reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kchane;
mam ostatnio tak mało czasu, żę ledwo daję radę. Nie wiem jak wy znajdujecie czas, żeby pisać. WEolę nie myśleć co będzie jak Iggy zacznie raczkować.

Buziaczki dla was.

reklama
Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
mamusia jedzie bez garderoby, przecież ustaliłyśmy ze opalamy sie topless, atak jak mamusia jest super laska topless, to cala plaza bedzie moja bo wszytscy pouciekaj na moj widok:tak::tak::tak::tak:
uffffffff....ogarnelam....raz w tygodniu przychodzi taki czas ze matka musi sie zajac wszystkim....bo...ojciec w pracy:no:....wiec wszytkie czynnosci na mojej glowie...tyle co wrocilismy ze spacerku,kapiel,pielegnacja,butla,lulu....:tak:
gary,ogarnac kuchnie,salon,maly pokoj,duzy pokoj,kanciape,kwiaty,butelki na noc,kapiel mamy....no i kolacja....a na kolacje tak lekko( nie to co nasza Kajka...kielbachy i te sparwy...:-D:eek:) arbuzika wciagam....weszlam na bb i czekam potulnie na mojego meza...;-):-)
matko, jaka ty pracowita jestes
Blizniaki ma gosci....nie wiem dokladnie jakich ale ma...:-D:eek:
Kanka w ciazy....??? Tygrys slyszalas??? dlatego tak sie wczesniej doczepila do Ciebie??
i jak zaopatrzenie jest?ja juz gotowa....syna ogarnelam chate czekam na meza....i mam nadzieje ze w koncu nadjedziecie...moze by tak nogi ogolic...??:happy::baffled:eee tam ...bede miala lepsza przyczepnosc w bagazniku:-D:rofl2:
kanka znowuz w ciazy, ile mozna?
zdradz mi ten sekret kobito....jak Ty to robisz ze im wiecej jesz tym bardziej chudniesz?:eek:
no wlasnie:crazy::crazy::crazy::confused2:
Bozesz Ty moj Matulu...ja tez tak chce..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:
i ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a mnie to pokrzywdzono...:crazy:
i mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
juz tesknieeeeeeeeeeeeeeee:-:)-:)-:)-(
nie wiem kajka, co bedziemy bez ciebie robic, produkcja stanie w miejscu:-:)-:)-:)-(

oki jestem świeża i fresz :-) uciekam do wyrka..buziaczki mamuski....

Kajaczku jak bysmy sie już nie załapały to szczęsliwej i szybkiej podróży :-):tak::tak:

Ale ja jeszcze jutro bede,bo jedziemy na noc...Tak sobie wymyslilismy,zeby Marian,rozdarciuch osiedlowy jeden,spal:tak:...
A ja sobie zupe ugotowalam..Co prawda taka z torebki,ale pachnie mniam mniam,fasolowa winiary;-):-D:-D

mamusia jedzie bez garderoby, przecież ustaliłyśmy ze opalamy sie topless, atak jak mamusia jest super laska topless, to cala plaza bedzie moja bo wszytscy pouciekaj na moj widok:tak::tak::tak::tak:

matko, jaka ty pracowita jestes

kanka znowuz w ciazy, ile mozna?

no wlasnie:crazy::crazy::crazy::confused2:

i ja:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

i mnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nie wiem kajka, co bedziemy bez ciebie robic, produkcja stanie w miejscu:-:)-:)-:)-(

Oczywiscie ze nie stanie:-D:-DJa kurcze nie moglam Was dzisiaj nadrobic jak zescie sie we trzy z pyciolem i tajgerem dobraly:szok::szok:
Czytam,czytam i konca nie widac...:eek::-D:-D

Litości u was brak!!!!piszecie i piszecie jak szalone!!!

Mamusia udanego wyjazdu, czekam na relacje!!!!:tak::tak::tak:

Kaja szczęśliwej podróży!!!!

Tygrysek, pyciolek spakowane???:eek::eek::eek:

Ja dzisiaj wymęczona Jula nie chce jeść:baffled::baffled::baffled:wiec pewnie w nocy bedzie poudka:confused2::confused2::confused2:a ja nie przyzwyczajona do wstawania wiec pożegnam się...
Jutro jeszcze postaram się do Was zajrzeć...w niedziele rano zaczynam urlop i tatus dostaje córeczkę w spadku:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dobranoc

Ale ja jeszcze jutro bede,bo jedziemy na noc...Tak sobie wymyslilismy,zeby Marian,rozdarciuch osiedlowy jeden,spal:tak:...
A ja sobie zupe ugotowalam..Co prawda taka z torebki,ale pachnie mniam mniam,fasolowa winiary;-):-D:-D

my dzis mielimy miesko z grila na kolacje bosheeee jak pachnialo wszamalam okolo kilograma:zawstydzona/y: bo moje Amo cosik apetytu nie mial dzis nie dziwie mu sie po takiej stluczce:crazy:

reklama
Hej
Wpadłam tylko wam napisac ze jutro znowu jadę na łody sukni. dzisiaj spodobała mi się jedna ale tak od razu nie chciałam kupowac tylko troszkę pojeździć i poszukac. Obraczki załatwione.
Produkcje macie niesamowitą. Nie dam rady nadrobic :-(.

Do góry