reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A tak z innejj beczki to moj mi wczoraj oswiadczyl ze mam dac nura do garderoby i znalezc sobie cos na wesele w lipcu bo zadnego kupowania nie bedzie:baffled:
On chyba mysli ze pojde w tym co bylam na innym weselu w maju:szok::szok:naiwny:-D:-D

A tak z innejj beczki to moj mi wczoraj oswiadczyl ze mam dac nura do garderoby i znalezc sobie cos na wesele w lipcu bo zadnego kupowania nie bedzie:baffled:
On chyba mysli ze pojde w tym co bylam na innym weselu w maju:szok::szok:naiwny:-D:-D
Nie martw się ja mam takie teksty słysze przed każdym weselem. :baffled:
A jak mozna iść w tym samym i to jeszcze np. jak na welesu bedzie połowa rodziny co była na poprzednim :baffled:, Boże jacy faceci są nie z tej planety :sorry2:.

Tak sie ucieszylam bo moja kolezanka po ładnych paru lat staran o dzidziusia wkoncu jest w ciąży:tak: Poprostu wspanala wiadomosc, tak bardzo chciala:tak:

Uciekamy na spacer bo wybieramy sie jak sójki od rana i pogoda zaczyna sie pierdaczyc:baffled:

Nie martw się ja mam takie teksty słysze przed każdym weselem. :baffled:
A jak mozna iść w tym samym i to jeszcze np. jak na welesu bedzie połowa rodziny co była na poprzednim :baffled:, Boże jacy faceci są nie z tej planety :sorry2:.
cos w sumie znalazlam,ale nie wieeeem....zaraz zrobie :ninja2:minut piec
i ocenicie:tak:;-)lece...

To widzę ze nie tylko mój taki zdolny:-D:-D:-D
Moi znajomi starają sie już ponad 2 lata i niby wszystkie badania ok, ale cos im nie wychodzi, mówięc do swojego że chociaz mają frajdę ze starań, ale w pewnym momencie to się robi stresujące, wiec chyba lepiej zrobic tak od razu na zawołanie
No my o Martynę staraliśmy się pół roku a o Natalię dwa lata i te wieczne rozczarowania że jeszcze nie. A jak sobie na maksa odpuściliśmy to w najmniej spodziewanym momencie myk i jest.

Edytko wspłczuję i szkoda że będziecie musieli zrezygnowac z wyjazdu. My przez tą nasz cieżarówkę też nigdzie nie pojedziemy, naprawa, holowanie wyniosło ponad 50 tys, dobrze że mieliśmy gzdie pożyczyc, liczymy że uda sie wywalczyc odszkodowanie, tylko że to może trwac i trwac:wściekła/y:
Blizniaczku my z Mamusią do Ciebie przyjedziemy i będziesz miała tak wesolutko że żadnych wakacji nie trzeba;-):-D

reklama
Do góry