzec ze wyciskasz zycie jak cytryne:szok::-D:-D

No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce:p hahaha

Kubuń bardzo dziękuje, aż zasnął z tego dziękowania tak się rozczulił, żepłakałi płakał. A teraz ja korzystam z chwilki ciszy....
Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach:-D
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nog:szok::-Dwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly:szok:
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans;)????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah:)
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka:nerd:
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzi:szok:i co robi:confused2:

Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam:-D

reklama
Chciałam się poradzić

Za trzy tygodnie moja bratanica będzie chrzczona a ja mam być świadkiem chrztu (chrzestną być nie mogę, bo nie spełniłam formalności zamążpójścia, bo mam chłopa z odzysku, no ale nie ważne)
Zakupiłam już pięknej pannie sukienusię na tę uroczystość. Ale jaki wybrać prezent nie wiem. Zabawkę jakąś, ubranka, czy jakąśświętą pamiątkę????
Nie chce też specjalnie szaleć i kupować super drogiego prezentu. Poprostu coś w sam raz.
Z rodzicami maleństwa rozmowa trudna: bratowa to jakiś milczący cyborg;-)a brat stwierdził, ze mała najbardziej ucieszy z jakiejś foliowej torebki:eek::baffled::shocked2:. To co ja mam - foliówkę z biedronki jej dać, czy jak?:no::wściekła/y:

Do góry