reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hallo! Chyba mi się forum zepsuło:-(

Dlaczego jak ja przychodzę i mam w końcu wyczekaną chwilkę na bb, to wy wszystkie znikacie????
Nikt mnie nie kocha, nikt mnie lubi:-:)-:)-(

znów sama do siebie gadam.................

reklama
lilac - nie przejmuj się też tak mam. Jak zdołam wszystko ponadrabiać i coś skrobę, to już zazwyczaj nikogo nie ma :-D

Agatkas - pisz, jak tam spędziliście urlopik. Ja się małej podobało w nowym miejscu?

Chciałam się poradzić

Za trzy tygodnie moja bratanica będzie chrzczona a ja mam być świadkiem chrztu (chrzestną być nie mogę, bo nie spełniłam formalności zamążpójścia, bo mam chłopa z odzysku, no ale nie ważne)
Zakupiłam już pięknej pannie sukienusię na tę uroczystość. Ale jaki wybrać prezent nie wiem. Zabawkę jakąś, ubranka, czy jakąśświętą pamiątkę????
Nie chce też specjalnie szaleć i kupować super drogiego prezentu. Poprostu coś w sam raz.
Z rodzicami maleństwa rozmowa trudna: bratowa to jakiś milczący cyborg;-)a brat stwierdził, ze mała najbardziej ucieszy z jakiejś foliowej torebki:eek::baffled::shocked2:. To co ja mam - foliówkę z biedronki jej dać, czy jak?:no::wściekła/y:
O Boze,ty sobie zartujesz chyba??jak to nie mozesz byc chrzestna,co to za paranoja ze nei jestes mezatka:szok::szok:A jak chrzestnymi sa ludzie w wieku 18 lat,ktorzy sorry dobrze lieum nie ukonczyli??ja bylam chrzestna w wieku 20 i serio...bardzo daleko mi bylo do slubu...
A zima zostalam chrzestna coreczki mojego brata i dostala ode mnie "pchacz" tak to sie cyba na allegro nazywa i taki album ze zdjeciami w formie ksiazki,zdjecia wgrywalam sama i podpisalam kazda strone czyms fajnym,a zaczelo sie zdjeciami z naszyc wspolnych jeszzce panienskich imprez,wyjazdow,pozniej zdjecia testow,usg,moja bratowa w kazdym miesiacu ciazy,zdjecia ze szpitala,jak sie gugatka urodzila i pozniej do 6 m-ca zycia,bo akurat byly chrzciny..To zamiast dretwej kartki,pamiatka chrztu swietego,ciociunia najukochansza wymyslila:-DCzytaj Kaja:-D:-D
Wklejam Ci linka do strony tutaj ktora to robi,tzn ty robisz caly album na kompie u siebie,jak chcesz zeby to wygladalo i wysylasz im gotowca,oni drukuja i odsylaja albumik...Mowie Wam super sprawa!!My sobie tez zrobilismy z Amo,historie naszego zwiazku;-):-)
I wiem ze w pl tez to robia,ale nie mam kontaktu zadnego:oo:
Moze polprint?
Fotobok Explore – Fotoböcker – ExtraFilm produkter

HAlooo i co sama teraz ja tu zostalam???jedyna co musi sie ogarniac i pakowac bo ma 2000 km przed soba,autem:szok::-D??I jedzenie szykowac i obiad tez i co tam nie tylko....:-D
wylazic krasnoludki:-D:-D

Kajuchna dziękuję Ci bardzo bardzo!:) Teraz przynajmniej w skrócie wiem co u kogo:)

Chciałam się poradzić

Za trzy tygodnie moja bratanica będzie chrzczona a ja mam być świadkiem chrztu (chrzestną być nie mogę, bo nie spełniłam formalności zamążpójścia, bo mam chłopa z odzysku, no ale nie ważne)
Zakupiłam już pięknej pannie sukienusię na tę uroczystość. Ale jaki wybrać prezent nie wiem. Zabawkę jakąś, ubranka, czy jakąśświętą pamiątkę????
Nie chce też specjalnie szaleć i kupować super drogiego prezentu. Poprostu coś w sam raz.
Z rodzicami maleństwa rozmowa trudna: bratowa to jakiś milczący cyborg;-)a brat stwierdził, ze mała najbardziej ucieszy z jakiejś foliowej torebki:eek::baffled::shocked2:. To co ja mam - foliówkę z biedronki jej dać, czy jak?:no::wściekła/y:

Lilac ja to bym chyba żadnej świętej pamiątki nie kupowała:) Skoro kupiłaś jej już sukienusię to kup może jakąś fajną lalę tak co by się dziecko ucieszyło a nie prezent leżał w szufladzie aż w końcu się zgubi i i tak go dziecko nie zobaczy:) Takie moje zdanie:)

lilac - nie przejmuj się też tak mam. Jak zdołam wszystko ponadrabiać i coś skrobę, to już zazwyczaj nikogo nie ma :-D

Agatkas - pisz, jak tam spędziliście urlopik. Ja się małej podobało w nowym miejscu?

Pytia byliśmy u mojej babci za Łodzią i w samej Łodzi bo moja kuzyneczka miesiąc temu urodziła synka:) Ja już nie pamiętam jak moja Zuzka była taka mała:)
Zuza była zadowolniona, uśmiechnięta, dobrze spała bo w starym domu babci w czasie upałów fajny chłodek jest:) Ogólnie było super! Ale i tak wszędzie dobrze ale w domku najlepiej:)
Wogóle Kochana to się musimy w jakiś weekendzik zgadć z Edee i sie spotkać u Was w cieszynie:) W końcu daleko nie mam:)

O Boze,ty sobie zartujesz chyba??jak to nie mozesz byc chrzestna,co to za paranoja ze nei jestes mezatka:szok::szok:A jak chrzestnymi sa ludzie w wieku 18 lat,ktorzy sorry dobrze lieum nie ukonczyli??ja bylam chrzestna w wieku 20 i serio...bardzo daleko mi bylo do slubu...
A zima zostalam chrzestna coreczki mojego brata i dostala ode mnie "pchacz" tak to sie cyba na allegro nazywa i taki album ze zdjeciami w formie ksiazki,zdjecia wgrywalam sama i podpisalam kazda strone czyms fajnym,a zaczelo sie zdjeciami z naszyc wspolnych jeszzce panienskich imprez,wyjazdow,pozniej zdjecia testow,usg,moja bratowa w kazdym miesiacu ciazy,zdjecia ze szpitala,jak sie gugatka urodzila i pozniej do 6 m-ca zycia,bo akurat byly chrzciny..To zamiast dretwej kartki,pamiatka chrztu swietego,ciociunia najukochansza wymyslila:-DCzytaj Kaja:-D:-D
Wklejam Ci linka do strony tutaj ktora to robi,tzn ty robisz caly album na kompie u siebie,jak chcesz zeby to wygladalo i wysylasz im gotowca,oni drukuja i odsylaja albumik...Mowie Wam super sprawa!!My sobie tez zrobilismy z Amo,historie naszego zwiazku;-):-)
I wiem ze w pl tez to robia,ale nie mam kontaktu zadnego:oo:
Moze polprint?
Fotobok Explore – Fotoböcker – ExtraFilm produkter
Kajuś super pomysł z tymi zdęciami masz. U nas to robi FotoJocker czy jak to się tam pisze. Naszczęście mam kilka zdjątek malutiej a może nawet zrobimy puzzlez jej buźką bo też mają taką ofertę.

A z tą chrzestną to wiesz. Ślubu nie ma a dziecko ma i z chopem pod jednym dachem żyje. Zasady w kościle obowiązują:no::wściekła/y:. Ja nawet do spowiedzi iść nie mogę na tę okoliczność:-p. Mądry ksiądz zauważył, ze za grzechy nie załuję (bo jak tu żałować takich owoców czyt dzidzia) to i po co.:eek:

Lilac ja to bym chyba żadnej świętej pamiątki nie kupowała:) Skoro kupiłaś jej już sukienusię to kup może jakąś fajną lalę tak co by się dziecko ucieszyło a nie prezent leżał w szufladzie aż w końcu się zgubi i i tak go dziecko nie zobaczy:) Takie moje zdanie:)
O zabawce tez myślałam.....

reklama
Edee sto lat, sto lat niech żyje nam!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich - Maksia, Benia i Alexa!!!!!!!!!!!

[/COLOR][/SIZE]
100 lat, 100 lat niech żyją, żyją nam
w zdrowiu w szcześciu w pomyslności
niechaj żyją naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:tak::-):-)
Wczoraj zaczełam cosik nadrabiac ale tez wszystkiego nie byłam w stanie bo padłam na twarz nawet nie doczekałam pizzy którą Amo zamówił
Składałam szafkę dla Pati bo w swych kartonach sie juz nie miesci (dzis przemeblowanie) i na baseniku byłam z Tomkiem, a upał dalej bezlitosny:confused2:

Witam i ja:)

Miałam wejśc wczesniej,ale kurcze musiała sobie główke umyc, bo tłuszcz kapał po końcówkach:p haaah
Nocka jako tako....malutka spała juz o wiele lepiej i co najwazniejsze,ze obudziła sie o 4 nad ranem :tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla Edee kochana samych szóstek w szkole:p hahaha żartuje ale dużo miłości, radości i usmiechu na twarzy......pociechy z Alanka no i mnóstwo buziaczków:*

No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce:p hahaha

Podlaczymy sie dzisiaj do Reni,,mam nadzieje sie nie pogniewa:-)
Wszystkiego najlepszego nasi slodkusinscy,Edee to rowniez do Ciebie oczywiscie:tak::-D

Po drugie wszystkio najslodszego dla maluszków: Maksia, Beniaminka, Aleksa i dla mojego syneczka kochanego.
Rośnijcie nam zrowo najdroższe skarby nasze!

Witam po urlopie!:) Ależ się stęskniłam:) Ale byliśmy w leśnej głuszy i internetu tam nie zaznasz:)

Wszystkiego najlepszego Edee:)

Buziaki dla wszystkich małych solenizantów:)

Wstawie dzis jakieś fotki z wakacji mojego małego łobuza:)

Qrcze co u Was? bo nie dam rady wszystkiego nadrobić!♦

Kanusia wybacz musiałam się podłączyć:-D:-D

Kubuń bardzo dziękuje, aż zasnął z tego dziękowania tak się rozczulił, żepłakałi płakał. A teraz ja korzystam z chwilki ciszy....

A to i ja skorzystałam, bo serio trudno was nadrobić

Alex slicznie dziekuje ciociom za wszytskie zyczonka urodzinkowe...:tak:;-)
a teraz przejdzmy do najlepszej czesci....Alexior wysyła super extra słodkie zaslinione buziaczki:-)

i my rowniez zyczymy wszytskiego najjjjj dla naszej najmłodszej solenizantki Edee:-D

i dla naszych panów milusińskich...Kubunia,Maksia,Beniaminka...:-):-) samych radości i usmiechów na buziakach;-);-)

Do góry