reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
ja tez bym sobie gdzies polazła na ploty....ahhhh moze za jakis czas, bo poki co Mari daje w kośc i dziadki wytrzymuja z nia góra 15 minut;PA mi sie dzisiaj pomarzyło, zeby tak ze znajomymi wyskoczyć gdzieś do knajpy, siąść przy dobrej muzyczce, wypić trochę dobrego winka i pośmiać się, nie zastanawiając sie, czy któreś dziecię właśnie nie robi babci karczemnej awantury...
Ech....
kana161
Oni i tak dzisiaj spacnie będa to noł problemoswy lepiej uwazajcie bo ciasteczka w poscieli to moze oznaczac niespanie bo drapie w plecy
no wlasnie,ale ja tak sobie mysle,ze jak sie spoca podczas tego niespania to im sie te ciacha poprzyklejaja do tych plecow coo tam je sobie niby masujaOni i tak dzisiaj spacnie będa to noł problemos
mamusia2008
mamusia Karolinki
mamusia,wy lepiej uwazajcie bo ciasteczka w poscieli to moze oznaczac niespanie bo drapie w plecy
wiem nabiera siły na masaż, bo przecież bez mocnych plecy nie uratuje życia naszej legalnej polarnicyKaja ja wiem ja wiem....ZBIERA SIŁY Mamuśka bedzie się działo
:-d:-d:-d:-d noooo!!!wiem nabiera siły na masaż, bo przecież bez mocnych plecy nie uratuje życia naszej legalnej polarnicy
kana161
nio fakt o tym nie pomysłalam ..głupia ja hahahah kurna mój przychodzi zaraz z pracy....mzoe poczekam i tez bedzie "masaż"....no wlasnie,ale ja tak sobie mysle,ze jak sie spoca podczas tego niespania to im sie te ciacha poprzyklejaja do tych plecow coo tam je sobie niby masuja
mamusia2008
mamusia Karolinki
kajaczku., nie gadaj tylko bo juz nie mam sily sie prosicno wlasnie,ale ja tak sobie mysle,ze jak sie spoca podczas tego niespania to im sie te ciacha poprzyklejaja do tych plecow coo tam je sobie niby masuja
mamusia2008
mamusia Karolinki
poczekaj, poczekaj, przygotuj mu ciasteczka z mlekiemnio fakt o tym nie pomysłalam ..głupia ja hahahah kurna mój przychodzi zaraz z pracy....mzoe poczekam i tez bedzie "masaż"....
reklama
kana161
pomyslimy..pomyslimy.... a mamuska juz wie co działa ładniepoczekaj, poczekaj, przygotuj mu ciasteczka z mlekiem