reklama
O Boze,ty sobie zartujesz chyba??jak to nie mozesz byc chrzestna,co to za paranoja ze nei jestes mezatkaA jak chrzestnymi sa ludzie w wieku 18 lat,ktorzy sorry dobrze lieum nie ukonczyli??ja bylam chrzestna w wieku 20 i serio...bardzo daleko mi bylo do slubu...Chciałam się poradzić
Za trzy tygodnie moja bratanica będzie chrzczona a ja mam być świadkiem chrztu (chrzestną być nie mogę, bo nie spełniłam formalności zamążpójścia, bo mam chłopa z odzysku, no ale nie ważne)
Zakupiłam już pięknej pannie sukienusię na tę uroczystość. Ale jaki wybrać prezent nie wiem. Zabawkę jakąś, ubranka, czy jakąśświętą pamiątkę????
Nie chce też specjalnie szaleć i kupować super drogiego prezentu. Poprostu coś w sam raz.
Z rodzicami maleństwa rozmowa trudna: bratowa to jakiś milczący cyborg;-)a brat stwierdził, ze mała najbardziej ucieszy z jakiejś foliowej torebki. To co ja mam - foliówkę z biedronki jej dać, czy jak?
A zima zostalam chrzestna coreczki mojego brata i dostala ode mnie "pchacz" tak to sie cyba na allegro nazywa i taki album ze zdjeciami w formie ksiazki,zdjecia wgrywalam sama i podpisalam kazda strone czyms fajnym,a zaczelo sie zdjeciami z naszyc wspolnych jeszzce panienskich imprez,wyjazdow,pozniej zdjecia testow,usg,moja bratowa w kazdym miesiacu ciazy,zdjecia ze szpitala,jak sie gugatka urodzila i pozniej do 6 m-ca zycia,bo akurat byly chrzciny..To zamiast dretwej kartki,pamiatka chrztu swietego,ciociunia najukochansza wymyslilaCzytaj Kaja
Wklejam Ci linka do strony tutaj ktora to robi,tzn ty robisz caly album na kompie u siebie,jak chcesz zeby to wygladalo i wysylasz im gotowca,oni drukuja i odsylaja albumik...Mowie Wam super sprawa!!My sobie tez zrobilismy z Amo,historie naszego zwiazku;-):-)
I wiem ze w pl tez to robia,ale nie mam kontaktu zadnego
Moze polprint?
Fotobok Explore – Fotoböcker – ExtraFilm produkter
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Kajuchna dziękuję Ci bardzo bardzo! Teraz przynajmniej w skrócie wiem co u kogo
Lilac ja to bym chyba żadnej świętej pamiątki nie kupowała Skoro kupiłaś jej już sukienusię to kup może jakąś fajną lalę tak co by się dziecko ucieszyło a nie prezent leżał w szufladzie aż w końcu się zgubi i i tak go dziecko nie zobaczy Takie moje zdanie
Pytia byliśmy u mojej babci za Łodzią i w samej Łodzi bo moja kuzyneczka miesiąc temu urodziła synka Ja już nie pamiętam jak moja Zuzka była taka mała
Zuza była zadowolniona, uśmiechnięta, dobrze spała bo w starym domu babci w czasie upałów fajny chłodek jest Ogólnie było super! Ale i tak wszędzie dobrze ale w domku najlepiej
Wogóle Kochana to się musimy w jakiś weekendzik zgadć z Edee i sie spotkać u Was w cieszynie W końcu daleko nie mam
Chciałam się poradzić
Za trzy tygodnie moja bratanica będzie chrzczona a ja mam być świadkiem chrztu (chrzestną być nie mogę, bo nie spełniłam formalności zamążpójścia, bo mam chłopa z odzysku, no ale nie ważne)
Zakupiłam już pięknej pannie sukienusię na tę uroczystość. Ale jaki wybrać prezent nie wiem. Zabawkę jakąś, ubranka, czy jakąśświętą pamiątkę????
Nie chce też specjalnie szaleć i kupować super drogiego prezentu. Poprostu coś w sam raz.
Z rodzicami maleństwa rozmowa trudna: bratowa to jakiś milczący cyborg;-)a brat stwierdził, ze mała najbardziej ucieszy z jakiejś foliowej torebki. To co ja mam - foliówkę z biedronki jej dać, czy jak?
Lilac ja to bym chyba żadnej świętej pamiątki nie kupowała Skoro kupiłaś jej już sukienusię to kup może jakąś fajną lalę tak co by się dziecko ucieszyło a nie prezent leżał w szufladzie aż w końcu się zgubi i i tak go dziecko nie zobaczy Takie moje zdanie
lilac - nie przejmuj się też tak mam. Jak zdołam wszystko ponadrabiać i coś skrobę, to już zazwyczaj nikogo nie ma
Agatkas - pisz, jak tam spędziliście urlopik. Ja się małej podobało w nowym miejscu?
Pytia byliśmy u mojej babci za Łodzią i w samej Łodzi bo moja kuzyneczka miesiąc temu urodziła synka Ja już nie pamiętam jak moja Zuzka była taka mała
Zuza była zadowolniona, uśmiechnięta, dobrze spała bo w starym domu babci w czasie upałów fajny chłodek jest Ogólnie było super! Ale i tak wszędzie dobrze ale w domku najlepiej
Wogóle Kochana to się musimy w jakiś weekendzik zgadć z Edee i sie spotkać u Was w cieszynie W końcu daleko nie mam
Kajuś super pomysł z tymi zdęciami masz. U nas to robi FotoJocker czy jak to się tam pisze. Naszczęście mam kilka zdjątek malutiej a może nawet zrobimy puzzlez jej buźką bo też mają taką ofertę.O Boze,ty sobie zartujesz chyba??jak to nie mozesz byc chrzestna,co to za paranoja ze nei jestes mezatkaA jak chrzestnymi sa ludzie w wieku 18 lat,ktorzy sorry dobrze lieum nie ukonczyli??ja bylam chrzestna w wieku 20 i serio...bardzo daleko mi bylo do slubu...
A zima zostalam chrzestna coreczki mojego brata i dostala ode mnie "pchacz" tak to sie cyba na allegro nazywa i taki album ze zdjeciami w formie ksiazki,zdjecia wgrywalam sama i podpisalam kazda strone czyms fajnym,a zaczelo sie zdjeciami z naszyc wspolnych jeszzce panienskich imprez,wyjazdow,pozniej zdjecia testow,usg,moja bratowa w kazdym miesiacu ciazy,zdjecia ze szpitala,jak sie gugatka urodzila i pozniej do 6 m-ca zycia,bo akurat byly chrzciny..To zamiast dretwej kartki,pamiatka chrztu swietego,ciociunia najukochansza wymyslilaCzytaj Kaja
Wklejam Ci linka do strony tutaj ktora to robi,tzn ty robisz caly album na kompie u siebie,jak chcesz zeby to wygladalo i wysylasz im gotowca,oni drukuja i odsylaja albumik...Mowie Wam super sprawa!!My sobie tez zrobilismy z Amo,historie naszego zwiazku;-):-)
I wiem ze w pl tez to robia,ale nie mam kontaktu zadnego
Moze polprint?
Fotobok Explore – Fotoböcker – ExtraFilm produkter
A z tą chrzestną to wiesz. Ślubu nie ma a dziecko ma i z chopem pod jednym dachem żyje. Zasady w kościle obowiązują. Ja nawet do spowiedzi iść nie mogę na tę okoliczność. Mądry ksiądz zauważył, ze za grzechy nie załuję (bo jak tu żałować takich owoców czyt dzidzia) to i po co.
O zabawce tez myślałam.....Lilac ja to bym chyba żadnej świętej pamiątki nie kupowała Skoro kupiłaś jej już sukienusię to kup może jakąś fajną lalę tak co by się dziecko ucieszyło a nie prezent leżał w szufladzie aż w końcu się zgubi i i tak go dziecko nie zobaczy Takie moje zdanie
reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
Edee sto lat, sto lat niech żyje nam!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dla naszych milusińskich - Maksia, Benia i Alexa!!!!!!!!!!!
[/COLOR][/SIZE]
100 lat, 100 lat niech żyją, żyją nam
w zdrowiu w szcześciu w pomyslności
niechaj żyją naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:-):-)
Wczoraj zaczełam cosik nadrabiac ale tez wszystkiego nie byłam w stanie bo padłam na twarz nawet nie doczekałam pizzy którą Amo zamówił
Składałam szafkę dla Pati bo w swych kartonach sie juz nie miesci (dzis przemeblowanie) i na baseniku byłam z Tomkiem, a upał dalej bezlitosny
Witam i ja
Miałam wejśc wczesniej,ale kurcze musiała sobie główke umyc, bo tłuszcz kapał po końcówkach haaah
Nocka jako tako....malutka spała juz o wiele lepiej i co najwazniejsze,ze obudziła sie o 4 nad ranem
Wszystkiego najlepszego dla Edee kochana samych szóstek w szkole hahaha żartuje ale dużo miłości, radości i usmiechu na twarzy......pociechy z Alanka no i mnóstwo buziaczków:*
No i również dla naszych solenizantów kochaniutkich: przystojniaków Maksia, Benia, Kubulka i Alexa....duzo zabawek i uśmiechu na buziulce hahaha
Podlaczymy sie dzisiaj do Reni,,mam nadzieje sie nie pogniewa:-)
Wszystkiego najlepszego nasi slodkusinscy,Edee to rowniez do Ciebie oczywiscie
Po drugie wszystkio najslodszego dla maluszków: Maksia, Beniaminka, Aleksa i dla mojego syneczka kochanego.
Rośnijcie nam zrowo najdroższe skarby nasze!
Witam po urlopie! Ależ się stęskniłam Ale byliśmy w leśnej głuszy i internetu tam nie zaznasz
Wszystkiego najlepszego Edee
Buziaki dla wszystkich małych solenizantów
Wstawie dzis jakieś fotki z wakacji mojego małego łobuza
Qrcze co u Was? bo nie dam rady wszystkiego nadrobić!♦
Kanusia wybacz musiałam się podłączyć
Kubuń bardzo dziękuje, aż zasnął z tego dziękowania tak się rozczulił, żepłakałi płakał. A teraz ja korzystam z chwilki ciszy....
A to i ja skorzystałam, bo serio trudno was nadrobić
Alex slicznie dziekuje ciociom za wszytskie zyczonka urodzinkowe...;-)
a teraz przejdzmy do najlepszej czesci....Alexior wysyła super extra słodkie zaslinione buziaczki:-)
i my rowniez zyczymy wszytskiego najjjjj dla naszej najmłodszej solenizantki Edee
i dla naszych panów milusińskich...Kubunia,Maksia,Beniaminka...:-):-) samych radości i usmiechów na buziakach;-);-)